Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksa.wawa wrote:Ja kupiłam sobie taki stoliczek śniadaniowy na nóżkach i idealnie pasuje mi pod laptop
tanie i wygodne rozwiązanie.
-
madeinloove wrote:Na pierwszym zdjęciu to co pozostało po kolczyku w pępku, M kazał mi wyjąć i już się boję jaka ochydna blizna po nim zostanie..Swoją drogą nie przypuszczałam, że jest tak źle zrobiony..no ale cóż, błędy młodości...
Jedyne co, to nie mogę już włożyć kolczyka, bo czuję opór. Ciekawe jak dziurka będzie się zachowywała, gdy brzuszek będzie rósł.
-
Anda wrote:Nelus z tą trawą to na serio
Ona jest niezniszczalna, ale ja po dzisiejszej wizycie też czuję że mogę wszystko:)
tez bym chciała wiedzieć ile moj bąbelek mierzy i czy ma sie dobrze a tu dupa muszę jeszcze czekac
a ile dni po owulacji jesteś? Mi owu pokazuje ze 43 wiec chyba powinien byc juz conajmniej centymetrowy?
ale to musi byc wspaniałe uczucie zobaczyć co kryje sie w brzuszku
-
nick nieaktualny
-
aleksa na noc zalej wrzątkiem kilka suszonych śliwek, rano wypij tę wodę, owoce też możesz zjeść i po 30 min powinno być już po wszystkim
hela, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Dziewczyny wiem ze kilkadziesiat stron temu byl poruszany temat zaparc i domowych sposobów jak sobie z tym poradzić... Podrzućcie mi tak na szybko sprawdzone sposoby bo zdaje sie ze u mnie zaczyna sie ten problem
-
hela wrote:ja chyba spróbuję tych suszonych choć nie lubię
-
mulan44 wrote:pozdrawiam
ja niestety jeszcze nie mam czasu. Odetchne dopiero jak pojde na l-4, ale to jeszcze troche, bo tak kwiecien-maj bym chciała -
Nelus wrote:oj tak, sliwki pomagaja! ja tez mam problem z zaparciami I ostatnio calkiem nieswiadomie kupilam knedle ze sliwkami I ku mojemu zdziwieniu po 10 min bylam w kibelku wiec cos w tym musi byc
w kibleku to ja jestem ale stanowczo za długojak ja urodzę jak nawet dwójeczkę ciężko wycisnąć hehe
Jutro lece po jakieś szuszonki -
Ja dziś odebrałam wyniki
wszystko dobrze... tylko zastanawia mnie czemu kazali mi robić na różyczkę tylko IgG wyszło dodatnie więc pewnie chorowałam na nią jak byłam mała albo mnie szczepili
wam też dawali tylko to czy jeszcze dodatkowo IgM?
jakoś mi tak lżej, choć widzę że wyniki się obniżyły niektóre wiec organizm słabnie chyba cosWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:41
AnkaK lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Gratuluje
tez bym chciała wiedzieć ile moj bąbelek mierzy i czy ma sie dobrze a tu dupa muszę jeszcze czekac
a ile dni po owulacji jesteś? Mi owu pokazuje ze 43 wiec chyba powinien byc juz conajmniej centymetrowy?
ale to musi byc wspaniałe uczucie zobaczyć co kryje sie w brzuszku
Wg owu 50 dni od miesiączki, a 30 od owulacji. Więc Twoje Maleństwo jest na pewno większe niż moja. Pozdrawiam -
Ale mnie gin nastraszyl. Jest pęcherzyk 15 mm ale lekarz mówi ze za mały jak na ten tydzień. Ze albo owulacje miałam później albo przestała się rozwijać. Mam zrobić bęte i czekać na wizytę za 2 tyg. Ale owulacji nie mogłam mieć później niż 15 max. 16 dnia. Test pokazał pozytyw już 27 dnia cyklu. Powinnam się martwić? Bo narazie trochę się boję. Jutro jadę na bete
-
Patu jak najbardziej nie masz się czym martwić!! Mój pęcherzyk miał 12 mm w piątek a zobacz który mam tydzień. Jak się martwisz to skocz jutro czy pojutrze do innego i zobaczysz że powie Ci to co ja. nie ma powodów do obaw!