WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie że cieszy mnie Wasze nieszczęście, ale pocieszające jest to że nie jesteśmy z tym same. Widocznie znowu jakiś wspaniały okres z życia nienmowlaka... ja zauważyłam że jak Bruna przeciągniemy dłużej to szybciej zasypia. No ale jak jest marudny to chciałoby się w sekundę uspać.wrzesień 2018 - synek
-
Ja też nie mam problemów z usypianiem , Natalka z natury ma spokojny temperament, ja wieczorami po kaszce kładę ja do łóżeczka i tam się jeszcze chwilę bawi i po chwili usypia i śpi, budzi się na jedno karmienie i idzie spać ,koło 6 już nie śpimy , ale normalne jak idzie o 19 spać
Natalia czasami potrzebuje więcej uwagi ale zazwyczaj umie się sama zabawić, już odliczam dni do wakacji tak się nie mogę doczekać 🤗🤗🤗❤ mała nadal bez ząbków, i jeszcze nie pelza , szkoda mam nadzieję że lada dzień się to zmieni 😊kasia1518, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas noc względna tylko 1 pobudka ma jedzenie. Ale od 5 nie śpi i nic nie pomaga. Też mimo kiepskiej pogody wychodzimy teraz na spacer- liczę że w wózku usnie.
Dziś miałam usg genetyczne ( u drugiego lekarza bo u swojej gin mam 18.04) - wszystko jest ok i prawidłowo. Usłyszałam że prawdopodobnie będzie chłopak, ale nie przywiązuje się, bo będąc w ciąży z Zosia też tak usłyszałam na usg genetycznym- niby lekarz mi pokazał wyraźnie zarysowanego siusiaka ale wolę się nie nastawiacVlinder, ola_g89, veritaserum, Minns, Izabelle, KATARZYNACarm, JustynaG, kuwejtonka lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
Ola u nas tez dzisiaj maruda, dopiero jak tata przyszedł to zacieszał chyba się mu znudziłam. No i spać też nie chciał także pozdrowienia z drugiego dzisiaj spaceru.
U Was tez tak wieje zimnem? Ja mam wrażenie ze u mnie na osiedlu jest jakiś mikroklimat, ciągle wieje.
wrzesień 2018 - synek -
Kasia super , tak jak napisały dziewczyny , najważniejsze że dzidzius zdrowy ,
Ja ciągle mówię już od 4 miesiąca że jej ząbki ida ale jak narazie minęły 3 miesiące, A ząbków jak nie ma tak nie ma
Czy wasze dzieciaczki pelzaja?kasia1518 lubi tę wiadomość
-
KatarzynaCarmen, moja córka pełzała tylko 2 tygodnie i zaczęła czworakować.
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
Zosia pełza od dawna. Natomiast podjęła dziś dwukrotnie próbę siadania na bok,z pozycji czworaczej
Znów dziś próbowałam blw i kompletne jej nie interesuje,jajko zgniotła w rączce,jak tylko po nie sięgnęła. Trzeba karmić księżniczkęKATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
Moja nie pełza, bardziej się czołga i kręci wokół własnej osi - jak chce dosiegnac jakaś zabawkę to sobie poradzi i się przemieści.
U mnie Zośka nauczyła się udawać że kaszle, robi to co chwilę żeby zwrócić uwagę na siebie, ale często jej nie wyjdzie A mi się wtedy śmiać chce bo to tak fajnie brzmi .Minns, Izabelle, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyIzabelle u nas też zdecydowanie woli jak ja jej podaje prosto do buzi, czy to z ręki , widelca, łyżki. Sama to bierze do ręki, bada, przygląda się, gniecie ale do buzi mało trafiam chyba że to jest bułka / chleb. Ten uwielbia ;p
Moje dziecko pełza ale słabo do przodu ,bardziej się kręci , odpycha do tyłu ale porusza sięna czworaki stanela z 2 razy i w zasadzie tyle.
Izabelle, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość