WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zauważyłam w zasadzie na przestrzeni tygodnia ogromną zmianę w ruchach. O ile jeszcze tydzień temu mala fikala jak szalona , też czkawka po 4 razy dziennie tak teraz się uspokoila. Ruchy są ale bardziej stonowane. Pytałam wczoraj lekarza czy tak może być powiedział że wszystko jest okej, ktg też dobre po prostu mała ma coraz mniej miejsca na wariacje.
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Noc wcześniej miałam skurcze przez prawie dwie godziny co 10 min i przeszło,brzuch mi twardnieje, no ale po badaniu wyszło że nic się kompletnie nie dzieje. Mam bardzo dużo śluzu co niby coś tam zwiastuję no ale przecież już w przeciągu tygodnia co by nie było muszę urodzić.
Ale z córka też tak miałam że nic nie zapowiadało, trafiłam do szpitala 7 dni po TP i dwwa dni mnie brzuch bolał a zero rozwarcia, a na trzecią noc się zaczęło i rano urodziłam. Więc tak sobie myślę, że może tym razem też tak będzie.
We wtorek wg om będzie już 7 dni po i pójdę do szpitala jak nic się nie zadzieje.aLunia lubi tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:U nas ostatnio czkawka tez co chwile. Jak przez cała ciąże nie wiedziałam, o co chodzi z czkawka to teraz non stop brzuch pulsuje
-
veritaserum wrote:Ja zauważyłam w zasadzie na przestrzeni tygodnia ogromną zmianę w ruchach. O ile jeszcze tydzień temu mala fikala jak szalona , też czkawka po 4 razy dziennie tak teraz się uspokoila. Ruchy są ale bardziej stonowane. Pytałam wczoraj lekarza czy tak może być powiedział że wszystko jest okej, ktg też dobre po prostu mała ma coraz mniej miejsca na wariacje.
Tak samo ja zauważyłam czasami czuje jak pietka po brzuchu przejedzie i jak dupkę wypina albo rączkami koło pęcherza smyra -
nick nieaktualny
-
Nika312 wrote:Właśnie robię już chyba ostatnie zamówienie z gemini i wyszło ponad 5 stow
Yhh A same potrzebne rzeczy.. zastanawiam się jeszcze nad tym żelem natalis bo jest w promocji, a wiem że moja położna to używaCamilla13 lubi tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Boze to co Wy tam kupujecie ze takie kwoty?
Jestem ograniczona ruchowo, żeby pójść np do Rossmanna więc za jedna przesyłka zamówiłam jakieś mini kosmetyki do szpitala, pampersy, środki pielęgnacyjne dla małego, dla mnie do szpitala kilka rzeczy itd No i się uzbierała suma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia1984 wrote:U nas tak samo. Czkawka kilka razy dziennie a o 7 rano już obowiązkowo. Śmieję się, że to czkawka głodowa, mała daje znać, że chce już śniadanie
To moja to samo, muszę rano coś zjeść i iść spać dalej. W ogóle mam teraz taki apetyt, że w szoku jestem. A wczoraj okazalo się, że schudłam 0.5 kg. -
aLunia wrote:To moja to samo, muszę rano coś zjeść i iść spać dalej. W ogóle mam teraz taki apetyt, że w szoku jestem. A wczoraj okazalo się, że schudłam 0.5 kg.
U mnie spadek wagi (w ciągu tygodnia spadłam 2 kg) zanotowano właśnie przed rozpoczęciem akcji porodowej
-
Angel1988 wrote:cześć dziewczyny... powiedzcie mi czy ktoras ma moze bole spojenia lonowego?? mnie od rana meczy, nie jest jakis mocny ale zastanawiam sie czy mozna sobie jakos pomoc
milego dnia
Angel1988 lubi tę wiadomość
Leon