Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybetinka wrote:No i pięknie! Jak powiedziałam mężowi, co Wy wyprawiacie z tymi szyjkami, czopami i szpitalami, to mi przed nosem zamknął rozporek na kłódkę, bo się spękał, że pokoju nie zdąży zrobić!!!!
Mika, dobrze, że się odezwałaś! Już niedługo koniec i sobie łapkę podreperujesz.
A Migotka kurdeeeee, mogłaby chociaż 'spadówa' napisać
Chłopina się wystraszyłaco się dziwić, mój też już odmawia a skoro już odmawia to coś jest na rzeczy... nigdy mu się to nie zdarzało, ale nie przejmuję się tym, do donoszonej ciąży według belly pozostało jeszcze 19 dni, więc jakoś to wytrzymam, ojjj coś czuję że te pierza nawet z balkonu będziemy zbierać
no i dobrze, wiadomo... może nóż widelec poskutkuję to wizytą na porodówce
-
betinka wrote:No i pięknie! Jak powiedziałam mężowi, co Wy wyprawiacie z tymi szyjkami, czopami i szpitalami, to mi przed nosem zamknął rozporek na kłódkę, bo się spękał, że pokoju nie zdąży zrobić!!!!
Mika, dobrze, że się odezwałaś! Już niedługo koniec i sobie łapkę podreperujesz.
A Migotka kurdeeeee, mogłaby chociaż 'spadówa' napisać
pewnie ma duzo na głowie i dlatego nie zaglądanie ma co sie martwic na zapas.
jak mężowi powiedziałam, że Karolina juz takie rozwarcie ma, to nawrzeszczał na mnie ze mam czesciej z łóżka wstawac to wieczorem będę następnato niech przekona swoją córecze ukochaną zeby na pęcherz tak nie naciskała to bede rzadziej wstawac
Mika, a jak Ci sie to zaczynało? bo mnie od wczoraj piecze zyła w nadgarstku. ale nie cały czas. powiem dzis lekarzowi o tym, tylko zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane. dziwne uczucie
a mała aktywna od wczoraj, miejsca sobie znaleźć nie moze. ja nie wiem kiedy ona śpi... jak jej tak zostanie to da popalic rodzicom -
betinka wrote:No i pięknie! Jak powiedziałam mężowi, co Wy wyprawiacie z tymi szyjkami, czopami i szpitalami, to mi przed nosem zamknął rozporek na kłódkę, bo się spękał, że pokoju nie zdąży zrobić!!!!
A mój wczoraj nie wytrzymał, biedaczyna
A rozstępy to już mam chyba wszędzie-z czasów młodości (heh jakbym była stara) mam kilka na plecach i udach, teraz parę na piersiach i brzuch fioletowy-mam wrażenie, że jestem jednym wielkim chodzącym rozstępem
Ale myślę, żeby po porodzie stosować bio-oil, może coś to da??
Mika dobrze, że jesteśMam nadzieję, że Ci to cholerstwo zejdzie skoro już dziś odzyskałaś czucie??
Ooo ja sobie ugotuję fasolkę znowu, ale tym razem z bułeczkąMoże dlatego tak popękałam, bo ciągle coś wpieprzam
O i widziałam reklamę biedry-body krótkie 5 pack za 34,99 jakos tak -
Byłam w Biedronce i tak:
- pieluchy 2op za 50zł to od rozmiaru 2..
- a bodziaki fajne, 5pak ale najmniejszy rozmiar 74
A my wczoraj z mężem oglądaliśmy "Porody"i dziś ciąg dalszy...polecam Wam
http://www.ipla.tv/Wiedza/5000947-Dokument/5002766-Porodyjustyna14, kark, Majeczka2014, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
niby minie dopiero po ciąży
tak powiedział lekarz
takie schorzenia maja też starsi ludzie którzy pracują np przy kompie i na budowie to wtedy też operacyjnie się usuwa ale Ja jestem w ciąży i to schorzenie jest częstą przypadłością dlatego też czasem jestem na sierpnówkach bo tam 2 dziewczyny miałay to samo a raczej mają tyle że ich rece mrowieją i nie bolą a mnie boli a czym się objawia Pati powiem że mnie sie zaczeło od lekkiego mrowienia rąk obu a potem na lewej już było gorzej cierpła z każdym dniem coraz gorzej aż palce zrobiły się zdrętwiałe i tyle zaczeły zyły boleć i wsionie mogę na rękach spać bo w nocy mam przerabane jak się obudzę to boli a jak spie na plecach to nawet ta noc jest znośna oprócz 5 razy które muszę na siku wstać hehe a na plecach też nie zalecają bo macica uciska kręgosłup dzidziusiowi
Tak zle tak niedobrze ale i tak do końca nie jestem w stanie zapanowac nad spaniem i chyba teraz to nogami do góry na wisząco będę spała pod sufitem
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:O i widziałam reklamę biedry-body krótkie 5 pack za 34,99 jakos tak
Aż sobie sprawdziłam u mnie ciąża donoszona za 24 dni dopiero
Migotka to już sporo się nie odzywa, chyba więcej niż miesiąc...
Ja pochodziłam chwilę dziś więcej (głównie do lodówki) aż mnie szyjka i brzuch zaczęły boleć, więc leżę już grzecznie.
Córce zdechła rybka. I bidulka tak za nią płacze... Tłumaczę jej, przytulam, a ta płacze jakby jej cała rodzina umarła. Ale z drugiej strony to jej pierwsze zwierzątko, pewnie dlatego tak przeżywa. -
verynice wrote:Byłam w Biedronce i tak:
http://www.ipla.tv/Wiedza/5000947-Dokument/5002766-Porody
Eee myślałam, że mniejsze też będą... Ale to są w końcu tylko na krótki? Bo patrzę teraz na stronę biedry to jakieś takie pomieszane... -
Mika 28 wrote:niby minie dopiero po ciąży
tak powiedział lekarz
takie schorzenia maja też starsi ludzie którzy pracują np przy kompie i na budowie to wtedy też operacyjnie się usuwa ale Ja jestem w ciąży i to schorzenie jest częstą przypadłością dlatego też czasem jestem na sierpnówkach bo tam 2 dziewczyny miałay to samo a raczej mają tyle że ich rece mrowieją i nie bolą a mnie boli a czym się objawia Pati powiem że mnie sie zaczeło od lekkiego mrowienia rąk obu a potem na lewej już było gorzej cierpła z każdym dniem coraz gorzej aż palce zrobiły się zdrętwiałe i tyle zaczeły zyły boleć i wsionie mogę na rękach spać bo w nocy mam przerabane jak się obudzę to boli a jak spie na plecach to nawet ta noc jest znośna oprócz 5 razy które muszę na siku wstać hehe a na plecach też nie zalecają bo macica uciska kręgosłup dzidziusiowi
Tak zle tak niedobrze ale i tak do końca nie jestem w stanie zapanowac nad spaniem i chyba teraz to nogami do góry na wisząco będę spała pod sufitem
to sie nacierpisz biedna... ale do porodu juz niedaleko, szybko zleci jakosdobrze ze minie, a nie na cale zycie
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Byłam w Biedronce i tak:
http://www.ipla.tv/Wiedza/5000947-Dokument/5002766-Porody
ja w ciagu 3 dni obejrzałam wszystkie odcinkiw między czasie też poryczałam
verynice lubi tę wiadomość
-
rabarbarka wrote:Bo Krzyś będzie lekarzem i się już przygotowuje do zawodu!
Mika a no lubi ale ja juz niebardzohttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hahahahahaha, przed chwilą sobie wesoło robiłam siusiu i wyobraziłam sobie, jak teraz wszystkie wrześniówki przy każdej wizycie w łazience robią wnikliwe analizy papieru toaletowego hahahahahahahahahahaha
ps. ALE SKWAR!!!!!!!!!!!!!!K_A_M_A, Patu, stardust87, Diabla85, verynice, Szonka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Witajcie dziewczynki
Ja dzisiaj okropnie sie czuje, jak do tej pory sie obroniłam przed kiepskim samopoczuciem. Boli mnie brzucho, chyba zaczynają mi sie skurcze, Czaruś napiera mocno, niedobrze mi, boli mnie lewa noga, nie wiem czamu i ogólnie mam mega lenia. W domu mam taki burdel, że aż wstyd, miałam sie dzis brać za to ale ledwo siedze a ze mną wentylator, nie wiem co bym bez niego zrobiła. Jak tylko wstane po coś to cała aż dyszę, nie wiem czy to normalne, masakra
Co do seksu to ja mam chcice często ale mój T sie boi, wczoraj sie złamał ale nic z tego nie wyszło, jakoś nie mogłam sie skupić, niewygodnie mi było i wogóle jakoś dziwnie.
Coraz bardziej zaczynam sie bac porodu, tego, ze bede sie męczyła naście godzin, że położne mnie bedą źle traktowały.
Ogólnie jeszcze mam pare rzeczy nie kupionych. Dzis oglądam podgrzewacze ale znowu sie nie moge zdecydować, wkurza już mnie to. Podchodze do tego zakupu juz któryś raz i znowu nie zamówiłam.
Powinnam zrobić jakis obiad ale nie mam siły wstac i sie grzac przy kuchni.
Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej -
nick nieaktualny
-
Od bidy można by i takie kupić, ale ja wiem czy warto-zanim dojdziemy do tego rozmiaru to się chyba tylko będzie przewalało w chacie... Ja i tak mam ciuszki też w takich rozmiarach, ale naprawdę niewiele a i tak nie mam gdzie upychać
Mika, właśnie ważne żebyś później nie miała z tym problemów- a teraz pomimo tego że to męczy to dasz radę! Silna babka z Ciebie
Kark jakbym miała nie wstać do lodówki to mój żołąd przyrósł by już dawno do krzyżaI wcale się dziecku nie dziwię, że przeżywa tymbardziej jak pierwszy zwierzak, ja sama przeżywam a jaki wiek
jak mi zaginął w akcji kot jakieś 2 miechy temu i jakiś czarny potem leżał rozjechany niedaleko domu to wyłam jak głupia-całe szczęście powrócił
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Hahahahahaha, przed chwilą sobie wesoło robiłam siusiu i wyobraziłam sobie, jak teraz wszystkie wrześniówki przy każdej wizycie w łazience robią wnikliwe analizy papieru toaletowego hahahahahahahahahahaha
ps. ALE SKWAR!!!!!!!!!!!!!!
Ty się nie śmiej!!!bo 20 minut temu zrobiłam identycznie hahaha
verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika 28 wrote:niby minie dopiero po ciąży
Verynice, też oglądałam, jak patrzę na iplę to ja oglądałam odcinek 1.
Boże, ta kobieta, która rodziła naturalnie normalnie... Chyba bym udusiła! Kurde, zero uczucia, to dziecko trzymała, jakby ktoś jej dał siatkę z zakupami na chwilę. I tylko w kółko weźcie ją, umyjcie ją, ona jest brudna, ja jej takiej nie chcę. Kurde, 28 letnia baba, a zachowywała się jak rozpuszczona 12sto latka
Za to byłam pozytywnie zaskoczona tamtą cesarką, nawet stwierdziłam, że może to nie będzie takie złe. Szczególnie jak zobaczyłam, że jeszcze nie zdążyli mamy do końca zszyć, a ta mała już języczkiem ruszała i szukała piersiverynice lubi tę wiadomość