WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Czujecie rozciaganie sie więzadeł macicy? Odkad wyszedl mi + test, co kilka dni mam taki jednodniowy bol podbrzusza ale tak po bokach idace do pachwin. Bol takiej slabej miesiączki. Jestem ciekawa jak to u Was wyglada bo po tylu tygodniach juz wiem ze to bol zwiazany z rozciaganiem chociaz za nim nie przepadam
-
Ciemnowlosa wrote:Czujecie rozciaganie sie więzadeł macicy? Odkad wyszedl mi + test, co kilka dni mam taki jednodniowy bol podbrzusza ale tak po bokach idace do pachwin. Bol takiej slabej miesiączki. Jestem ciekawa jak to u Was wyglada bo po tylu tygodniach juz wiem ze to bol zwiazany z rozciaganiem chociaz za nim nie przepadam
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Czujecie rozciaganie sie więzadeł macicy? Odkad wyszedl mi + test, co kilka dni mam taki jednodniowy bol podbrzusza ale tak po bokach idace do pachwin. Bol takiej slabej miesiączki. Jestem ciekawa jak to u Was wyglada bo po tylu tygodniach juz wiem ze to bol zwiazany z rozciaganiem chociaz za nim nie przepadam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Zamówiłam detektor, ale bez wyświetlacza. Powiedzcie mi czy łatwo odróżnić tętno dziecka od waszego?
86Monia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Z allegro. To one się czymś różnią?
-
86Monia wrote:Zamówiłam detektor, ale bez wyświetlacza. Powiedzcie mi czy łatwo odróżnić tętno dziecka od waszego?
. Jak pociag. Nasze wolniejsze..na you tube wstawilam film dla porownania10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Znacie jakis fajny i latwy przepis na dobra salatke? Syn w sobote ma 4 urodziny i wpadna na torta chrzestni i dziadki wiec chcialabym jeszcze jakas salatke zrobic a szczerze nie jestem w tym dobra17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Marrgoo wrote:Dziewczyny a boli was pochwa? tak jakby jej boczne ścianki nie wiem kości dookoła niej. Zaczęło się w nocy i nie wiem co myślec...
Mnie wlasnie boli 2 dzienczesto tak mam 2-3 dni potrzyma i przechodzi na kilka dni i potem znow. Chyba taki urok
Czasem mam takie glupie myśli ze moze jakbym czasem poprzytulala sie z mezem to by tego nie bylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 13:12
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
nick nieaktualny
-
Marrgoo wrote:To takie uczucie ucisku, rozwierania okropne!
Ja się przytulania teraz boję bo wkręciłam sobie, że mi się szyjka skraca i czekam na wizyte u lekarza
Heh ja tylko czekam az moj maz wroci zza granicy na swieta17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Dzisiaj pierwszy raz boli mnie od rana lewy jajnik. Czuję ciągle kłucie. Idziemy na urodziny do szwagra mojego A. Wszystkie sukienki ciasne w brzuchu
W maju komunia, będę musiała sprawić sobie coś nowego.
-
Ciemnowlosa wrote:Znacie jakis fajny i latwy przepis na dobra salatke? Syn w sobote ma 4 urodziny i wpadna na torta chrzestni i dziadki wiec chcialabym jeszcze jakas salatke zrobic a szczerze nie jestem w tym dobra
U nas najczesciej prezydencka z ananasem, jarzynowa, brokulowa, gyros, grecka czy meksykanska. I jeszcze z tortelliniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 13:48