X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Żabka to się nazywa szczescie;) ciekawe jak twój szef zareaguje

Ja pracuje w domu bo prowadze biuro rachunkowe.

Hmm o cenę to najlepiej jakbyś zapytała w mailu do hodowli bo myśmy kupowali już ponad rok temu więc nie wiem czy się nie zmieniły ceny

Odświeżam i odświeżam. Czekam na jakieś pierwsze reakcje z wizyt

Mój dyro hahahhaha będzie wkurzony na maksa bo doszły mnie słuchy że chciał mnie zwolnic na l4 ale jakoś mu to nie wyszło.
    Jako człowieka jakim on jest nie jest mi go wogóle szkoda bo to na prawde wredny wścipski itd typ.
    Jako pracodawce go rozumiem bo też bym chciała zwolnic osobe która jest tak dlugo na l4 pod warunkiem że ściemnia ale tu jednak jest powód i on dobrze o tym wie.

Fajnie że masz coś swojego i sama na siebie robisz ja też bym chciała coś swojego otworzyć ale nie mam pomysłu co , co by dobry dochod przynosiło a robic na opłaty i wynajem lokalu uuuuuu to tak nie chce.

A ile płaciliście wtedy 3000zł????

idę dziewczyny robic obiad mąż zaraz wraca i trzeba ruszyc się po wyniki i do gina :-)

ale mi błogo prosto na mnie świeci słonko aż mi się ciplutko zrobiło wrrr a ja musze obiad kitrać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mój dyro hahahhaha będzie wkurzony na maksa bo doszły mnie słuchy że chciał mnie zwolnic na l4 ale jakoś mu to nie wyszło.
    Jako człowieka jakim on jest nie jest mi go wogóle szkoda bo to na prawde wredny wścipski itd typ.
    Jako pracodawce go rozumiem bo też bym chciała zwolnic osobe która jest tak dlugo na l4 pod warunkiem że ściemnia ale tu jednak jest powód i on dobrze o tym wie.

Fajnie że masz coś swojego i sama na siebie robisz ja też bym chciała coś swojego otworzyć ale nie mam pomysłu co , co by dobry dochod przynosiło a robic na opłaty i wynajem lokalu uuuuuu to tak nie chce.

A ile płaciliście wtedy 3000zł????

idę dziewczyny robic obiad mąż zaraz wraca i trzeba ruszyc się po wyniki i do gina :-)

ale mi błogo prosto na mnie świeci słonko aż mi się ciplutko zrobiło wrrr a ja musze obiad kitrać :-)
    Brak słów na takich ludzi.... A niech się i wkurza i tak cię nie będzie mógł zwolnić tylko czy nie będzie się nad tobą jakoś znęcanie? Chyba aż taki nie jest?

2,5tys

Ja dzisiaj same warzywa robię na obiad. I mam jeszcze zupę pomidorowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 12:49

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie taki jest. Zemsta będzie słodka ahhhhhhh
    Brak słów na l4 jeszcze w ciąży nic mi nie zrobi a zemścić nie wiem w jaki sposób by
    mógł?
    Jak ktoś wie to niech mnie oświeci lepiej wiedzieć:-)
    teraz może mnie cmoknąć on już mnie nie zobaczy tzn jak zaniosę wypowiedzenie :-) o ile tam będzie hihihi bo mieli go zwolnić bo źle sobie radzi.

Najważniejsze żeby ciąża się rozwijała min 8 mcy i szcześliwy był poród niczego innego sobie w tym momencie nie życze. :-)

Moją koleżankę też kierownik tak wkurzał i dokuczał że prawie dostała wylew .
    Wszystko podchodzi pod mobbing ale weź tam wygraj !!!!

Dobra spadam mąż jedzie a ja w lesie hihi

do potem...

Blair lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Chciałabym dołączyć do Waszej listy. Termin porodu na 01.09.2016r - ostatnio na usg był już maleńki dzidziuś i pikające serduszko ;)

Blair, Skali89, ovulinka, martta, żabka04, Ewelina.Irl, pestka, Justyna_89, Cordy, Arleta, Lusia_M, Sabina, Olisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olza wrote:
    Witam! Chciałabym dołączyć do Waszej listy. Termin porodu na 01.09.2016r - ostatnio na usg był już maleńki dzidziuś i pikające serduszko ;)
    Olza witaj:) rozgosc się u nas. Jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:12

olza, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, ogólnie męczą mnie mdłości - chociaż dzisiaj mam dobry dzień - czuje się w miarę ok :)
    Piersi bolą, czasem pojawia się zgaga i senność popołudniami.
    To nasz drugi okruszek, w domu mam 3 letniego synka:)

Sabina lubi tę wiadomość

• ovulinka Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olza witamy

Dziś mam wizytę u gin i też mam nadzieje zobaczyć pikające serduszko :)

A ty kiedy miałaś USG ?

olza lubi tę wiadomość

uwo9yx8d84qciak0.png
    Marzec 2015 - poronienie 11tc
  • pestka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Hej .
    Skad dokladnie jestes z Wroclawia ?

Księże :) A Ty?

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulinka, usg miałam 6tyg.+ 5d. Bałam się, że jeszcze nic nie będzie widać. W pierwszej ciąży zobaczyłam zarodek i serduszko dopiero w 7tyg.+5 dni. Także to bardzo indywidualna kwestia. Mam nadzieję, że dziś już zobaczysz serduszko :) Wiem ile stresu to kosztuje jak maluszek nie chce się pokazać... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:40

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    Księże :) A Ty?
    Moj mieszka we Wroclawiu a dokladnie Bielawa . W maju tam bedziemy :)
    Witam Olza
    Witam sie i trzymam kciuki za wizyty .
    Ja jade wlasnie do pracy .
    Milego dnia .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:43

olza lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olza Witaj
    Ovulinka... o ktorej masz dzisiaj wizytę?

olza lubi tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olza a kiedy idziesz na kolejną wizytę?

Ovulinka na pewno już będzie serduszko;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:45

• pestka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z F byłam w 44dc i już serduszko biło :) to jest 6+2. Ale to zależy od długości cyklu, dnia owulki itp :)

olza lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za powitanie :) Kolejna wizyta 09.02. - o ile wytrzymam i nie pobiegnę wcześniej:)

Blair lubi tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Nie które kobiety wchłaniają dupka a niektóre nie .
    . dupek kosztuje 40zł
    to ja chyba wchłaniam doskonale, bo mam progesteron 105,3ng/ml - badanie z czwartku. a i tak jeden dzień miałam lekko brązowawe plamienia.
    Ja płacę za dupka 20 tabletek 27 zł.
    Z tego co kiedyś wyczytałam to dupaston nie jest wskazany, gdy ma się zespół antyfosfolipidowy, ale nie jestem do końca pewna.
    ja np. brałam kiedyś luteinę, ale ona za wiele mi nie pomogła, bo i tak plamiłam w drugiej fazie cyklu, a brałam duże dawki.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair ale masz boskiego kota. Piekniusi:)

Blair lubi tę wiadomość

201609111661.png
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w sumie dwóch przełożonych to nieco skomplikowane, ale dziś powiedziałam tej przełożonej, którą mam na miejscu i co chwila mnie kochana ściskała, gratulowała i kazala się niczym nie przejmować nie przemęczać itp. Poradziła mi, żebym tej wyższej przełożonej powiedziała dopiero w 3 miesiacu, a teraz jak będę się słabiej czuła albo internista i zwolnienie albo urlop. Więc tak zrobie jakoś w pierwszej połowie lutego poinformuję. Szczęśliwie u mnie jest tak, że osoba na moje miejsce dostaje umowe na zastepstwo i koniec, pracuje tu juz 1,5 roku i wrocilo wowczas wiele kobiet z wychowawczego i naprawde nie ma zmiluj, odchodzi ta na zastepstwo wraca młoda mama :)

Blair, Sabina lubią tę wiadomość

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Blair ale masz boskiego kota. Piekniusi:)
    Dziękuję.

Madziu a co z twoim plamieniem? Już nie masz? Bo na pamiętniku pisalas

• Arleta Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olza wrote:
    ja też 1.09 :)

olza lubi tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę zapeszać, ale na razie ustało. może trochę za bardzo spanikowałam. Bolała mnie wtedy szyjka macicy, może to była jakaś własnie wydzielina z niej, a nie z macicy.

201609111661.png
‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ