Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja uuuuwielbiam wannę i nigdy bym jej nie zamieniła na prysznic. Szkoda tylko, że teraz mogę w niej leżeć tylko na boku, bo jak tylko kładę się na plecach, to dosłownie zaczynam się dusić
Ależ już tęsknie za wylegiwaniem się na brzuchu, albo pleckach...Albo za bieganiem! Ależ bym wyrzuciła z siebie te wszystkie złe emocje.
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
JagoodkaK wrote:Wlasnie tak jak mi sie podobał jak go kupowalam, tak teraz chyba nie do konca mi pasuje. Jedno jest pewne, mala bedzie miala milutka skórę.
Jak każdy noworodek) Ja jakoś nie ufam tym płynom do kapieli, może jak będzie ciut większa. Póki co mydełko i oliwka Bambino.
-
madiiiii wrote:Paula, ja też dostaje takie wysokie kopniaki
Dosłownie czuję, jak malutka opiera nogę na żebrach i npcha tak mocno, że chwilę później noga ląduje jakby nad żebrami, hehe.
Ja mam to samo! az sie smialam ostatnio ze jeszcze troszke i wyceluje w cyca - ale nie sadzilam ze to mozliwe
Ale to juz ostatnie chwile slodkiego rozpychania bo w srode bedziemy juz razem po jednej stronie brzuszka
Tymczasem zycze wszystkim spokojnej nocy
ah i zapomnialabym- afrykance gratuluje zdania prawkaa dla Mychy - spelnienia marzen (rowniez tych o szybkim porodzie
)
madiiiii, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wannę i prysznic i przyznam że od kiedy jestem w ciąży to korzystam tylko z prysznica, jakoś leżenie w gorącej wodzie źle na mnie teraz wpływa.
Paula mi też tak cycki nie rosły a teraz nagle jak wystrzeliły to mam 103cm a kiedyś 86 :p nic dziwnego że pojawiają się rozstępy
Tez tęsknię za spaniem na brzuchu, za sexi jeansami i obcasami! W następne wakacje się wylaszcze! Nie ma bata ze trzecie wakacje będę w ciazy, mąż może pomarzyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 00:00
-
Oho, jestesmy przy gazach... Cos czuje, ze zaraz powroci temat qpy
Paula, wiesz ze moj pulpet tez mi wsadzil noge jakby nad zebro kilka dni temu?! Nie wiem jak on to zrobilCaly czas bardzo lubi sie zapierac nogami o brzeg zeber i zaraz mu sie z nich zsuwaja az sluchac takie jakby pstrykniecie, ale jak nad zebra wcisnal to myslalam, ze zwariowalam
A wanne uwielbiaaaaaam! Nie codziennie oczywiscie, ale taka goraca kapiel z piana, swieczki, winko i maz achhhh! Juz sie nie moge doczekac az sie znow zmiescimy razem do wanny
I kuuuurde strasznie Wam zazdroszcze systemu 3STeraz to bym meza po pijaku nawet nie zwabila, tak sie boi, zeby nie wywolac porodu
A to znaczy, ze przede mna 8 pelnych tygodni posuchy, a za mna chyba 3!
Ps. Wlasnie na TLC jest program o lasce, ktora ma cyce w rozmiarze K :oWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 00:09
Paula55, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
O kurde Nelus to poszly ladnie w obwodzie twoje cyce
ja az jutro mierze
Ale duzo nie urosly
Ojj mi dzis juz moj Misiak zapowiedzial ze po porodzie jak dojde do siebie to zabiera mnie na zakupy!!! Juupi.
Trzeba w koncu znowu wygladac jak czlowieknie zakladam wagi wyzszej niz przed ciaza