Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj lo
U mnie to samo. Ubranka juz z miesiac w komodzie i czekaja na prankocale pudlo swoich ubran wyslalam do Pl zeby miec miejsce dla malucha
ale dobrze bo ja chomik jestem i zawsze wszystkiego mi szkoda
A miejsca i tak bedzie potrzeba wiecej
Kurde u was takie upaly a u nas dzis brzydkojeszcze nie pada ale jest mega pochmurno..
Zjem sniadanko, ogarne sie, zrobie obiadek, moj wroci z pracy i jedziemy ja zakupkiIo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami w wyjątkowo dobrym nastroju
A to dlatego że wlasnie odebralam swoje wyniki badan z testu glukozy i jest super
Ach tak sobie wkrecilam jak idiotka ze na 100 % bede miala cukrzyce bo tyje jak slon (juz 11 kg), a tu taka niespodziankaJestem taka szczesliwa ze bede mogla sie nadal obżerać pysznościami
A tak w ogole to ten wozek co wam pokazywalam 2 dni temu już kupiony
Ale bylam podjaranaJest w mega dobrym stanie, az bylam w szoku!
Obilo mi sie o oczy że arbuza nie wolno???? Jak to? Ja jem jak najeta
Napiszcie cos wiecej o tym arbuzie...
Życze oczywiscie milego dzionka -
nick nieaktualnyUfff bo juz schize podlapalam ze jem a nie wolno
A pestek nigdy nie jem, zawsze wypluwampoza tym ten arbuz z biedrony jakiś taki bezpestkowy
A tak w ogole to tez sie obkupilam w Biedronie juz w pieluszki, chusteczki, waciki, mydelka, proszek Lovela itpNaprawde ceny są niezle!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, wy macie fajne ceny w tych ciucholandach, u nas zazwyczaj promocja jest raz na 2 miesiące i wtedy można dostać np. body za 2zł, a takto zawsze po 8zł chodzą. Nie mówiąc jak chcę coś dla córki kupić... Spodenki za 16-20zł
Ale z drugiej strony w sklepie są po 25, więc i tak można sporo oszczędzić
Ja też uciekam, postanowiłam, że w weekend napiszę kilka storn do pracyTakże do poniedziałku
-
kasias wrote:hej dziewczyny, powiedzcie czy ból w podbrzuszu (jakby ucisk na pęcherz) powinien mnie martwić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zrobiłam dwie minuty przerwy, bo ile można pisać
Przeglądnęłam naszą tabelkę, potem wyszukałam kalendarzy dziewczyn, które miały biało i dawno się nie odzywałyU niektórych zaznaczyłam kolorkiem płeć (mam nadzieję, że się nie obrażą jak kiedyś wejdą na tabelkę), kilka ma nieudostępnione i tylko chyba dwie nie mają konta, więc bilans jest całkiem dobry
Paula55, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
U nas też straszny upał o 7 rano już z synkiem wybyliśmy z domu żeby pozałatwiać wszystkie rzeczy na mieście i w zasadzie dopiero wróciliśmy..pogoda jest straszna czekam na deszcz i burzeUbranka już dla malucha skompletowałam czekają na wypranie jedynie.Zostały tylko kosmetyki do zakupienia dla maluszka;)
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
zanim nadrobię chciałam spytać co sądzicie o wózkach X-lander XA. Bardzo mi się podobają, ale widziałam tylko na zdjęciach. Czy może któraś z was widziała na żywo albo słyszała jakieś opinie ?
Znalazłam na allegro nowy w nawet ludzkiej cenie i się nad nim zastanawiam:
http://allegro.pl/x-lander-xa-gondola-spacerowka-2w1-6x-gratis-i4232510442.html -
ja też robie takie cacka i pluszowe sówki rownież, ale teraz stopłam z produkcją, bo musze skończyć pisac tą pracę....w lipcu znowu ruszę
stardust87 wrote:Kochana, z przyjemnością, ale najpierw poczekaj na efekty tych moich, to może zdanie zmieniszA jakby co, to literki się naprawdę szybko robi więc zdążę przed wrześniem
-
No to są pierwsze efekty mojego kunsztu krawieckiego
Na razie nie wypchane (w związki z tym też pogniecione, płaskie i niezszyte u góry), bo nie mam czym ale i tak wyglądają moim zdaniem nieźle
Na razie tylko H i U - co nie brzmi ciekawie
Ale zaraz za B się zabieram, bo burza u nas niemiłosierna i cyfrowy polsat w związku z tym wysiadł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4a85387a75.jpg
A tu z moją dłonią dla porównania wielkości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fbba2176ed1.jpgbetina89, Paula55, aswalda, Nelus, dba, aleksa.wawa lubią tę wiadomość