X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj lo :)

U mnie to samo. Ubranka juz z miesiac w komodzie i czekaja na pranko :) cale pudlo swoich ubran wyslalam do Pl zeby miec miejsce dla malucha :) ale dobrze bo ja chomik jestem i zawsze wszystkiego mi szkoda :P
    A miejsca i tak bedzie potrzeba wiecej :P

Kurde u was takie upaly a u nas dzis brzydko :/ jeszcze nie pada ale jest mega pochmurno..
    Zjem sniadanko, ogarne sie, zrobie obiadek, moj wroci z pracy i jedziemy ja zakupki :)

Io lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wami w wyjątkowo dobrym nastroju :) A to dlatego że wlasnie odebralam swoje wyniki badan z testu glukozy i jest super :)
    Ach tak sobie wkrecilam jak idiotka ze na 100 % bede miala cukrzyce bo tyje jak slon (juz 11 kg), a tu taka niespodzianka :) Jestem taka szczesliwa ze bede mogla sie nadal obżerać pysznościami :)

A tak w ogole to ten wozek co wam pokazywalam 2 dni temu już kupiony :)
    Ale bylam podjarana :) Jest w mega dobrym stanie, az bylam w szoku!

Obilo mi sie o oczy że arbuza nie wolno :O ???? Jak to? Ja jem jak najeta :( Napiszcie cos wiecej o tym arbuzie...

Życze oczywiscie milego dzionka :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o arbuzie mowily w kwestji zlych wynikow glukoz wiec spokojnie :)
    Tobie gratuluje dobrych wynikow :)

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w arbuzach niby tylko pestki są nie zdrowe ale tak ogólnie nie ma co przesadzać i się martwić bo zaraz nic nie bedzie można zjeść nie wiem ale może dziewczyny pisały że przy cukrzycy nie można ich tyle jęść bo to słodkie owoce

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff bo juz schize podlapalam ze jem a nie wolno ;)
    A pestek nigdy nie jem, zawsze wypluwam :P poza tym ten arbuz z biedrony jakiś taki bezpestkowy :)

A tak w ogole to tez sie obkupilam w Biedronie juz w pieluszki, chusteczki, waciki, mydelka, proszek Lovela itp :) Naprawde ceny są niezle!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewuszki do ciucholanda bo dziś wszystko po 3 zł i licze na to że sie obłowię :) SeeU :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, wy macie fajne ceny w tych ciucholandach, u nas zazwyczaj promocja jest raz na 2 miesiące i wtedy można dostać np. body za 2zł, a takto zawsze po 8zł chodzą. Nie mówiąc jak chcę coś dla córki kupić... Spodenki za 16-20zł :/ Ale z drugiej strony w sklepie są po 25, więc i tak można sporo oszczędzić :)

Ja też uciekam, postanowiłam, że w weekend napiszę kilka storn do pracy :) Także do poniedziałku ;)

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas remont pokoiku Krzysia trwa.. juz sie nie moge doczekac az Maz skonczy i bede mogla poprac i poukladac ubranka w szafkach ahhh...

verynice lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, powiedzcie czy ból w podbrzuszu (jakby ucisk na pęcherz) powinien mnie martwić?

svchrjjgts5qn5ev.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark ja na allegro kupiłam spodenki za 15zł i to nowe, więc jak ja widzę takie ceny w ciuchlandach to nie kupuję... Wole za taką samą cenę mieć nowe ;)

betina89 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasias wrote:
    hej dziewczyny, powiedzcie czy ból w podbrzuszu (jakby ucisk na pęcherz) powinien mnie martwić?
    ja mam taki ucisk jak mnie dzieciuch po pęcherzu kopie. A jeśli Cię ciśnie nawet jak czujesz w tym samym czasie kopniaki gdzie indziej to może być chory pęcherz. Zrób badanie moczu, a do tej pory polecam preparat z żurawiną. Żurawit lub coś w tym stylu

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyniki moczą są ok, mała z dnia na dzień kopie coraz bardziej :) i też rośnie szybko i może to jest powód tych boleści. No nic zobaczymy może przejdzie :)

svchrjjgts5qn5ev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam :)
    Rety taki upał ze ledwo sie doczlapalam :/
    Kupilam kilka ciuszkow dla synka i wiekszosc dla siebie bo przeciez lato idzie a ja mam same dzinsy kurde :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam dwie minuty przerwy, bo ile można pisać :P
    Przeglądnęłam naszą tabelkę, potem wyszukałam kalendarzy dziewczyn, które miały biało i dawno się nie odzywały :) U niektórych zaznaczyłam kolorkiem płeć (mam nadzieję, że się nie obrażą jak kiedyś wejdą na tabelkę), kilka ma nieudostępnione i tylko chyba dwie nie mają konta, więc bilans jest całkiem dobry :)

Paula55, EmiBam lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj wszystkie macie takie upaly a ja jak w koncu moge wyjsc z domu to taka szaruga za oknem :/

Aleksa pochwal sie co upolowalas :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    U nas też straszny upał o 7 rano już z synkiem wybyliśmy z domu żeby pozałatwiać wszystkie rzeczy na mieście i w zasadzie dopiero wróciliśmy..pogoda jest straszna czekam na deszcz i burze ;D Ubranka już dla malucha skompletowałam czekają na wypranie jedynie.Zostały tylko kosmetyki do zakupienia dla maluszka;)

relgo7esxzrgdft3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Aleksa pochwal sie co upolowalas :)

Wszystko sie juz pierze takze innym razem :)

• Szonka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    zanim nadrobię chciałam spytać co sądzicie o wózkach X-lander XA. Bardzo mi się podobają, ale widziałam tylko na zdjęciach. Czy może któraś z was widziała na żywo albo słyszała jakieś opinie ?

Znalazłam na allegro nowy w nawet ludzkiej cenie i się nad nim zastanawiam:

http://allegro.pl/x-lander-xa-gondola-spacerowka-2w1-6x-gratis-i4232510442.html

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• betina89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też robie takie cacka i pluszowe sówki rownież, ale teraz stopłam z produkcją, bo musze skończyć pisac tą pracę....w lipcu znowu ruszę;)
    stardust87 wrote:
    Kochana, z przyjemnością, ale najpierw poczekaj na efekty tych moich, to może zdanie zmienisz :P A jakby co, to literki się naprawdę szybko robi więc zdążę przed wrześniem :)

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to są pierwsze efekty mojego kunsztu krawieckiego :P Na razie nie wypchane (w związki z tym też pogniecione, płaskie i niezszyte u góry), bo nie mam czym ale i tak wyglądają moim zdaniem nieźle :) Na razie tylko H i U - co nie brzmi ciekawie :P Ale zaraz za B się zabieram, bo burza u nas niemiłosierna i cyfrowy polsat w związku z tym wysiadł :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4a85387a75.jpg

A tu z moją dłonią dla porównania wielkości :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fbba2176ed1.jpg

betina89, Paula55, aswalda, Nelus, dba, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ