WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzena myśle że brzuszek widać raczej przez wzdęcia na tym etapie .Marzena782 wrote:Dziewczyny przepraszam ze w takim Momencie , ale czy wam już widać brzuszki.??? Ja wyglądam jak na 5 Msc .
Av lubi tę wiadomość
-
Małgoniu,do końca miałyśmy nadzieję na szczęśliwy obrót wydarzeń. To koszmarne, co Cię spotkało i ogromnie Ci współczuję. Skoro los postanowił tak okrutnie Was doświadczyć, to obyś chociaż już nigdy nie musiała tego przeżywać ponownie i znalazła z czasem ukojenie. Przytulam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 11:59

-
Powiem Wam, ze jestem bardzo nastawiona pozytywnie na tyle na ile sie da. Ciesze sie, ze skoro dziecko bylo chore to Bog go do siebie zabral i nie postawil mnie przed duzo wiekszym dramatem. Prosilam go by sie nami opiekowal i wierze, ze tak mialo byc.
Nie bede Was swoim samopoczuciem fizycznym zadreczac bo nie jest Wam to potrzebne. Ale nie chce sie z Wami zegnac. Mimo, ze moj kolejny termin to luty 2019 to bede Was tu czasem odwiedzac i pierwszym pochwale sie swoim pozytywnym testem (no zaraz po mezu).
zuza88, Siwulec, Av, asese, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, MamaIgi, promyczek 39, Marzena782, Natalia1984, nick nieaktualny, nadulek, Paulla89, matkapatka, Amy333, JustynaG, MiSia :), Herbata, Vlinder lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Mi rano jak wstaje to zero brzucha , wieczorem jest wzdety i ogromny. Ale niestety mam znowu apetyt. Mdlosci mijaja a ja jestem wiecznie glodna od rana zjadlam juz 2 bulki , wafelka niestety i troche czekolady
oczywiscie brak mdlosci ju tez mnie martwi.
Mi mdłości przeszły jakieś prawie 2 tygodnie temu, piersi też już nie bolą tylko sutki. Sama się stresowałam ale w piątek byłam na usg i wszystko ok
nick nieaktualny, aLunia, Rucola lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgonia tak mi przykro , tulę mocno :* Oby za niedługo Bozia pozwoliła abyście się z mężem cieszyli jednak zdrową ciążą i maleństwem...
Nie było mnie tu cały weekend , mąż wrócił więc dużo mniej czasu na forum ...za nami wczoraj wizyta i wszystko póki co ok , piękne bijące serduszko mąż zagadał lekarza i zapomniałam zapytać jak duży jest już nasz okruszek ;/ ...kolejna wizyta już za dwa tygodnie
Trzymam kciuki za wszystkie nasze okruszki i oby limit złych wiadomości na tym wątku już został wyczerpany :*
aLunia, promyczek 39, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Malgonia bardzo dobre nastawienie. Masz racje, że "dobrze" że to się stało teraz niż jakbyś miała być postawiona przed wyborem. Czekamy tu na ciebie. Zaglądaj do nas:*
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Jak sie macie, jak samopoczucie? Ja dzis caly dzien poplakuje, nie mam mdlosci ani bolu piersi przez co wariuje juz. Najchetniej pobieglabym na usg ale dopiero w piatek bylam.. czy to normalne ze czasem nie ma objawow?17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm