Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobity :-)KAMA niewiadomo czy do czasu jak urodzimy to śnieg nie spadnie:-)ja na wszelki wypadek naszykuje kozuszek
tak poważnie to pojadę w leginsach i chyba wrócę też bo nie mam pojęcia jak moje ciało będzie wyglądało po porodzie:-)
Ja dziś nie rodzęhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Bez przesady
Dobrze, że mam 4 pompowane koła w wózku to jak mnie zasypie po powrocie a będę miała wyjść na spacer to się jakoś przez zaspy przecisnę
Moja dupa nie zwiększyła objętości ale w leginsach często pomykam to pozostaję przy tym gustownym wdzianku -
nenka wrote:Z tel pisze to tak mam bo nie lubię
Już myślałam że coś się stało!! Nie strasz kobieto z rana!
Ja też nie lubię pisać z tel a te co mi doradziły chroma na telefon to zapomniały dodać, że to działa na androidzie, którego ja nie posiadam! -
K_A_M_A wrote:Bez przesady
Dobrze, że mam 4 pompowane koła w wózku to jak mnie zasypie po powrocie a będę miała wyjść na spacer to się jakoś przez zaspy przecisnę
Moja dupa nie zwiększyła objętości ale w leginsach często pomykam to pozostaję przy tym gustownym wdzianku
ja też pojadę do szpitala w leginsach i w zwykłej koszulcei tak wróce
-
Ewi25 wrote:ja też pojadę do szpitala w leginsach i w zwykłej koszulce
i tak wróce
Bo to najlepszy zestaw-jeszcze mam takie fajne leginsy że są niby normalne ale tak wygodne, że mogłabym latać w nich przez całą ciążę-gumka się trzyma a wcale brzucha nie uciska
I stwierdziłam, że muszę zakupić jakiś podkład bo mi się skończył a jak będę jakaś napuchnięta, wory pod oczami to jak wyjdę ze szpitala to choć żeby ludzi nie wystraszyć -
ja z racji ze nie mam aż tak długiej tunik co by mi tyłek zakryła chciałam kupić ale mam pecha bo cyce mi się nie mieściły w żadnej wiec to olałam to sobie biorę luźniejsze spodnie dresowe bo z tak wielgachna podpachą w kroku paradować i w np: koszulce i leginsach to mi trochę mało atrakcyjnie
dobrze ze autkiem do domciu wracać będziemy chociaż jak ja przetrwam te jazdę do domu z tak obolałą afencją to juz inna bajka
oki mykam na zakupy z mężulkiemjakaś taka pełna energii dzisiaj jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:21
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Bo to najlepszy zestaw-jeszcze mam takie fajne leginsy że są niby normalne ale tak wygodne, że mogłabym latać w nich przez całą ciążę-gumka się trzyma a wcale brzucha nie uciska
I stwierdziłam, że muszę zakupić jakiś podkład bo mi się skończył a jak będę jakaś napuchnięta, wory pod oczami to jak wyjdę ze szpitala to choć żeby ludzi nie wystraszyć
ja mam 2 pary takich cudnych leginsów, jedne kupione u botaniego (w lumpeksie) a drugie w butikua z kosmetków tylko tusz do rzęs na wyjście biore bo musze rzesy pomalować bo mam strasznie jasne i jak nie pomaluje to tak jak bym ich wogóle nie miała
-
Hejoo:-) wyspalam sie jak nigdy:-) a najlepsze jest to, ze obudzilam sie rano i mysle sobie "jak mi dobrze" i taaakie cudowne uczucie ktorego dawno nie czulam. Az zaczelam sie zastanawiac co sie zmienilo ze czuje sie rano tak super. I mam! Obudzlam sie bez zgagi! Jezu jaka ulga, juz nie pamietam kiedy jej nie mialam:-)
Dobrego dnia Wrzesniowki:-*stardust87, jovi81, betinka, AniaDS lubią tę wiadomość
-
Ja biorę inne rzeczy na wyjście niż te w których pojadę bo kto wie czy mnie nie zaleja jakieś wodyw samochodzie :p zależy od sytuacji w jakiej zacznie się akcja! Jeszcze nic nie zapakowałam ale myślę że leginsy i t-shirt plus bluzka rozpinana na długi i adidasy! Żeby było wygodnie bo i tak nikt mnie nie będzie oglądał w pierwszy dzień po wyjściu! Co do kosmetyków do makijazu to ja biore podkład masakrę i pomadke. Źle się czuje gdy zupelnie nic nie mam na twarzy. A z reszty kosmetyków to krem, oliwke na rozstępy, żel, szampon i odzywke, mokre chusteczki do odświeżenia się.
Jak długo w Polsce trzymają w szpitalu po porodzie naturalnym jeśli wszystko jest wporzadku? Tutaj podobno od razu puszczają do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:36
-
nick nieaktualnyCześć mamusie ;p widzę, że u części z Was się już coś rozkręca. U mnie chyba też coś ten tego. Zresztą byłam wczoraj na kontroli i jak lekarz badał mnie na fotelu, to stwierdził, że zrobi mi mini masaż szyjki, a na końcu stwierdził: "no, mamy 3cm rozwarcia !" Ogólnie masaż trwał parę chwil, a ja miałam wrażenie, że robi mi tam z szyjki jesień średniowiecza - byłam w szoku, że to tak boli, mimo że doktor ostrzegł, że nie będzie przyjemnie... No, ale ważne, że jest rozwarcie !
Potem miałam USG. Wyszło, że niunia ma ok. 2900g (kurcze, jeszcze tydzień temu miała 3050g) Lekarz stwierdził, że jak nie urodzę do wtorku to mam się zgłosić do nich na KTG no i też zrobić badania moczu i krwi, żeby na wszelki wypadek mieć już do szpitala
A ja mam zacząć szaleć, żeby jednak urodzić do tego czasu
Ostatnio koleżanka poleciła mi 4xS, czyli: sprzątanie, spacerowanie, schody i sex. Lekarz potwierdził, nawet był zadowolony że przy końcówce takie rzeczy jak seks mi w głowie hihi ;dMigotka22 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie
Gosia no to super wieści
Kama i Stardust wy jesteście normalnie nienormalneUwielbiam was
Dziewczyny jak u waszych maluchów z aktywnością? Bo mój malec już trzeci dzień jakiś taki leniwy...a dzisiaj to go wgl dobudzić nie mogłamGosia19 lubi tę wiadomość