WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie jem chipsy taka mie naszła ochota że musiałam sobie kupić paczke i zjeść
monika_86 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie tego! Tylko się nie śmiejcie!! Wstyd mówić, ale jest to tak śmieszne ze muszę się z tym podzielić! Wczoraj mój mąż wrócił z wieczornej piłki, kupił sobie jakieś tanie chińskie halówki i przychodzi do mnie i mówi, ze to jakieś gów*o. Całe skarpetki ma mokre i że wolałby na boso grać. No to biorę te buty i mówię ze mega śmierdzą, chińskim klejem i spocona stopa. I tak patrzę na nie i myśle, kurde skąd ja znam ten zapach... cały wieczór o tym myślałam i doszłam ze tak śmierdzą cheetosy serowe! Nie minęło 5 minut a już byłam w sklepie i zjadłam cała paczkę! To one śmierdzą starymi skarpetami Haha!
Amy333, Marzena782, paulka86, Tasia86, matkapatka, Av, Herbata, sylvi, Vlinder, Cukierkowa lubią tę wiadomość
Justyna
-
Justyna dobre :)Ale ja w pierwszej ciąży miałam jazde na mleczko CIF do czyszczenia tak podobał mi się ten zapach że 3 razy dziennie myłam tym mleczkiem wanne żeby sobie powąchać ten zapach .
Justyna2212, paulka86, Av, sylvi, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaawiki wrote:Justyna dobre :)Ale ja w pierwszej ciąży miałam jazde na mleczko CIF do czyszczenia tak podobał mi się ten zapach że 3 razy dziennie myłam tym mleczkiem wanne żeby sobie powąchać ten zapach .
Przebiłaś wszystkich!!:D
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Mamaawiki wrote:Justyna dobre :)Ale ja w pierwszej ciąży miałam jazde na mleczko CIF do czyszczenia tak podobał mi się ten zapach że 3 razy dziennie myłam tym mleczkiem wanne żeby sobie powąchać ten zapach .
niezłe, ale nie dzięki ;p -
nick nieaktualnyMi wszystko śmierdzi, najdzie mnie na coś ochota ale jak zacznę sobie to robić to już wcale nie chce tego zjeść
gdyby nie fakt, że mieszkam na wsi pewnie zywilabym się żarciem na wynos, bo jak będąc w mieście zaszliśmy na chińczyka to opierniczyłam swoją porcję i jeszcze wyjadałam chłopu, kiedy to on zawsze zjadał pierwszy
jedyna rzecz jaka mi na prawdę smakowała. A tak to jem bo muszę. Wszystko smakuje jak papier
masakra... W pierwszej ciąży tak nie miałam a teraz już mnie wkurza, że wstaje głodna a nic mi nie smakuje
-
U mnie wygryw trzeciej ciąży - różowe gumy Orbit koniecznie w listkach
i migdały. Kiedy w nocy budzi ssanie w żołądku to one są wybawieniem. No i obraziłam się na butelkowana wodę mineralna. Toleruje zimna, przegotowana kranówe. I kocham miłością absolutna wszystkie kwaśne zupy
Marzena782, sylvi lubią tę wiadomość
-
Bizonka wrote:Ja też mam zachcianki, ale i tak mi nie za dużo wchodzi
Najbardziej mam ochotę na to, na co jestem uczulona, masło, jajka, dzisiaj to bym nawet zjadła konserwę turystyczna nawet taka najgorsza
Hehe ja od kilku dni myślę o konserwie turystycznej -
Marzena782 wrote:Dziewczyny a mam pytanie jutro zaczyna mi się 12 tydzień „ czyli 13” czy ja już spokojnie mogę mówić ze jestem już w 2 trymestrze ?
13-26 tydzień ciąży