Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
akuszerka89 wrote:KAMA a minka na końcu wypowiedzi przedstawia graficznie jakie plamki robią się na koszulce:P
O matko, tak jak Was czytam to humor od razu mi się poprawia że aż głupawki dostaję :PPPP
A chciałabyś zobaczyć moje plamy??hehe Ta minka odzwierciedla moją faktyczną minę jak wstaję z łóżka a te kółka to oczy
-
ja raz mialam wyciek z cycow
maz zauwazyl male plamki i to byloby na tyle
sutek prawy mnie dzis zaczal bolec ale do zniesienia
nenka ja tez poprosze porcyjke plackow! kocham je nad wszystko a nie moge jesc!ale za to zrobilam sobie dzisiaj duuuzo swiezo wycisnietego soczku z jablek marchweki i pomaranczy i do tego ciasto biszkopt z truskawkami i galaretka!
pychota! a biszkopt wyszedl mi najpiekniejszy jaki w zyciu zrobilam
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hela skoro badany to myślę, że nie ma obaw-bynajmniej nigdzie nie widziałam informacji, że dzika w ciąży jeść nie wolno, ale ekspert ze mnie żaden więc nie musisz słuchać
A tak poza tym to ja będąc w ciąży oczywiście nie jem surowego mięsa i mam problem jak robię np mielone no bo spróbować trzeba no nie?? Raz robiłam na czuja i trochę przesoliłam a teraz próbuję trochę i wypluwam hehe
-
Sorry za bałagan i brudne lustro ale na szybko robione:-)
Plecy miałam odkryte ale już nie było czasu na pstrykanie fotJagoodkaK, betina89, magdzia26, Kaarolina, Io, dba, Paula55, akuszerka89, Mika 28, betinka, stardust87, Beataa25, aswalda, Gosia19, Ewi25, verynice, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Sorry za bałagan i brudne lustro ale na szybko robi
Plecy miałam odkryte ale już nie było czasu na pstrykanie fot
O matko jaka piękna kieca!!! Zazdroszczę!A brzuszka wcale nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:06
-
Ja ostatnio tez mam wrażenie ze mi mały na pęcherzyki siedzi i co chwile latam na siusiu
do tego dzisiaj rano siara i to sporo mi poszła z jednej piersi tylko lewej.
Jutro muszę iść na pobranie krwi i we wtorek wizyta u lekarza już doczekać sie nie moge