Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Żabka to się nazywa szczescie;) ciekawe jak twój szef zareaguje
Ja pracuje w domu bo prowadze biuro rachunkowe.
Hmm o cenę to najlepiej jakbyś zapytała w mailu do hodowli bo myśmy kupowali już ponad rok temu więc nie wiem czy się nie zmieniły ceny
Odświeżam i odświeżam. Czekam na jakieś pierwsze reakcje z wizyt
Mój dyro hahahhaha będzie wkurzony na maksa bo doszły mnie słuchy że chciał mnie zwolnic na l4 ale jakoś mu to nie wyszło.
Jako człowieka jakim on jest nie jest mi go wogóle szkoda bo to na prawde wredny wścipski itd typ.
Jako pracodawce go rozumiem bo też bym chciała zwolnic osobe która jest tak dlugo na l4 pod warunkiem że ściemnia ale tu jednak jest powód i on dobrze o tym wie.
Fajnie że masz coś swojego i sama na siebie robisz ja też bym chciała coś swojego otworzyć ale nie mam pomysłu co , co by dobry dochod przynosiło a robic na opłaty i wynajem lokalu uuuuuu to tak nie chce.
A ile płaciliście wtedy 3000zł????
idę dziewczyny robic obiad mąż zaraz wraca i trzeba ruszyc się po wyniki i do gina
ale mi błogo prosto na mnie świeci słonko aż mi się ciplutko zrobiło wrrr a ja musze obiad kitrać -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Mój dyro hahahhaha będzie wkurzony na maksa bo doszły mnie słuchy że chciał mnie zwolnic na l4 ale jakoś mu to nie wyszło.
Jako człowieka jakim on jest nie jest mi go wogóle szkoda bo to na prawde wredny wścipski itd typ.
Jako pracodawce go rozumiem bo też bym chciała zwolnic osobe która jest tak dlugo na l4 pod warunkiem że ściemnia ale tu jednak jest powód i on dobrze o tym wie.
Fajnie że masz coś swojego i sama na siebie robisz ja też bym chciała coś swojego otworzyć ale nie mam pomysłu co , co by dobry dochod przynosiło a robic na opłaty i wynajem lokalu uuuuuu to tak nie chce.
A ile płaciliście wtedy 3000zł????
idę dziewczyny robic obiad mąż zaraz wraca i trzeba ruszyc się po wyniki i do gina
ale mi błogo prosto na mnie świeci słonko aż mi się ciplutko zrobiło wrrr a ja musze obiad kitrać
2,5tys
Ja dzisiaj same warzywa robię na obiad. I mam jeszcze zupę pomidorowaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 12:49
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie taki jest. Zemsta będzie słodka ahhhhhhh
Brak słów na l4 jeszcze w ciąży nic mi nie zrobi a zemścić nie wiem w jaki sposób by
mógł?
Jak ktoś wie to niech mnie oświeci lepiej wiedzieć
teraz może mnie cmoknąć on już mnie nie zobaczy tzn jak zaniosę wypowiedzenie o ile tam będzie hihihi bo mieli go zwolnić bo źle sobie radzi.
Najważniejsze żeby ciąża się rozwijała min 8 mcy i szcześliwy był poród niczego innego sobie w tym momencie nie życze.
Moją koleżankę też kierownik tak wkurzał i dokuczał że prawie dostała wylew .
Wszystko podchodzi pod mobbing ale weź tam wygraj !!!!
Dobra spadam mąż jedzie a ja w lesie hihi
do potem...Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Chciałabym dołączyć do Waszej listy. Termin porodu na 01.09.2016r - ostatnio na usg był już maleńki dzidziuś i pikające serduszko
Blair, Skali89, ovulinka, martta, żabka04, Ewelina.Irl, pestka, Justyna_89, Cordy, Arleta, Lusia_M, Sabina, Olisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolza wrote:Witam! Chciałabym dołączyć do Waszej listy. Termin porodu na 01.09.2016r - ostatnio na usg był już maleńki dzidziuś i pikające serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:12
olza, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvulinka, usg miałam 6tyg.+ 5d. Bałam się, że jeszcze nic nie będzie widać. W pierwszej ciąży zobaczyłam zarodek i serduszko dopiero w 7tyg.+5 dni. Także to bardzo indywidualna kwestia. Mam nadzieję, że dziś już zobaczysz serduszko Wiem ile stresu to kosztuje jak maluszek nie chce się pokazać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:40
-
pestka wrote:Księże A Ty?
Witam Olza
Witam sie i trzymam kciuki za wizyty .
Ja jade wlasnie do pracy .
Milego dnia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:43
olza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Nie które kobiety wchłaniają dupka a niektóre nie .
. dupek kosztuje 40zł
Ja płacę za dupka 20 tabletek 27 zł.
Z tego co kiedyś wyczytałam to dupaston nie jest wskazany, gdy ma się zespół antyfosfolipidowy, ale nie jestem do końca pewna.
ja np. brałam kiedyś luteinę, ale ona za wiele mi nie pomogła, bo i tak plamiłam w drugiej fazie cyklu, a brałam duże dawki. -
Ja mam w sumie dwóch przełożonych to nieco skomplikowane, ale dziś powiedziałam tej przełożonej, którą mam na miejscu i co chwila mnie kochana ściskała, gratulowała i kazala się niczym nie przejmować nie przemęczać itp. Poradziła mi, żebym tej wyższej przełożonej powiedziała dopiero w 3 miesiacu, a teraz jak będę się słabiej czuła albo internista i zwolnienie albo urlop. Więc tak zrobie jakoś w pierwszej połowie lutego poinformuję. Szczęśliwie u mnie jest tak, że osoba na moje miejsce dostaje umowe na zastepstwo i koniec, pracuje tu juz 1,5 roku i wrocilo wowczas wiele kobiet z wychowawczego i naprawde nie ma zmiluj, odchodzi ta na zastepstwo wraca młoda mama
Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olza wrote:Witam! Chciałabym dołączyć do Waszej listy. Termin porodu na 01.09.2016r - ostatnio na usg był już maleńki dzidziuś i pikające serduszko
olza lubi tę wiadomość