Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobity :-)KAMA niewiadomo czy do czasu jak urodzimy to śnieg nie spadnie:-)ja na wszelki wypadek naszykuje kozuszek
tak poważnie to pojadę w leginsach i chyba wrócę też bo nie mam pojęcia jak moje ciało będzie wyglądało po porodzie:-)
Ja dziś nie rodzę
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Bez przesady
Dobrze, że mam 4 pompowane koła w wózku to jak mnie zasypie po powrocie a będę miała wyjść na spacer to się jakoś przez zaspy przecisnę 
Moja dupa nie zwiększyła objętości ale w leginsach często pomykam to pozostaję przy tym gustownym wdzianku
-
nenka wrote:Z tel pisze to tak mam bo nie lubię
Już myślałam że coś się stało!! Nie strasz kobieto z rana!
Ja też nie lubię pisać z tel a te co mi doradziły chroma na telefon to zapomniały dodać, że to działa na androidzie, którego ja nie posiadam!
-
K_A_M_A wrote:Bez przesady
Dobrze, że mam 4 pompowane koła w wózku to jak mnie zasypie po powrocie a będę miała wyjść na spacer to się jakoś przez zaspy przecisnę 
Moja dupa nie zwiększyła objętości ale w leginsach często pomykam to pozostaję przy tym gustownym wdzianku
ja też pojadę do szpitala w leginsach i w zwykłej koszulce
i tak wróce
-
Ewi25 wrote:ja też pojadę do szpitala w leginsach i w zwykłej koszulce
i tak wróce
Bo to najlepszy zestaw-jeszcze mam takie fajne leginsy że są niby normalne ale tak wygodne, że mogłabym latać w nich przez całą ciążę-gumka się trzyma a wcale brzucha nie uciska
I stwierdziłam, że muszę zakupić jakiś podkład bo mi się skończył a jak będę jakaś napuchnięta, wory pod oczami to jak wyjdę ze szpitala to choć żeby ludzi nie wystraszyć
-
ja z racji ze nie mam aż tak długiej tunik co by mi tyłek zakryła chciałam kupić ale mam pecha bo cyce mi się nie mieściły w żadnej wiec to olałam to sobie biorę luźniejsze spodnie dresowe bo z tak wielgachna podpachą w kroku paradować i w np: koszulce i leginsach to mi trochę mało atrakcyjnie
dobrze ze autkiem do domciu wracać będziemy chociaż jak ja przetrwam te jazdę do domu z tak obolałą afencją to juz inna bajka 
oki mykam na zakupy z mężulkiem
jakaś taka pełna energii dzisiaj jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:21
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Bo to najlepszy zestaw-jeszcze mam takie fajne leginsy że są niby normalne ale tak wygodne, że mogłabym latać w nich przez całą ciążę-gumka się trzyma a wcale brzucha nie uciska

I stwierdziłam, że muszę zakupić jakiś podkład bo mi się skończył a jak będę jakaś napuchnięta, wory pod oczami to jak wyjdę ze szpitala to choć żeby ludzi nie wystraszyć
ja mam 2 pary takich cudnych leginsów, jedne kupione u botaniego (w lumpeksie) a drugie w butiku
a z kosmetków tylko tusz do rzęs na wyjście biore bo musze rzesy pomalować bo mam strasznie jasne i jak nie pomaluje to tak jak bym ich wogóle nie miała
-
Hejoo:-) wyspalam sie jak nigdy:-) a najlepsze jest to, ze obudzilam sie rano i mysle sobie "jak mi dobrze" i taaakie cudowne uczucie ktorego dawno nie czulam. Az zaczelam sie zastanawiac co sie zmienilo ze czuje sie rano tak super. I mam! Obudzlam sie bez zgagi! Jezu jaka ulga, juz nie pamietam kiedy jej nie mialam:-)
Dobrego dnia Wrzesniowki:-*
stardust87, jovi81, betinka, AniaDS lubią tę wiadomość
-
Ja biorę inne rzeczy na wyjście niż te w których pojadę bo kto wie czy mnie nie zaleja jakieś wodyw samochodzie :p zależy od sytuacji w jakiej zacznie się akcja! Jeszcze nic nie zapakowałam ale myślę że leginsy i t-shirt plus bluzka rozpinana na długi i adidasy! Żeby było wygodnie bo i tak nikt mnie nie będzie oglądał w pierwszy dzień po wyjściu! Co do kosmetyków do makijazu to ja biore podkład masakrę i pomadke. Źle się czuje gdy zupelnie nic nie mam na twarzy. A z reszty kosmetyków to krem, oliwke na rozstępy, żel, szampon i odzywke, mokre chusteczki do odświeżenia się.
Jak długo w Polsce trzymają w szpitalu po porodzie naturalnym jeśli wszystko jest wporzadku? Tutaj podobno od razu puszczają do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:36
-
nick nieaktualnyCześć mamusie ;p widzę, że u części z Was się już coś rozkręca. U mnie chyba też coś ten tego. Zresztą byłam wczoraj na kontroli i jak lekarz badał mnie na fotelu, to stwierdził, że zrobi mi mini masaż szyjki, a na końcu stwierdził: "no, mamy 3cm rozwarcia !" Ogólnie masaż trwał parę chwil, a ja miałam wrażenie, że robi mi tam z szyjki jesień średniowiecza - byłam w szoku, że to tak boli, mimo że doktor ostrzegł, że nie będzie przyjemnie... No, ale ważne, że jest rozwarcie !
Potem miałam USG. Wyszło, że niunia ma ok. 2900g (kurcze, jeszcze tydzień temu miała 3050g
) Lekarz stwierdził, że jak nie urodzę do wtorku to mam się zgłosić do nich na KTG no i też zrobić badania moczu i krwi, żeby na wszelki wypadek mieć już do szpitala
A ja mam zacząć szaleć, żeby jednak urodzić do tego czasu
Ostatnio koleżanka poleciła mi 4xS, czyli: sprzątanie, spacerowanie, schody i sex. Lekarz potwierdził, nawet był zadowolony że przy końcówce takie rzeczy jak seks mi w głowie hihi ;d
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie

Gosia no to super wieści
Kama i Stardust wy jesteście normalnie nienormalne
Uwielbiam was 
Dziewczyny jak u waszych maluchów z aktywnością? Bo mój malec już trzeci dzień jakiś taki leniwy...a dzisiaj to go wgl dobudzić nie mogłam
Gosia19 lubi tę wiadomość