WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brruno ostatnio tez budzi się częściej w nocy. Teraz 3 karmienie. Ach a było juz tak że spał 8 godzin ciągiem.
Od 2 tygodni robi kupki co 2 albo 3 dni a teraz rekord bo dzisiaj jest 4 dzień bez. I tak są one wodniste, nie wygląda zeby go brzuch jakos męczył. Czy ktoś ma podobnie? Tylko siusiu jest.wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualnyMy dzisiaj w końcu dobra nocka
Aneczka zasnęła o 19.30 ( ja z nią bo byłam wyczerpana po ostatnich nocach i dniach ) i pobudki o 23.30 , 3.30 , 6 i pospala do 7.30
Co do piastek w buzi to Ania też wkłada i to tak głęboko że ma odruch wymiotny .
Co do kup to robi jedna dziennie zawsze rano ale to taka że jest cała do przebrania. Robi ciągle bardzo wodniste. Minns jak go brzuch nie boli to nie ma czym się martwić moim zdaniem. -
Moja tez ostatnio rzadziej robi kupki. Czasem nawet co 3 dni. Piastke tez cisglee ssie- czasem robi to tak intensywnie, że aż ma odruch wymiotny i wydaje przy tym głośne dźwięki ciamkania. W ogóle wszystko chce wsadzac do buzi. Sama jeszcze nie bierze zabawek ale jak jej dałam wczoraj gryzaczek do reki to wsadzila do buzi i lizala.
Dzisiaj pobiła rekord spania. Zasnela wczoraj o 16 i zawsze sie budzila i była jeszcze aktywna wieczorem. A wczoraj sie nie obudziła. Wstała dopiero o 22 na jedzenie, poszła dalej spac, potem zjadła o 3 i spala do 6. Wiec spała 14 godzin z przerwami! Zazwyczaj śpi max 10.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 08:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka30 wrote:Camilla A u Was chyba pomieszanie umiejętności z kolejnych skoków bo synek bardzo dużo już potrafi
-
Zdarza się u Was jeszcze chlustanie/rzyganie ... tak że podczas karmienia większość zwraca ? U nas jakoś 2 tyg było spokojnie. W sobotę rzygnęła szwagierce - ale to dlatego, że nie zrobiła jej przerwy na odbijanie i mi wczoraj - mimo że przerwa była - się zastanawiam, z czego to może wynikać, bo z reguły jak ma już dość to wypycha językiem że nie chce, choć czasami jeszcze próbuje jej jeszcze trochę "wcisnąć" i może stąd tak się dzieje.kasia1518
-
A mój ulewa, czasem mocniej czasem słabiej. Czasem zaraz po jedzeniu, a czasem dość sporo po. Niestety mój głodomór nie zna umiaru i nie raz się przejada. Przy piersi to zazwyczaj widzę bo zaczyna puszczać i łapać (choć czasem zaczyna kwiczeć to znowu muszę go przystawić), a z butelką to ciumkał by i ciumkał.wrzesień 2018 - synek
-
My o 15.20 szczepimy. On dokładnie to samo z tym ssaniem aż do odruchu wymiotnego. Ulewa dalej raz mocniej raz mniej, czasem przy odbiciu czasem 2 godz po jedzeniu. Kupki też rzadkie, daje ten delicol ale chyba tylko dla swojego spokoju to robięMisia 09.2013
Misio 08.2018 -
My po szczepieniu. Oj ten płacz dalej rozrywa moje serce. Kolejne 31.01 trochę odetchniemy i będzie jedno uklucie na szczescie. A teraz będę biegać z termometrem. Wrzuciłam kody tylko nie wiem czy dobrze i będzie się wyświetlać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 22:32
Paulinda, Minns, kasia1518, Camilla13, ola_g89, Izabelle, p_tt lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018