WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaf wrote:Kochane urodzilam Antosia wieczorem. Wszystko w porządku, zdrowy chlopak.
Porod po oksy tescie, blagalam o zzo, pobrali nawet krew i wypelnilam ankietę, ale nie wyszło. Synek wazy 4340 gr.
.
I niezła kluseczka z niego hehe.Asiaf lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiaf wrote:Kochane urodzilam Antosia wieczorem. Wszystko w porządku, zdrowy chlopak.
Porod po oksy tescie, blagalam o zzo, pobrali nawet krew i wypelnilam ankietę, ale nie wyszło. Synek wazy 4340 gr.
Asiaf lubi tę wiadomość
-
Asiaf wrote:Kochane urodzilam Antosia wieczorem. Wszystko w porządku, zdrowy chlopak.
A ja zauważyłam rano mnóstwo przezroczystego sluzu z krwią to chyba czop ale narazie nic mnie nie boliAsiaf lubi tę wiadomość
-
Nika312 wrote:Gratulacje
A ja zauważyłam rano mnóstwo przezroczystego sluzu z krwią to chyba czop ale narazie nic mnie nie boli -
nick nieaktualnyMi jak zaczął odchodzic czop z krwią to urodziłam w przeciągu 48h.
Asiaf gratuluję !! No wreszcie.
A moja mała ma straszny ten katar powiem Wam. Odciągamy katarkiem i dużo tej wydzieliny jej wyłazi. Nie wiem skąd. Można coś jeszcze zrobić ? Nie chce panikować bo nie ma gorączki a do lekarza i tak we wtorek idziemy to ja osłucha.Asiaf lubi tę wiadomość
-
Veritaserum, spokojnie. Jak we wtorek wizyta to ja bym poczekala no chyba że sie bardzo pogorszy.
My mieliśmy cudowną noc. Mały spał po karmieniach jak susełek, dopiero nad ranem zaczął znowu purtać i się prężyc, wiec daliśmy 2 czopek. Położna po radzie lekarza kazała dawać 2 razy dziennie. Czopki to Viburcol, niby nie można poniżej miesiąca, ale skoro lekarz zaleca, zresztą to lek homeopatyczny. Naprawdę pomógł. A ja siedzę z kapustą i walczę z chorą piersią, mam nadzieję, że sie nie pogorszy, a nawet że mi przejdzie. Ech że musiało się to przypałętać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:05
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualnyNo obserwujemy ja i poczekamy bo wizyta rano no chyba że faktycznie coś będzie źle ale mam nadzieje że nie. Tym bardziej że wydaje mi się że wczoraj było gorzej bo miała czerwone oczy strasznie kichala. A dzisiaj działamy katarkiem i jest okej ładnie w nocy spala i nawet teraz też śpi co mnie aż niepokoi bo nigdy jej się to nie udawało. NajwaNiejsze że gorączki nie ma a dziś jej kupię jeszcze maść majerankowy.
Skąd u takiego maluszka już katar... Myślałam że mleczko ja chroni przed infekcjami.
Minns cieszę się że maly też ładnie spal. Ja dzisiaj po raz pierwszy obudziłam się wyspana bez bólu glowy a spałam 6hz jedną przerwa.
Co do piersi mam nadzieję że będzie lepiej. Mnie też jedna bardziej boli. Druga w zasadzie w ogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:11
-
Asiaf lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyMinns wrote:Veritaserum, spokojnie. Jak we wtorek wizyta to ja bym poczekala no chyba że sie bardzo pogorszy.
My mieliśmy cudowną noc. Mały spał po karmieniach jak susełek, dopiero nad ranem zaczął znowu purtać i się prężyc, wiec daliśmy 2 czopek. Położna po radzie lekarza kazała dawać 2 razy dziennie. Czopki to Viburcol, niby nie można poniżej miesiąca, ale skoro lekarz zaleca, zresztą to lek homeopatyczny. Naprawdę pomógł. A ja siedzę z kapustą i walczę z chorą piersią, mam nadzieję, że sie nie pogorszy, a nawet że mi przejdzie. Ech że musiało się to przypałętać...
Właśnie czytam o tych czopkach i w ulotce jest nawet od 3 mc. Ale dobrze wiedzieć że coś pomaga na legendarne kolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 11:08
-
veritaserum wrote:Mi jak zaczął odchodzic czop z krwią to urodziłam w przeciągu 48h.
Asiaf gratuluję !! No wreszcie.
A moja mała ma straszny ten katar powiem Wam. Odciągamy katarkiem i dużo tej wydzieliny jej wyłazi. Nie wiem skąd. Można coś jeszcze zrobić ? Nie chce panikować bo nie ma gorączki a do lekarza i tak we wtorek idziemy to ja osłucha.
-
nick nieaktualnyNika312 wrote:A pamiętasz po ilu godz od odejścia czopa zaczely się bóle?
Kochana nie pamiętam. Takie skurcze regularne pojawiły się ok 12h wcześniej ale jeszcze do wytrzymania i bardziej jak na miesiączkę mega mocne skurcze pojawiły się 5h przed przyjsciem na świat córkitrzymam kciuki !!
-
Asiaf gratulacje :-)duży chłop.
A ja dalej w dwupaku. Jestem od wczoraj w szpitalu. Ale biorą mnie na przetrzymanie do pon. A w weekend czekają, bo może coś się zacznie samo. A jak nie, to myślę, że w pon coś postanowią.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Asiaf gratulacje :-)duży chłop.
A ja dalej w dwupaku. Jestem od wczoraj w szpitalu. Ale biorą mnie na przetrzymanie do pon. A w weekend czekają, bo może coś się zacznie samo. A jak nie, to myślę, że w pon coś postanowią.Mari92 lubi tę wiadomość