Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny..
U mnie ok żadnych dolegliwosci chodz dzis strasznie mnie skurcz w pod brzuszu wziol;/;/ a tak jest dobrze:D:D
Musze sie wam pochwalic wczoraj moj K mi sie oswiadczylMigotka22, Fipsik, kark, mycha89, Szonka, stardust87, akuszerka89, aleksa.wawa, le'nutka, AnkaK, Paula55, Patu lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:hej dziewczyny..
U mnie ok żadnych dolegliwosci chodz dzis strasznie mnie skurcz w pod brzuszu wziol;/;/ a tak jest dobrze:D:D
Musze sie wam pochwalic wczoraj moj K mi sie oswiadczyl
gratulacjebierzecie ślub przed narodzinami czy po już?
-
nick nieaktualnydba wrote:Gusiaa po porodzie to dobry pomysł, my wzięliśmy ślub jak syn miał rok
U nas ślub cywilny - 5 miesiąc ciąży, wesele i ślub kościelny - córka miała 7 miesięcy
Ja odebrałam wynik i wszystko fajnie, tylko mocz mam trochę nijaki. Nieliczne bakterie i fosforany, a pH 7,5.
I erytrocyty mam poniżej normy. Za to glukozy mogłam nie powtarzać - z 82 spadła do 79 -
Gusia cudownie! Gratulacje! To wielki krok ze strony Twojego chłopaka;)
gusiaa wrote:hej dziewczyny..U mnie ok żadnych dolegliwosci chodz dzis strasznie mnie skurcz w pod brzuszu wziol;/;/ a tak jest dobrze:D:D
Musze sie wam pochwalic wczoraj moj K mi sie oswiadczylgusiaa lubi tę wiadomość
-
Gusia: GRATULACJE !!
Aleksa.wawa: robię INR, APTT i D-dimery każde badanie wychodzi mnie 70 zł a muszę je robić całą ciąże co dziesięć dni, lekarz musi kontrolować żebym sobie za bardzo krwi nie rozrzedziła bo to jest niebezpieczne,
Co do witamin to lekarz kazał mi brać jak najwcześniej takie które zawierają DHA bo to właśnie teraz kształtuje się układ nerwowy i mózg a DHA są idealnym napędzaczem rozwoju tych właśnie sfer u maleństwa. Biorę obecnie Vita-miner PRENATAL z DHA, ma też w składzie kwas foliowy i całą resztę. Jednak badziej odpowiada mi skład OMEGA MED OPTIMA DHA i nastepne opakowanie kupię własnie tego choć cena nie zachęca bo to ok 60zł... brrrrgusiaa lubi tę wiadomość
-
ja juz po dlugim spacerku, obeszłam całe jezioro do okoła mniej wiecej 6km i czuje sie rewelacyjnie
a czy któraś z was była już na basenie? mi lekarz mówił że jak najbardziej wiec może dziś pójdę
tak piszecie o tych witaminach a mi nic nie mówił, tłumaczył że na razie nie jak wyniki dobre, choć mówiłam mu że żelazo mi spadło ale stwierdził że mieszcze się w normie wiec jest ok, i już sama nie wiem, bo wszystkiego nie miałam badanego... może warto zakupić np. Vita miner Prenatal DHA? to nie jakiś wielki wydatek a raczej nie zaszkodzi?