Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackLuna wrote:własnie anulka przypomniałaś mi miałam pytać, dziewczyny ile z was miało robione już posiewy bakteriologiczne i GBS ?? bo moja lekarka jak zwykle ma na wszystko czas..i tak chciałam się zorientować w temacie.
ja bede miała robione GBS 14 sierpnia więc jakoś w 36 tygodniu chybaBlackLuna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrabarbarka wrote:Sama... z bliska niestety widać wyraźnie, że ktoś sam się za to wziął nie koniecznie mając do tego rękę, ale cóż
Niedługo się przemaluje
Jakieś takie miałam parcie w tym pokoju, żeby wszystko zrobić samodzielnie. Tak więc sama robiłam obrazki, malowałam łóżeczko i szyłam firanki i zasłonki. Efekt nieco inny od zamierzonego, ale jak na pierwszy raz nie jest źle
wygląda przepięknie -
Majeczka2014 wrote:a ja mimo młodego wieku mam prawo jazdy a panicznie boję się jeździć..może to głupie,ale tak jest. Po prostu się boję. Mam wrażenie, ze nie nadaję się na kierowcę. Jak mam gdzie kolwiek jechać to dostaje bóli brzucha
no cóż, nie każdy musi być dobrym kierowcą i w ogóle kierowcą..
ja to znowu uwielbiam jeździć, chyba we wcześniejszym wcieleniu była facetem i torami jeździłam :)albo rodzice mnie w aucie wykombinowalikażdym autem mogę jeździć i wszędzie, tydzień po odebraniu prawa jażdy sama pojechałam do Wrocławia a ode mnie jest do Wrocławia ponad 400 km i się nawet nie zgubiłam bo bez nawigacji jeżdzę bo jakoś mnie ona wkurza.
afrykanka, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi25 wrote:ja to znowu uwielbiam jeździć, chyba we wcześniejszym wcieleniu była facetem i torami jeździłam :)albo rodzice mnie w aucie wykombinowali
każdym autem mogę jeździć i wszędzie, tydzień po odebraniu prawa jażdy sama pojechałam do Wrocławia a ode mnie jest do Wrocławia ponad 400 km i się nawet nie zgubiłam bo bez nawigacji jeżdzę bo jakoś mnie ona wkurza.
no to zazdroszczę i podziwiam -
Haha, Ewi, Hi5! Ja też ubóstwiam jazdę samochodem. Przez prawie 2 lata pracowałam jako handlowiec, miałam pod sobą pół Polski, 4 dni w terenie spędzałam, najbliżej miałam z Warszawy do Łodzi, zwykle musiałam Śląsk ogarniać, bo tam najwięcej klientów, zdarzało się i 600km dziennie zrobić
Ewi25, afrykanka, nenka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Ewi super
Ja tez mam dobra pamiec jesli chodzi o zapamietywanie drog i nie potrzebuje nawigacjii. Jezdzic lubie i dla mnie jest najwazniejsze, ze sie nie boje bo tutaj w RPA bardzo duzo sie jezdzi samochodem. Jak przejade 100tys km to wtedy pewnie bede dobrym kierowca…wszystko przede mna.
Jak nie zdam egzaminu to sie u was wyzale, bo poza mezem i przyjaciolka to nikt nie wie. -
afrykanka wrote:Ewi super
Ja tez mam dobra pamiec jesli chodzi o zapamietywanie drog i nie potrzebuje nawigacjii. Jezdzic lubie i dla mnie jest najwazniejsze, ze sie nie boje bo tutaj w RPA bardzo duzo sie jezdzi samochodem. Jak przejade 100tys km to wtedy pewnie bede dobrym kierowca…wszystko przede mna.
Jak nie zdam egzaminu to sie u was wyzale, bo poza mezem i przyjaciolka to nikt nie wie.
nic się nie stresuj, ja też za 3 razem dopiero zdałamaż wstyd się przyznać bo głupio oblewałam, raz na pomarańczowym przejechałam ale jak bym hamowała to na środku skrzyżowania bym wylądowała no ale mnie oblał a za 2 razem jakiś palant za przeproszeniem mi na przejście wylazł
afrykanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki ktore leza, mialyscie podczas skurczow brzucha skurcze tez w pipce ale takie skurcze nie klucie??kurde...od wczoraj mnie trzyma, czuje jakby mi sie rozwieralo cos tam, to boli ;/ jade do poloznej zaraz,ale ona i tak pwoie ze tak ma byc. Mialyscie tak?
-
afrykanka wrote:Dziewczyny mi sie chce na dyskoteke, tak bym chciala potanczyc. Jak na razie to mi zostaje tylko taniec w domu
Hehe ja tak miałam w sobotę jak mi się humor zawiesił, stwierdziłam ze tylko dyskoteka jest w stanie poprawić mi nastrój;-)https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
afrykanka wrote:Dziewczyny mi sie chce na dyskoteke, tak bym chciala potanczyc. Jak na razie to mi zostaje tylko taniec w domu
Oj taaaaaaaaaak! Ja sobie chyba na to wesele w sobotę wózek inwalidzki załatwię, tany tany za rączki będzieChociaż jeszcze 2 tygodnie temu dałam radę lekcję tańca poprowadzić, nie wiem jakim cudem
Ewi, nie dziwne, że synów będziemy miały - z dwóch facetów musiał facet powstaćanulka81, afrykanka, Ewi25 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Janyyy wyscie chyba oszalaly. Jak ostatnio nic sie tu ńie dzialo tak tleraz produkcja na maxa!!!
Myslalam ze nie dobrne do konca. Czy to spowodowane jest tym ze mamy coraz wiecej lezacych???
Wogole z tego co widze to juz tyyle z nas ma jakies rozwarcia, zgladzenia szyjki ze jak tak pojdzie to ja bede ostayńia haha.
Fipsik myslalam o tobie od wczoraj, gdzies zagineladobrze ze sie odezwalas
Gosia tort jest wyyyyypas!!! Jak z cukierni babo! Cos pieknego!
Rabarbarka pokoik super. Nie ma to jak moc urzadzic osobne pomieszczenie a ńie gniesc sie w sypialni, gdzie i tak nic ńie oplaca sie zmieniac skoro mamy sie wyprowadzaci moje gratulacje za talent!!! Sowy pierwsza klasa.
Afrykanka moje gratulacje
Ja prawko tez mam juz kilka ladnych lat i nie wyobrazam sobie go nie miecale pamietam jak mnie prawie zmuszono zeby sie na kurs zapisac haha.
A teraz i po lewej stronie drogi jazda ro nie problem
Kurde wy macie te wszytskie badania, jakies wymazy, gbs-y a u nas wogole czegos takiego ńie robia...
Stardust ja sie wkurzylam i powiem mojej mamie ze ma mi te koszyki z pl przywiezc hahahamusze je miec
A my w koncu zamiast nad morze po zakupach to pojechalismy na farme haha
Tak mi sie chcialo owocow ze moj T wynalazl taka farme gdzie idziesz, dostajesz koszyczki i zbierasz to co chcesz
Mamy maliny, truskawki i czerwone porzeczki poki co
Ile bylo frajdy przy zbieraniu poczulam sie jak w rodzinnym domu za dzieciaka
Tiagus byl chyba zadowolony ze swiezego powietrza bo tak brykal ze szok
Teraz troszke odpoczne ( bo kto w 8 mies ciazy na polu oracuje haha) i moze pojdziemy ogarnac taki schowek na ogrodku. Na przyjad mamy i brata musimy duzy stol zlozyc zeby bylo miejsce i gdzies go schowac
Wogole to dzwonil tez nasz agent ze ta najnizsza zaproponowana kwote wlasciciele domu odrzucili. Ale podbilismy cene i powiedzieli ze musza rozejrzec sie na rynku i jesli znajda cos w tej cenie co my zaproponowalismy to sie zgodza
Wiec czekamy do jutraafrykanka, stardust87, rabarbarka, nenka lubią tę wiadomość
-
ja się powoli zbieram na zakupy, po drodze zwolnienie do pracy podrzuce, trzymajcie kciuki, żebym jakąś sukienkę upolowała, może jeszcze jakieś butki do niej?
zobaczymy, tylko niech zus mi jutro kaske przeleje, bo bida na koncie aż piszczy a jak dziś zaszaleje to będzie już całkiem puściutko
betinka, afrykanka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Paula mam nadzieje ze oni zgodza sie na wasza propozycje.
Ja odpukac w niemalowane, na razie dobrze sie czuje, tylko czasami mnie troche plecy bola. Dzisiaj dalam rade 6 godzin biegac w szpilkach na 10 cm korku. U mnie jest cieplo, ale upalow nie ma bo u mnie jest "zima" i pewnie dlatego nogi mi nie puchna.