Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Forum się w kulinarne niedługo zamieni
ale to super fajne pomysły wpadną. U mnie bigosik.
Witam wszystkie i trzymam kciuki za wyniki i badaniateż muszę w przyszłym tyg iść juz się boję. Muszę morfologie zrobić czy hemoglobina dalej nie spada i jak tsh i ft4 po zmianie dawki wygląda.
Ale brzuszek dzis boli w nocy pobudke miałam. -
Witam.Leżę sobie w łóżku.Jutro wybieram się Na 9 do fryzjerki,obciąć włosy i przy okazji mąż też pójdzie pod nożyczki.Od rana pada i brr zimno.Ja dzisiaj zupę grochową zrobię.Dzidzia sobie skaka w brzuszku,chociaż dłuższe przerwy sobie robi.Wczoraj mąż synowi kupił motorynkę,to miał pierwszą lekcję i nieżle mu to idzie.Pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki:)
również życzę samych dobrych wiadomości i udanych wizyt dzisiaj:)
ja mam wizytę dopiero 16.04;/ kurcze już doczekać się nie mogę bo mnie jakieś takie dziwne obawy dopadły czy z maleństwem wszystko ok, pewno niepotrzebnie się stresuje no cóż takie schizy ciążowe chyba nie ja jedna przechodzę
a ja mam dzisiaj smak na zupkę pomidorową i może coś lekkiego na drugie danie:) a na deser mój nałóg ostatnimi czasy truskawki ze śmietanką i cukrem:)
-
BlackLuna wrote:Cześć mamuśki:)
również życzę samych dobrych wiadomości i udanych wizyt dzisiaj:)
ja mam wizytę dopiero 16.04;/ kurcze już doczekać się nie mogę bo mnie jakieś takie dziwne obawy dopadły czy z maleństwem wszystko ok, pewno niepotrzebnie się stresuje no cóż takie schizy ciążowe chyba nie ja jedna przechodzę
a ja mam dzisiaj smak na zupkę pomidorową i może coś lekkiego na drugie danie:) a na deser mój nałóg ostatnimi czasy truskawki ze śmietanką i cukrem:)
tez sie zawsze stresuje jak tylko mija więcej niz 2 tyg od ostatniej wizyty. najchętniej miałabym dla spokoju co tydzienszkoda, że to nie realne.
a truskawki ze śmietaną i cukrem uwielbiam. jak tylko zaczyna sie sezon to prawie co dzien je jem. kochamojjj, w tym roku pół zamrazarki zajma truskawki
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
hej, i mnie dopadły ciążowe dolegliwości, żeby zbyt pięknie nie było. Pośladek tak mnie rwie w środku że ledwo prawą nogą ruszam. Wczoraj troche już go czułam ale dziś to się ból na maksa rozkręcił. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale jeśli ciągle śpie na lewym boku to czy przypadkiem podczas snu go nie nadciągam dodatkowo? chyba czas zainwestować w poduche ciążową7w3d 💔
-
o! wczoraj słuchałam maleństwa przez stetoskop i super bulgotki sychać jakby mi ktoś tam nurkował normalnie
ale super, ale dziecko jest właśnie bardziej na prawo przesunięte, bo nawet na brzuchu czuje wyraźnie, więc może gdzieś coś uciska mi? help
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:o! wczoraj słuchałam maleństwa przez stetoskop i super bulgotki sychać jakby mi ktoś tam nurkował normalnie
ale super, ale dziecko jest właśnie bardziej na prawo przesunięte, bo nawet na brzuchu czuje wyraźnie, więc może gdzieś coś uciska mi? help
jak leże to widać na brzuchu taką górkę i czuć jak się reką przejedzie
mnie na szczęście odpukać nic nie boli.
-
justyna14 wrote:hej, i mnie dopadły ciążowe dolegliwości, żeby zbyt pięknie nie było. Pośladek tak mnie rwie w środku że ledwo prawą nogą ruszam. Wczoraj troche już go czułam ale dziś to się ból na maksa rozkręcił. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale jeśli ciągle śpie na lewym boku to czy przypadkiem podczas snu go nie nadciągam dodatkowo? chyba czas zainwestować w poduche ciążową
trzymaj się. Ja mam w ciąży średnio 2 dni w tygodniu, a będzie tylko gorzej
-
Kaarolina wrote:Dzień dobry
to teraz ja poprosze o kciukasy za wizyte o 13 mam nadzieję że same dobre wieści bbęde miała...
Racuchy i u mnie wczoraj byłychociaż pewnie nic nowego się nie dowiem
mam na 12:20 ale mimo, że na godzinę to i tak na pewno będę koczować w poczekalni. ostatnio czekałam 2,5 godziny
w sumie w przychodni byłam ponad 3!! grhhrrgh
i oczywiście g*wno za przeproszeniem zobaczyłam!
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:hej, i mnie dopadły ciążowe dolegliwości, żeby zbyt pięknie nie było. Pośladek tak mnie rwie w środku że ledwo prawą nogą ruszam. Wczoraj troche już go czułam ale dziś to się ból na maksa rozkręcił. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale jeśli ciągle śpie na lewym boku to czy przypadkiem podczas snu go nie nadciągam dodatkowo? chyba czas zainwestować w poduche ciążową
-
witajcie,
zaczynam się oczywiście denerwować - wizyta o 15stej....
jak będzie wszystko o.k. (a mam nadzieję że będzie) to porywam potem mężusia na urodzinową kolację
uff niech ten czas szybciej leci - proszę o trzymanie kciukówKaarolina lubi tę wiadomość
-
dba, no to super!!
Mam nadzieję, że szybciutko wypuszcza Cię ze szpitala. Bądź dzielna
dba wrote:Prawie się poplakalam ordynatorowi, na jutro kazał mnie przygotować do szewkutak się cieszę
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
A ja się dziś wreszcie wyspałam, pierwszy raz od kilku dni nie mam ochoty o godzinie 10 rano wrócić do łóżka. W związku z tym wskakuję w sportowy strój i zabieram się za ćwiczenia. Co powiecie na te?
https://www.youtube.com/watch?v=A5P1a3u72jg&list=PLDpA1VugQqn8Uq1H_CVGS85wgQap9uC8_aswalda, hela lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:A ja się dziś wreszcie wyspałam, pierwszy raz od kilku dni nie mam ochoty o godzinie 10 rano wrócić do łóżka. W związku z tym wskakuję w sportowy strój i zabieram się za ćwiczenia. Co powiecie na te?
https://www.youtube.com/watch?v=A5P1a3u72jg&list=PLDpA1VugQqn8Uq1H_CVGS85wgQap9uC8_
idealne jak na moje plecy bolące. dzięki za link też skorzystam