WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha nie wiem dlaczego ale wydało mi się że co 2 rozmiary. I co wtedy z każdego rozmiaru wziąć po 5 par body z długim 6 par z krótkim 5 śpiochów. Kurcze kompletnie się na tym nie znam a w rodzinie wszyscy mają już dorosłe dzieci
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Ubrania w Lidlu mają być od czwartku. Mi brzuszek mocno wyszedł ale ponoć w kolejnych ciążach tak jest. Schudłam 4 kg do tej pory nic nie przytyłam no ale co zrobić. Trochę mnie to przeraża jaka będę ciężarówka;)
Ja wzięłam suwaczek taki przeplatany kolorami bo w sumie mi obojętnie co się urodzi -
Ja bym chciała dziewczynkę, a kolor suwaczka niebieski, bo nie lubię różu
Wybiorę się chyba do Lidla w czwartek, chociaż pooglądać
Mam nadzieję, że uda mi się powstrzymać przed zakupami
Ja mam już nawet wstępnie wybrany wózek
Quinny Zapp Flex Plus
-
Nadzieja2018 wrote:Aha nie wiem dlaczego ale wydało mi się że co 2 rozmiary. I co wtedy z każdego rozmiaru wziąć po 5 par body z długim 6 par z krótkim 5 śpiochów. Kurcze kompletnie się na tym nie znam a w rodzinie wszyscy mają już dorosłe dzieci
U mnie jeszcze brzucha nie widać i nadal noszę swoje ubrania, ale to za sprawą wymiotów, czasami udaje mi się tylko śniadanie utrzymać w żołądku. W pierwszej ciąży widać było już w okolicy 8 tygodnia.
Syn już wie o ciąży, bardzo się cieszy, ale rodzinie w Polsce nic nie mówi, wie, ze to jeszcze tajemnica. Powiemy może w kwietniu lub majuaLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam dla synka wózek Baby Design Dotty i jestem bardzo zadowolona
Tylko teraz mam zagwozdkę, bo będzie różnica rok i 9 miesięcy i chyba będę musiała kupić jakiś podwójny wózek, ale żaden mi się nie podoba, a w dodatku są mega drogie
Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Av wrote:Dziewczyny, a przy wózku to na co najbardziej zwracać uwagę? Trochę patrzyłam w internecie, ale rozpiętość cenowa i różnorodność są takie, że ciężko się zorientować. Jak Wy wybieralyscie wózek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 11:27
Rucola, Bianka*, Av lubią tę wiadomość
-
Haha
ja dzis od rana przeglądam sobie wózki, wchodzę na forum a tu akurat taki sam temat na tapecie
Też bedziemy kupować wózek, ale planujemy kupić tylko z funkcją głębokiej gondoli plus nosidełko, wiosną, tak samo jak z synkiem, przesiadziemy sie na jakas fajną spacerowke.aLunia lubi tę wiadomość