WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej, co tu się dzieje, Justyna gratulacje! :* odezwij się jak będziesz miała chwilkę.
Ja Wam powiem, że nam młody tak dalej daje w kość, że w najbliższym czasie na pewno się nie zdecydujemy na kolejne bobo. Dzisiaj zamiast odpocząć to cieszymy się na jutrzejszy powrót do pracy i żłobka . Od sierpnia walka o wszystko, nic się nie słucha, drama everyday. Jesteśmy padnięci.
P_tt jeśli chodzi o dom to czekamy na okna i w tym roku kończymy SSZ. A Wy jak tam?
W ogóle mały chodzi już 6 tydzień do żłobka pod rząd tylko z 1 dniem przerwy z powodu cięższego kataru... Pewnie jak to napisałam to się rozłoży ale jestem w szoku i mega się cieszę, już jest dużo lepiej niż ostatnio.
wrzesień 2018 - synek -
Dziewczyny, mają już Wasze Dzieci piątki? Wyszły bezobjawowo czy jak poprzednie zęby?
U nas się zaczęły, dolne dziąsła są opuchnięte. Zosia ciągle chce jeść kabanosy bo szura nimi o dziąsła. Na wieczór straszna maruda i ryk, bo ona chce na rączki do tatusia ( mąż coś nie miał humoru i mówił jej zw ma nogi i sama może chodzić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 03:00
kasia1518
-
Minns, to budowa idzie sprawnie.
Ja już nie mogę się doczekać kiedy jej te bunty miną, wszystko musi być jak ona chce. Nawet w przedszkolu Pani mówiła że bawi się raczej sama lub z panem , bo jak próbuje z dziećmi, to każdy ma się dostosować pod królewne, ma być tak jak ona chce i koniec , inaczej odchodzi ( I tu uwaga,jest postęp, bo wcześniej biła) w domu Gabrysie nadal bije jak chce robić tego co ona wymyśliłakasia1518
-
Cześć dziewczyny, przepraszam, że wcześniej nie pisałam.
Przyznam się, że trafiłam na porodówkę z niemal bezbólowymi skurczami, które pojawiały się co 4-5 minut i rozwarciem 7cm.
Co prawda akcja nie postępowała więc podano oxy. I wtedy zaczęły się bolesne skurcze ale w ciągu godziny synek pojawił się na świecie.
Niestety, w szpitalu wyszło podwyższone crp i dopiero wczoraj wyszliśmy.aLunia, ola_g89, Izabelle, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Justyna ogromne gratulacje ❤
Wiki jeszcze nie ma żadnej 5. Aż się boję co będzie bo pewnie zbiegnie się to zaraz z zębami Szymka, a coś chłopina mało wrażliwy na ból widzę.JustynaG lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dziś mialam wizyte. Wszystko ok a synek jest delikatnie mówiąc bardzo duży. Już waży 1600g.mimo dobrych wyników krzywej cukrowej i ogólnie glukozy na czczo mma mierzyc cukry 4 razy dziennie bo naprawdę jest duży jak na ten wiek ciazy i lekarz mowi ze takie są zalecenia teraz. Troche sie wystraszyłam że tego klopsa małego przyjdzie mi rodzic naturalnie hahha
kasia1518, Izabelle, aLunia lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Verita aż sprawdziłam ile mój miał i mam z 32 tc to ważył 1857, to faktycznie duży się wydaje. Może po prostu będzie taki długi jak mój Szymek😉 choć waga 4 kg to też nie miało przy porodzie, ale obstawiala 4.5
-
Alunia on jest ogolnie duży bo ma wszysrko o 2-3tyg do przodu. Brzuszek, kość udowa, głowę. Nie ze tylko jeden parametr. No nic zobaczymy... Może zwolni pod koniec. Z Ania tak mialam ze w zasadzie od 36 tyg mało juz przytyła.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Ooo u mnie na końcówce zawsze najwięcej przybierały dzieci. No nic najważniejsze żeby było zdrowe.
Czytałam, że kliniki od 1.12 zaczynają przyjmować 'normalne' pacjentki.
A mój Szymek też jest olbrzym, waży już 8.3 kg🙈 mam nadzieję, że w końcu przystopuje. W nocy mnie wykańcza. W dzień jest kochany, mogę dużo w domu zrobić, ma gorsze dni ale w sumie rzadko. Tylko te noce i wieczne karmienie😬 -
Dziewczyny jakich używacie szamponow?
Ja u Zosi hippa, ale zauważyłam ostatnio że ma strasznie wysuszoną skórę głowy i zastanawiam się nad zmianą.
Żeby nawilzyc to chyba coś z rumiankiem powinno być?
Chciałbym oczywiście żeby nie szczypał w oczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 17:54
kasia1518
-
Kasiu raczej zioła ogolnie wysuszają. Aloes byłby dobry ale nie wiem jaki szampon dla dzieci go ma.
my używamy linomag albo babydream z rosmana. Wcześniej oillan baby.
Tak a Alunia od 1.12 kliniki przyjmują ale co z tego skoro nie ma tam komu pracowac bo połowa personelu odeszła. A szefowa klinik rektor wywalił... Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 21:48
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
No coś ty😱 przeszli do innego szpitala?
Kurde w szoku jestem.
Ja też Wiki myje babydream, ale też z tego względu, że ma kręcone włosy i jest polecany na grupie o kręconych włosach 😉
Jak się czujesz Verita?
Kuwejtonka jak u ciebie?
Justyna a jak u was w 4? 😁