WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna89op wrote:Do primmark jedź tam są śliczne ciuszki za kilka euro k naprawdę wydaje mi się że nie będą stracone pieniądze bo dzidzia szybko wyrośnie że nawet nie zdążysz jej wszystkiego założyć .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/a6423d75f3f89.png.html
Nie wiem czy mi się uda wstawić, ale wrzucamy nasz brzuszek. Oprócz brzuszka urosła też pupaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:04
Izabelle, arya12, Hedgehog, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Cześć Laski, dawno mnie nie było, potrzebowałam odpocząć od paru forum.
Co u mnie- nadal nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec, ponoć z łożyska na przedniej mam na tylnej. Do piątku czułam już ruchy, ale miałam niefortunne wydarzenie- byłam w dużych spalinach jakieś 30 min, aż zaczynałam się dusić (pks wro) i od tego czasu nic nie czuję. Dziś nawet przestał mi brzuch twardnieć! I tak strasznie się martwię. Nie wiem czy mogło umrzeć od tego, czy to dlatego że mam większą dawkę dupka i lek na grzybka? Jestem całkiem sama od piątku i potrzebuję wsparcia a nie mam od kogo. Po prostu nie daję rady już...
A Wam gratuluję udanych wizyt i poznania płci -
krasnalowa wrote:Chociaz ja to sie boje, ze tak zamawiam, zamawiam a sie okaze, ze to chlopiec. Bo dwoch niezależnych lekarzy mi powiedziało w 12 i 14tygodniu ze nic nie ma miedzy nozkami, no ale to jeszcze wczesnie jakby nie patrzeć. Wtedy chyba urzadze tu wyprzedaż
Mi w 13tc powiedzieli że chłopiec, a teraz w sobotę ( 17tc) usłyszałam że chyba dziewczynka - zobaczymy co usłyszę 9maja na połówkowymkasia1518
-
Marrgoo wrote:https://zapodaj.net/a6423d75f3f89.png.html
Nie wiem czy mi się uda wstawić, ale wrzucamy nasz brzuszek. Oprócz brzuszka urosła też pupa
Bizonka - nie sądzę, żeby dziecku mogło się coś stać od spalin. W końcu Mama w jakimś stopniu filtruje wszystkie smrody. Być moze lek na grzybka w jakimś stopniu Cię „znieczula” i dlatego masz wrażenie, ze młodzież mniej się rusza? Najlepiej byłoby sprawdzić u lekarza. Jeśli masz telefon do swojego lekarza to moze warto zadzwonić? -
Jejku ale już niektóre z Was nakupowaly
ja nie mam jeszcze nic - ale to ze względu na to że nie znam płci- raz usłyszałam że chłopiec A kolejny raz że dziewczynka. Myślę ze po połówkowym ( 9 maja - 20tc 0d) u mnie też zacznie się szał kupowania
kasia1518
-
86Monia wrote:Supermami
jestem zadowolona
ale najważniejsze, ze przestałam w nocy wędrować na prawy bok no i plecy nie bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 21:17
-
nick nieaktualnyagaafabka wrote:W primarku to pieluszki się opłaca bo jest bardzo dobra cena, śliniaki te gumowe, kocyki albo ręczniczki z kapturkiem
No ale taki maluszek szybko rośnie więc wiele mu tam nie trzeba no ale też się porozgladam za ubraniami dla naszej niuni. A tu w piątek do Polski się wybierasz na jak długo? -
nick nieaktualnyKatarzyna89op wrote:No ale taki maluszek szybko rośnie więc wiele mu tam nie trzeba no ale też się porozgladam za ubraniami dla naszej niuni. A tu w piątek do Polski się wybierasz na jak długo?
Do Polski lecę raptem na 4 dni ale nie ukrywam że tam troszkę odpocznę od życia codziennego a co najważniejsze spokój od gotowania
A w tej hemie to sobie zobacz bo przy akcjach 1+1 gratis mozna naprawde super ciuszki upolować -
nick nieaktualnyagaafabka wrote:Niby szybko wyrasta ale większość rzeczy fajnie byłoby zostawić tych lepszych mniej zniszczonych na kolejnego bobasa:)
Do Polski lecę raptem na 4 dni ale nie ukrywam że tam troszkę odpocznę od życia codziennego a co najważniejsze spokój od gotowania
A w tej hemie to sobie zobacz bo przy akcjach 1+1 gratis mozna naprawde super ciuszki upolować
Jasne zobaczę coś zacząć trzeba ogarniać już powoli.
Troszkę ma krótko tylko 4 dni a jakieś plany na wakacje ? Nie ukrywam że ja też mam w maju wolne 2.5 tygodnia i szukam wypoczynku w hotelu w Polsce myślałam nad szklarska Poręba zobaczymy po usg polowkowym czy wszystko ok i nie ma przeciwwskazańagaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBizonka wrote:Cześć Laski, dawno mnie nie było, potrzebowałam odpocząć od paru forum.
Co u mnie- nadal nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec, ponoć z łożyska na przedniej mam na tylnej. Do piątku czułam już ruchy, ale miałam niefortunne wydarzenie- byłam w dużych spalinach jakieś 30 min, aż zaczynałam się dusić (pks wro) i od tego czasu nic nie czuję. Dziś nawet przestał mi brzuch twardnieć! I tak strasznie się martwię. Nie wiem czy mogło umrzeć od tego, czy to dlatego że mam większą dawkę dupka i lek na grzybka? Jestem całkiem sama od piątku i potrzebuję wsparcia a nie mam od kogo. Po prostu nie daję rady już...
A Wam gratuluję udanych wizyt i poznania płci -
Asiaf wrote:Zakupiłam prenatal duo, ale trochę się waham, bo jest napisane żeby konsultować z lekarzem. A jako przeciwskazanie: niewyrównana nadczynność tarczycy. ja mam niedoczynność, ale wyrównaną, bo biorę euthyrox, więc nie powinno chyba zaszkodzić... i teraz biję się z myślami brać czy nie brać ;o wizyta dopiero w maja a ta cholina podobna b. ważna
Śmiało możesz brać to przy Hashimoto, ja też mam i biorę euthyrox i właśnie prenatal duo, tak jak krasnalowa pisała, ma najlepszy skład dla ciężarnych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjatoszka wrote:A co myslicis o wyjezdzie nad morze w lipcu ? My nad morze mamy jakies 9 h drogi i nie wiem czy dam rade
Myślę że jak nie masz przeciwwskazań do podróżowania to jak najbardziej tak. Znajome za granicą byly w zaawansowanej ciąży. Ja w maju jade do Warszawy mam jakieś 5 godz podróży i też bede sie pytac ginka czy mogę. Mam nadzieję że dostanę pozwolenie bo bilety mam od grudnia.jatoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny