Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Stardust witamy :* kiedy idziesz na wizytę? Umawialas się już?
A wy znowu o jedzeniu ja dzisiaj zjem coś na mieście bo nie mam siły gotować.
Odzyskałam kartę ale samochód mi nie zapalil:/lepiej być nie mogło.. więc będę zmuszona wrócić autobusem...ale przynajmniej ta kartę odzyskalam
Musisz na siebie dzisiaj uważać bo coś pech się przypałętał.
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
Dziewczyny ja po wizycie okruszek ma 3,7mm i widzieliśmy bijące serduszko maciupkie narazie ok, kazala brac dupka dalej i witaminy pren. Wizyta następna 12 lutego. Tyle ze pobrala mi od razu cytologie i teraz jak mówiła troche plamie no i brzuch pobolewa. Też tak mialyscie po wizytach?
Sabina, Justyna_89, Ewelina.Irl, Cordy, żabka04, Bee85, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:Dziewczyny ja po wizycie okruszek ma 3,7mm i widzieliśmy bijące serduszko maciupkie narazie ok, kazala brac dupka dalej i witaminy pren. Wizyta następna 12 lutego. Tyle ze pobrala mi od razu cytologie i teraz jak mówiła troche plamie no i brzuch pobolewa. Też tak mialyscie po wizytach?
-
martta wrote:Dziewczyny ja po wizycie okruszek ma 3,7mm i widzieliśmy bijące serduszko maciupkie narazie ok, kazala brac dupka dalej i witaminy pren. Wizyta następna 12 lutego. Tyle ze pobrala mi od razu cytologie i teraz jak mówiła troche plamie no i brzuch pobolewa. Też tak mialyscie po wizytach?[/QU
wizyta udana- super, gratuluje serduszka!martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Stardust witamy :* kiedy idziesz na wizytę? Umawialas się już?
jeszcze nie, zadzwonię w poniedziałek, bo moja gin i tak mnie przed 7 tygodniem nie przyjmie. więc pewnie jakoś na początku lutego będę szła dopiero.
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:Dziewczyny ja po wizycie okruszek ma 3,7mm i widzieliśmy bijące serduszko maciupkie narazie ok, kazala brac dupka dalej i witaminy pren. Wizyta następna 12 lutego. Tyle ze pobrala mi od razu cytologie i teraz jak mówiła troche plamie no i brzuch pobolewa. Też tak mialyscie po wizytach?
Gratulacje Kochana
Ja też po cytologi troszkę plamiłam i pobolewało nie podbrzusze. Także spokojniemartta lubi tę wiadomość
Już razem
-
pewniaczka wrote:Martta a w ktorym tygodniu i dnii widzialas juz to serduńko?bo ja kombinuje bo mam usg dop we wtorek za tydzień to bedzie rowny 7tc a mnie juz kusi...
Dzisiaj w 5tc i 6dc. Nie słyszałam, ale widziałam jak pulsuje 101 uderzeń na minutę
Cordy dzięki :* już dzisiaj sobie na spokojnie, nie będę świrować!
w weekend powiemy najbliższym o okruszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:08
Cordy, Madziuuuula, żabka04, Bee85, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartta super wieści:-) gratulacje:-) Rosnijcie zdrowo:-)
A ja zgona zaliczyłam ok 11 było.
Oczy otworzyłam 10min przed powrotem męża z pracy. Obiad sam się robił hahaha naszczescie miałam gotowy trzeba było odgrzać. Teraz wstałam i jestem jakas niedorobiona najchętniej poszłam dalej spać
Chyba dobry znak nie???
Blair co to za pecha dzisiaj ty masz??? Wracaj do domu.!martta, Sabina, Blair lubią tę wiadomość