Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
elfiona wrote:Pytanie do mam:
Co sądzicie o chustach do noszenia? -
Madziuuuula - no nie tylko Ty, jeszcze ja i na dodatek nie mam wizyty jeszcze umówionej, bo mieszkam w Angli a chcę pójść do polskiej kliniki i narazie nie wiadomo jak z terminami na koniec stycznia/początek lutego - bo lekarze tu tylko dolatują na wizyty, eh.. jutro mam dzwonić.
U mnie wczoraj były śledzie robione na moje życzenie przez męża - pycha, a poza tym objawów brak coraz więcej u mnie głupich myśli, ale nie chcę się nakręcać ani Was zarażać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:18
-
hej, mogę do Was dołączyć? Choć nie wiem na jak długo...
Byłam już w majówkach 2016 (ciąża biochemiczna) i czerwcówkach 2016 (puste jajo)... Mam nadzieję, że u Was się zadomowię już do końca.
To moja czwarta ciąża (nie licząc tej biochemicznej), mam prawie półtorarocznego syncia (też z września ) a obecnie termin na 26.09.. I to chyba tyle..Sabina, Blair, olza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z wami wtorkowo:D Troche mnir tu nie bylo i musialam was nadrobic... ale macie tempo dziewczyny:) U nas calkiem spokojnie, chociaz niekiedy lekkie mdlosci sa... ze zgaga rowniez musialam sie zaprzyjaznic:D Poza tym baaaardzo dobrze! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i zycze milego dnia wszystkim! )
Blair lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:hej, mogę do Was dołączyć? Choć nie wiem na jak długo...
Byłam już w majówkach 2016 (ciąża biochemiczna) i czerwcówkach 2016 (puste jajo)... Mam nadzieję, że u Was się zadomowię już do końca.
To moja czwarta ciąża (nie licząc tej biochemicznej), mam prawie półtorarocznego syncia (też z września ) a obecnie termin na 26.09.. I to chyba tyle..
GratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:44
-
Cześć dziewczyny
Ja też siedzę w pracy, ale co jakiś czas do was zaglądam i czytam co nowego słychać.
Ja w sumie nie mam jak na razie jakichś specjalnych zachcianek ale już jakieś 1,5 kg przytyłam. I się zastanawiam czy po prostu więcej jem czy może już tyle przytyłam przez ciąże
A jak to jest u was z wagą? Coś już się zmieniło ?Blair lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
stardust87 wrote:hej, mogę do Was dołączyć? Choć nie wiem na jak długo...
To moja czwarta ciąża (nie licząc tej biochemicznej), mam prawie półtorarocznego syncia (też z września ) a obecnie termin na 26.09.. I to chyba tyle..
Witaj.tym razem z pewnością wszystko będzie dobrze -
ovulinka wrote:Ja w sumie nie mam jak na razie jakichś specjalnych zachcianek ale już jakieś 1,5 kg przytyłam. I się zastanawiam czy po prostu więcej jem czy może już tyle przytyłam przez ciąże
A jak to jest u was z wagą? Coś już się zmieniło ?
Sabina, ovulinka lubią tę wiadomość
-
Chyba do około 12 tygodnia wszystkie będziemy żyć w stresie i później ..hm....chyba też ...taki los matek,że zawsze będą się martwić o swoje dzieci
Ja probuje być silna, ale miałam tydzien temu plamienia i od tego czasu objawy ciązy jakby ustały... z tego powodu jestem bardzo nieznośna..ciagle mam pretensje do męża...czepiam się o wszystko... straszna ze mnie babaSabina lubi tę wiadomość
-
Justyna_89 wrote:Chyba do około 12 tygodnia wszystkie będziemy żyć w stresie i później ..hm....chyba też ...taki los matek,że zawsze będą się martwić o swoje dzieci
Ja probuje być silna, ale miałam tydzien temu plamienia i od tego czasu objawy ciązy jakby ustały... z tego powodu jestem bardzo nieznośna..ciagle mam pretensje do męża...czepiam się o wszystko... straszna ze mnie baba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:hej, mogę do Was dołączyć? Choć nie wiem na jak długo...
Mam nadzieję ze tym razem się zasiedzisz -
nick nieaktualnyStardust witamy :* kiedy idziesz na wizytę? Umawialas się już?
A wy znowu o jedzeniu ja dzisiaj zjem coś na mieście bo nie mam siły gotować.
Odzyskałam kartę ale samochód mi nie zapalil:/lepiej być nie mogło.. więc będę zmuszona wrócić autobusem...ale przynajmniej ta kartę odzyskalamżabka04, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już mamy zaplanowany urlop na początek kwietnia Turcja... Na razie dalej nie planujemy bo nie wiem jak się będę czuć w wakacje. A w Turcji już mamy od dawna. Mam nadzieję że będę się jakoś w miarę czuć. Będę już wtedy w 18tygodniu
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Ja mam smaka na Maca:P Mam wyrzuty sumienia, bo słucham koleżanek, które są w ciązy i tak zdrowo się odżywiają..a ja fast foodem nie pogardzę- co mmam zrobić- lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 12:29
Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość