X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj lo :)

U mnie to samo. Ubranka juz z miesiac w komodzie i czekaja na pranko :) cale pudlo swoich ubran wyslalam do Pl zeby miec miejsce dla malucha :) ale dobrze bo ja chomik jestem i zawsze wszystkiego mi szkoda :P
    A miejsca i tak bedzie potrzeba wiecej :P

Kurde u was takie upaly a u nas dzis brzydko :/ jeszcze nie pada ale jest mega pochmurno..
    Zjem sniadanko, ogarne sie, zrobie obiadek, moj wroci z pracy i jedziemy ja zakupki :)

Io lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wami w wyjątkowo dobrym nastroju :) A to dlatego że wlasnie odebralam swoje wyniki badan z testu glukozy i jest super :)
    Ach tak sobie wkrecilam jak idiotka ze na 100 % bede miala cukrzyce bo tyje jak slon (juz 11 kg), a tu taka niespodzianka :) Jestem taka szczesliwa ze bede mogla sie nadal obżerać pysznościami :)

A tak w ogole to ten wozek co wam pokazywalam 2 dni temu już kupiony :)
    Ale bylam podjarana :) Jest w mega dobrym stanie, az bylam w szoku!

Obilo mi sie o oczy że arbuza nie wolno :O ???? Jak to? Ja jem jak najeta :( Napiszcie cos wiecej o tym arbuzie...

Życze oczywiscie milego dzionka :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o arbuzie mowily w kwestji zlych wynikow glukoz wiec spokojnie :)
    Tobie gratuluje dobrych wynikow :)

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w arbuzach niby tylko pestki są nie zdrowe ale tak ogólnie nie ma co przesadzać i się martwić bo zaraz nic nie bedzie można zjeść nie wiem ale może dziewczyny pisały że przy cukrzycy nie można ich tyle jęść bo to słodkie owoce

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff bo juz schize podlapalam ze jem a nie wolno ;)
    A pestek nigdy nie jem, zawsze wypluwam :P poza tym ten arbuz z biedrony jakiś taki bezpestkowy :)

A tak w ogole to tez sie obkupilam w Biedronie juz w pieluszki, chusteczki, waciki, mydelka, proszek Lovela itp :) Naprawde ceny są niezle!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewuszki do ciucholanda bo dziś wszystko po 3 zł i licze na to że sie obłowię :) SeeU :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, wy macie fajne ceny w tych ciucholandach, u nas zazwyczaj promocja jest raz na 2 miesiące i wtedy można dostać np. body za 2zł, a takto zawsze po 8zł chodzą. Nie mówiąc jak chcę coś dla córki kupić... Spodenki za 16-20zł :/ Ale z drugiej strony w sklepie są po 25, więc i tak można sporo oszczędzić :)

Ja też uciekam, postanowiłam, że w weekend napiszę kilka storn do pracy :) Także do poniedziałku ;)

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas remont pokoiku Krzysia trwa.. juz sie nie moge doczekac az Maz skonczy i bede mogla poprac i poukladac ubranka w szafkach ahhh...

verynice lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, powiedzcie czy ból w podbrzuszu (jakby ucisk na pęcherz) powinien mnie martwić?

svchrjjgts5qn5ev.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark ja na allegro kupiłam spodenki za 15zł i to nowe, więc jak ja widzę takie ceny w ciuchlandach to nie kupuję... Wole za taką samą cenę mieć nowe ;)

betina89 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasias wrote:
    hej dziewczyny, powiedzcie czy ból w podbrzuszu (jakby ucisk na pęcherz) powinien mnie martwić?
    ja mam taki ucisk jak mnie dzieciuch po pęcherzu kopie. A jeśli Cię ciśnie nawet jak czujesz w tym samym czasie kopniaki gdzie indziej to może być chory pęcherz. Zrób badanie moczu, a do tej pory polecam preparat z żurawiną. Żurawit lub coś w tym stylu

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyniki moczą są ok, mała z dnia na dzień kopie coraz bardziej :) i też rośnie szybko i może to jest powód tych boleści. No nic zobaczymy może przejdzie :)

svchrjjgts5qn5ev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam :)
    Rety taki upał ze ledwo sie doczlapalam :/
    Kupilam kilka ciuszkow dla synka i wiekszosc dla siebie bo przeciez lato idzie a ja mam same dzinsy kurde :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam dwie minuty przerwy, bo ile można pisać :P
    Przeglądnęłam naszą tabelkę, potem wyszukałam kalendarzy dziewczyn, które miały biało i dawno się nie odzywały :) U niektórych zaznaczyłam kolorkiem płeć (mam nadzieję, że się nie obrażą jak kiedyś wejdą na tabelkę), kilka ma nieudostępnione i tylko chyba dwie nie mają konta, więc bilans jest całkiem dobry :)

Paula55, EmiBam lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj wszystkie macie takie upaly a ja jak w koncu moge wyjsc z domu to taka szaruga za oknem :/

Aleksa pochwal sie co upolowalas :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    U nas też straszny upał o 7 rano już z synkiem wybyliśmy z domu żeby pozałatwiać wszystkie rzeczy na mieście i w zasadzie dopiero wróciliśmy..pogoda jest straszna czekam na deszcz i burze ;D Ubranka już dla malucha skompletowałam czekają na wypranie jedynie.Zostały tylko kosmetyki do zakupienia dla maluszka;)

relgo7esxzrgdft3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Aleksa pochwal sie co upolowalas :)

Wszystko sie juz pierze takze innym razem :)

• Szonka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    zanim nadrobię chciałam spytać co sądzicie o wózkach X-lander XA. Bardzo mi się podobają, ale widziałam tylko na zdjęciach. Czy może któraś z was widziała na żywo albo słyszała jakieś opinie ?

Znalazłam na allegro nowy w nawet ludzkiej cenie i się nad nim zastanawiam:

http://allegro.pl/x-lander-xa-gondola-spacerowka-2w1-6x-gratis-i4232510442.html

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• betina89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też robie takie cacka i pluszowe sówki rownież, ale teraz stopłam z produkcją, bo musze skończyć pisac tą pracę....w lipcu znowu ruszę;)
    stardust87 wrote:
    Kochana, z przyjemnością, ale najpierw poczekaj na efekty tych moich, to może zdanie zmienisz :P A jakby co, to literki się naprawdę szybko robi więc zdążę przed wrześniem :)

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to są pierwsze efekty mojego kunsztu krawieckiego :P Na razie nie wypchane (w związki z tym też pogniecione, płaskie i niezszyte u góry), bo nie mam czym ale i tak wyglądają moim zdaniem nieźle :) Na razie tylko H i U - co nie brzmi ciekawie :P Ale zaraz za B się zabieram, bo burza u nas niemiłosierna i cyfrowy polsat w związku z tym wysiadł :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4a85387a75.jpg

A tu z moją dłonią dla porównania wielkości :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fbba2176ed1.jpg

betina89, Paula55, aswalda, Nelus, dba, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ