WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Av wrote:Bo MoMy to wartości znormalizowane, więc każde labo powinno mieć własny przelicznik. PAPPA jest trochę niskie, ale to może wynikać z danego laboratorium. Trzymam kciuki, pamiętaj, że nawet gorszy wynik PAPPA to baaaaaaardzo duża szansa na zdrowe dziecko :*
ale zawsze jest właśnie ryzyko...
-
nick nieaktualny
-
I widzę też z USG, że CRL po 10 dniach z 1.45 urosło do 1.95.
Nic mi ten lekarz nie powiedział! Nie wiem czy to wina starego sprzętu czy rzeczywiście się coś dzieje... ehh jak Wy to znosicie? -
Bizonka idz do innego lekarza jak najszybciej dla swietego spokoju. Pewnie jestcwszystko ok a ten konowal swoja niekompetencja pewnie Cie tylko nastraszyl. Nie znajdziesz odpowiedzi na forum,ani w internecie, a Twoj stres zle wplywa na malego czlowieczka
-
Bizonka wrote:I widzę też z USG, że CRL po 10 dniach z 1.45 urosło do 1.95.
Nic mi ten lekarz nie powiedział! Nie wiem czy to wina starego sprzętu czy rzeczywiście się coś dzieje... ehh jak Wy to znosicie?
Nie martw się, u mnie też wychodziło, że w ciągu 10 dni dzidziuś urósł o 2 mm, a na lepszym sprzęcie wyszła pomyłka. W środę na starym miał 16,6 mm, w kolejny czwartek na nowym 37 mm
Bizonka lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:o 14.00. AV a dlaczego twierdzisz, że statystyka jest po mojej stronie?
Przypomnij mi, ile masz lat?
Leon
-
nick nieaktualnyGratuluję udanych wizyt!
Ja jeszcze tydzień muszę czekać.... Dziś upuscilam troche krwi, w poniedziałek reszta.
Co do zakupow w lidlu to kupilam jegginsy-dużo lepszy materiał od hm, ale rozmiary zawyżone, więc s/m to bardziej duże m, może znów mi udziska utyją to będą idealne, kupiłam też tą bluzkę szaro białą, fajna będzie i do karmienia, można ją nosić bez brzuszka, spoko. Bielizny nie polecam, niby majtasy są ok ale dziewczyny te biustonosze to jest KOSZMAR! Takie rozmiary kosmiczne, że można sobie krzywdy narobić. Radzę iść do sklepu gdzie jest braffiterka i żeby dobrze dobrała, lepiej zapłacić więcej ale mieć dobrze dobrany biustonosz, piersi się potem odwdzięcza! Wiem co mówię, bo mi było żal pieniędzy i nosilam źle dobrany i nabawiłam sie pięknych zwisow i rozstępów. Na szczęście trafiłam na braffiterke i od roku mam dobrze dobrany biustonosz, nagle okazało się z rozmiaru 75B mam 60F. Piersi wyglądają lepiej ale można było uniknąć tego wszystkiegowygląd biustu po ciąży to obraz tego jak dbalyscie o nie w czasie ciąży, a nie jak część twierdzi zależne to od karmienia. Także szkoda pieniędzy na te lidlowskie zakrocycki
JustynaG, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
monika_86 wrote:Jak dodajecie zdjęcia? Coś mi nie wychodzi
bardzo dobrze dodałaś (widziałam Twojego bobasa, słodziak) - możesz tylko skopiować link z miniaturką (na samym dole) i wtedy będzie widoczne tutaj
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mojego Nio wszystko dobrze. Uparcie i bez przerwy macha lewą ręką aż się lekarz smiał. Wiecej napiszę wieczorem
86Monia, natalinka, Av, frezyjciada, aLunia, asese, sylvi, Deseo, JustynaG, Siwulec, Herbata, MiSia :), matkapatka, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021