WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny przepraszam ze w takim Momencie , ale czy wam już widać brzuszki.??? Ja wyglądam jak na 5 Msc .
Av lubi tę wiadomość
-
Małgoniu,do końca miałyśmy nadzieję na szczęśliwy obrót wydarzeń. To koszmarne, co Cię spotkało i ogromnie Ci współczuję. Skoro los postanowił tak okrutnie Was doświadczyć, to obyś chociaż już nigdy nie musiała tego przeżywać ponownie i znalazła z czasem ukojenie. Przytulam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 11:59
-
Powiem Wam, ze jestem bardzo nastawiona pozytywnie na tyle na ile sie da. Ciesze sie, ze skoro dziecko bylo chore to Bog go do siebie zabral i nie postawil mnie przed duzo wiekszym dramatem. Prosilam go by sie nami opiekowal i wierze, ze tak mialo byc.
Nie bede Was swoim samopoczuciem fizycznym zadreczac bo nie jest Wam to potrzebne. Ale nie chce sie z Wami zegnac. Mimo, ze moj kolejny termin to luty 2019 to bede Was tu czasem odwiedzac i pierwszym pochwale sie swoim pozytywnym testem (no zaraz po mezu).
zuza88, Siwulec, Av, asese, veritaserum, Rucola, frezyjciada, MamaIgi, promyczek 39, Marzena782, Natalia1984, Antonina38, nadulek, Paulla89, matkapatka, Amy333, JustynaG, MiSia :), Herbata, Vlinder lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Mi rano jak wstaje to zero brzucha , wieczorem jest wzdety i ogromny. Ale niestety mam znowu apetyt. Mdlosci mijaja a ja jestem wiecznie glodna od rana zjadlam juz 2 bulki , wafelka niestety i troche czekolady oczywiscie brak mdlosci ju tez mnie martwi.
Mi mdłości przeszły jakieś prawie 2 tygodnie temu, piersi też już nie bolą tylko sutki. Sama się stresowałam ale w piątek byłam na usg i wszystko okveritaserum, aLunia, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgonia tak mi przykro , tulę mocno :* Oby za niedługo Bozia pozwoliła abyście się z mężem cieszyli jednak zdrową ciążą i maleństwem...
Nie było mnie tu cały weekend , mąż wrócił więc dużo mniej czasu na forum ...za nami wczoraj wizyta i wszystko póki co ok , piękne bijące serduszko mąż zagadał lekarza i zapomniałam zapytać jak duży jest już nasz okruszek ;/ ...kolejna wizyta już za dwa tygodnie
Trzymam kciuki za wszystkie nasze okruszki i oby limit złych wiadomości na tym wątku już został wyczerpany :*aLunia, promyczek 39, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Malgonia bardzo dobre nastawienie. Masz racje, że "dobrze" że to się stało teraz niż jakbyś miała być postawiona przed wyborem. Czekamy tu na ciebie. Zaglądaj do nas:*
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Jak sie macie, jak samopoczucie? Ja dzis caly dzien poplakuje, nie mam mdlosci ani bolu piersi przez co wariuje juz. Najchetniej pobieglabym na usg ale dopiero w piatek bylam.. czy to normalne ze czasem nie ma objawow?17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm