Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja dziś znalazłam 5,10 zł hahahaha jak auto odśnieżałam
Byłam dziś u endo od przyszłego tygodnia letrox 100 (zwiększyła mi dawkę).
Mam odstawić wszystkie tabsy jakie jadłam i zastąpić je witaminkami dla kobiet w ciąży
Yeeeeeeee moja wątroba odpocznie
Co do sioforu jest za tym żeby odstawić a gin kazał brać! Powiedziała że w Ameryce stosują kobiety w ciąży tą mete ale w Polsce nie praktykują bo w razie coś się stanie mogę ją podać do sądu a ona nie chce problemu
Pytam co może się stać????? A ona że nic i w Ameryce kobietom też nic się nie stało tzn z dzieckiem .......Bądź mądra!
Twierdzi że mam trzymać dietę (yhm jak ja mam zachcianki na śmieciowe żarcie) i będzie ok
Wyniki są bardzo dobre
Mam się nie stresować i cieszyć że jestem w ciąży i mieć myśli że jest ok i będzie ok
Wizyta za m-c.
W trzy dni poszło mi 500zł na lekarzy i 250 zł na badania!!!!! ja pitole dobrze że człowiek dostaje wypłatę bo skąd bym miała wsiąść????? -
Witam wtorkowo
Dzisiaj to mam oczy na zapałkach, totalnie niewyspana jestem. W dodatku rano nie czułam się najlepiej, lekkie mdłości miałam ale to chyba dlatego, że na czczo pojechałam do pracy. Muszę jednak pamiętać, żeby coś przegryźć zanim wyjdę z domu, chociaż odrobinę.
Little Red Fox, dla mnie prawo jazdy do był taki stres, że chyba nie zdecydowałabym się na robienie w ciąży. Ale jeśli Ty nie masz oporów przed kierownicą to pewnie, że rób. Przyda się jak maleństwo będzie na pokładzie.
Swoją drogą widziałam kiedyś dziewczynę, która wsiadała do elki z brzuchem wyglądającym na 9 miesiąc -
nick nieaktualnyteż mam zachcianki na śmieciowe żarcie, ale organizm (nie)stety przestał akceptować, bo szybko robię po tym struta i długo się męczę... mi gin kazała na razie brać tylko kwas foliowy, pytałam o witaminy, to powiedziała że na razie nie i od 12 tygodnia ewentualnie coś może polecić...
-
nick nieaktualny
-
Oooo, oscypka muszę sobie kupić. Na grilla i z żurawiną Albo z powidłami z derenia. Ale mi smaka narobiłaś. Tylko gdzie tu dobrego oscypka kupić, te marketowe są do d... Twarde takie i w ogóle, jak stare. A do Zakopanego w najbliższym czasie się nie wybieram.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak tak czytam, to normalnie wynika, że tylko ja nie byłam jeszcze u lekarza:( ja idę dopiero w piątek, chyba, że znów moja wizyta zostanie odwołana. Ale raczej nie będę więcej chodzić do tej lekarki, bo jest zbyt mało dyspozycyjna, ale kto wie...
W każdym bądź razie jestem umówiona na przyszły poniedziałek do zupełnie innego lekarza, bo rozważam go, czy nie zostanę przy nim dłużej. -
nick nieaktualnyBlair co za pech
Niech oddają ta kartę!!!!!
Cordy czytam śledzie i co ??? poleciałam do lodówki po śledzie dobre ale lepszy chleb zwykły bo ja jadam o niskim IG. mężowi zabrałam aż dwie kromki ale pyszny.
Ja chyba muszę jeść tą metformine bo jak tak dalej pójdzie to chyba dostanę cukrzycy ciążowej hihi
Little ja właśnie byłam na etapie zamawiania wczasów na początku lipca ale zrezygnowałam bo nie wiem co będzie w lipcu ja jak bede musiała leżeć?? czas pokaże . Będę dzwonić najwyżej w czerwcu i gdzieś próbować zaklepać jeszcze miejsce.Cordy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy w tym roku chyba pojedziemy gdzieś w Polskę, Dolny Śląsk bardzo lubimy, a może jakieś spokojniejsze miejsce wybierzemy, jakaś agroturystyka czy coś takiego mieliśmy jechać na Chorwację, ale za gorąco, rok temu biedowałam w Czarnogórze, bo dopadła nas zemsta faraona, więc w tym roku rodzime strony!
-
Ja zawsze kupuję na zapas oscypki i mrożę. Teraz byliśmy na Święta w górach to sobie nakupiłam.
A co do urlopu, myślałam o wakacjach w maju, ale mamy wesele kuzyna i komunię mojego chrześniaka, więc musimy się jakoś wstrzelić. Chciałabym pojechać do Włoch, dawno tam nie byliśmy, np. do Toskani albo do Lacio Ehh rozmarzyłam sięJuż razem
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:jak tak czytam, to normalnie wynika, że tylko ja nie byłam jeszcze u lekarza:( ja idę dopiero w piątek, chyba, że znów moja wizyta zostanie odwołana. Ale raczej nie będę więcej chodzić do tej lekarki, bo jest zbyt mało dyspozycyjna, ale kto wie...
W każdym bądź razie jestem umówiona na przyszły poniedziałek do zupełnie innego lekarza, bo rozważam go, czy nie zostanę przy nim dłużej.
Witam dziewczyny Wy znowu o jedzeniu, a ja ciągle glodna. Mam jak Zabcia nawet jak zjem coś cudzego to organizm potem bardzo pokazuje że to był zły pomysł trzeba sobie patrzeć na ręce nim coś wszamam -
nick nieaktualny