WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka30 wrote:Kasiu dobrze że lekarz potwierdził rozpoznanie i dołożył co trzeba. Mój teraz też miał ten berodual we wziewach. I nie wiem co i jak tłumaczyła pediatra Ale bactrim to antybiotyk syntetyczny nie wiem sama co to znaczy ale tak mówi nasza pediatra w przychodni. Zaś nasz dr prywatny ze to antybiotyk i wybija wszystko jak leci więc koniecznie probiotyk i jeszcze mogą po nim być bóle brzucha. To jest dokładnie to samo co biseptol, pamiętacie może z dzieciństwa? Ma zarówno zwolenników jak i przeciwników nasza pediatra w przychodni wiekowa i go daje a córce mojej pomaga jak trzeba.
A priobiotyk dostaje codziennie- dicoflorWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 13:24
100krotka30 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
U nas w pracy mikrobiologa bactrim /biseptol był traktowany na równi że zwykłym antybiotykiem jak np penicilina. Też ma dosyć szerokie spektrum, z zasady jest niby łagodniejszy ale też zabija bakterie i wyjalawia florę.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My mieliśmy biseptol i nie pomógł. Dopiero po augumentinie przeszło. Gdybym wiedziała to od razu bym normalny antybiotyk dała co ta beznadziejna była pediatra nam dała, ale miałam nadzieje, że obejdzie się bez. Niestety ciągle miał za słabe leki i się przeciagalo i rozwijało. Więc czasem trzeba dać i tyle.wrzesień 2018 - synek
-
Rozmowa kwalifikacjna za mną. Bylo ok,pani tylko zapytała kto sie dziadkiem opiekuje i tyle. Szczerze,to bardzo bym tam chciała pracować. Spodobało mi sie to,co tam zobaczyłam i sama rozmowa tez pozytywnie. Zobaczymy
Camilla33, ola_g89, Minns, p_tt, 100krotka30, kasia1518, JustynaG, aLunia, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
My też dostaliśmy augmentin teraz jako ten o szerokim spektrum. Już dziś znacznie lepszy apetyt.
izabele super mam nadzieję że dostaniesz te prace!Izabelle, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Macie racje bo tu nie ma co roztrzasac. Jest choroba nie ma poprawy to trzeba. Żadna matka nie chce patrzeć jak dziecko się męczy.
Isabele życZę Ci żeby się udało!
Kasia zapomniałam wcześniej -gratulacje dla Zosi za tak super rozpoczęta przygodę z nocnikiem zapowiada się ze będzie to dla Was przyjemny etap.Izabelle, kasia1518 lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Dzieki za kciuki
Kasiu,Zosia bardzo fajnie zareagowała na nocnik,oby tak dalej. Nasza Zośka tez lubi sprawy nocniczkowe. Chyba do końca nie kuma jeszcze o co chodzi,ale niani czasem po drzemce uda sie złapać siusiu jak pieluchę ma suchą. Oczywiście wszystko bez spiny i w formie zabawy. A jaka radość jak jej sie uda to siku zrobić Przez godzinę chodzi z nocnikiem i wszystkim pokazuje jak usiadła i że si było w nocniku i tak przeżywa. Pociecha jedna -
U nas dziś dalej euforia nocnikowa - raz zrobiła w pampersa, a reszta w nocnik. No i kupa w pampersa. Ale cieszy się bardzo, tak że chciałby ciągle siedzieć na tym nocniku. Dziś często wolała nianię, ta ja sadzala No i nic nie było, a przy mnie za każdym razem . Ja też nie mam spiny z tym nocnikiem- traktuje to jako oswajanie jej i zabawę.
aLunia, Camilla33, Izabelle, p_tt lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Dziewczyny, odebrałam wyniki! Wysoka awidnosc wirusa cytomegalii - tzn. ze zakażenie miało miejsce powyżej 20 tygodni temu, wiec na bank przed ciąża ❤️ Uspokoiłam się na maxa! ❤️
p_tt, kuwejtonka, Minns, Camilla33, kasia1518, 100krotka30, Izabelle lubią tę wiadomość