Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Nigdy wiecej nie pojde na nfz. Masakra co za babka mnie przyjmowala...Od raxu na powitanie wyrzuty co ja tu robie,ze przyszlan za wczesnie,ze powinnam przyjsc za tydzien,ze nic nie bedzie widac. Poprosilam ja o usg bo chcialam byc spokojniejsza i wiedziec czy wszystko tam ok. Zrobila mi z wielka laska to usg.
Sa dwa pecherzyki po 10mm. Zarodka jeszcze nie widac i niby wszystko ok ale oczywiscie wyszlam zalamana bo zaczela mi mowic ze mam sie nie nastawiac na blizniaki, ze bardzo czesto sa dwa pecherzyki a potem jest tylko jedno dziecko albo nie ma wcale. Doslownie tak mi powiedziala ze nie ma jeszcze zarodka i to moze byc puste jajeczko. Ona jeszcze ciazy nie stwierdzila Czyli sa dwa pecherzyki, 6tydzien ale wedlug niej to nie ciaza! Naprawde pocieszajace bylo uslyszec takie rzeczy
Na szczescie 11.01 ide do prywatnego gina i w nim moja nadzieja.
pier*olisz.... co za babsko!!!!!!!
jestem w szoku... no ale tacy lekarze w PL jak idziesz na NFZ... masakra. Nie przejmuj się. I bądź mega szczęsliwa że masz dwa pęcherzyki!!!!!! Już za tydzień zobaczysz w nich zarodki )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Nigdy wiecej nie pojde na nfz. Masakra co za babka mnie przyjmowala...Od raxu na powitanie wyrzuty co ja tu robie,ze przyszlan za wczesnie,ze powinnam przyjsc za tydzien,ze nic nie bedzie widac. Poprosilam ja o usg bo chcialam byc spokojniejsza i wiedziec czy wszystko tam ok. Zrobila mi z wielka laska to usg.
Sa dwa pecherzyki po 10mm. Zarodka jeszcze nie widac i niby wszystko ok ale oczywiscie wyszlam zalamana bo zaczela mi mowic ze mam sie nie nastawiac na blizniaki, ze bardzo czesto sa dwa pecherzyki a potem jest tylko jedno dziecko albo nie ma wcale. Doslownie tak mi powiedziala ze nie ma jeszcze zarodka i to moze byc puste jajeczko. Ona jeszcze ciazy nie stwierdzila Czyli sa dwa pecherzyki, 6tydzien ale wedlug niej to nie ciaza! Naprawde pocieszajace bylo uslyszec takie rzeczy
Na szczescie 11.01 ide do prywatnego gina i w nim moja nadzieja.
Co za małpiszon!!! Nie bierz do siebie takich słów. Gratuluje kochana dwóch Orzeszków Będzie dobrze, na pewno. Całuje mocno i trzymam kciuki!!!Blair lubi tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaj spokój blair... wszystko będzie dobrze. Oni lubią straszyć, ale przecież skąd się biorą te wszystkie ciążę myślę że już najgorsze zagrożenie minęło.
czy ty się spodziewałaś bliźniaków? Pięknie wyglądające pęcherzyki!!
Btw. Według suwaczka idziemy łeb w łeb z ciążą też mam dziś piąty tydzień i piąty dzień -
no rzeczywiście głupia baba i tyle!!!!! może po niedzieli taka niemrawa..........
nie ma sie co denerwować - poszukać gina współpracującego i już
mnie sie udało na dziś wryć, powiedziałam, że potzrebuje konsultacji bo biore bromergon i mam bóle w podbrzuszu i pielęgniareczka stwierdzła, że doktorek obejrzy - prywatny oczywiście = ale też ni idealny - przyjmuje raz w tyg tylko wiec jakby sie cos nie daj Boże działo to nie wiem co.......08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Blair - ja też właśnie temu nie chodzę na NFZ, że takie podejście mają lekarze do pacjentów, masakra! Piękne masz zdjęcie USG, na moje oko bliźniaki A ten mniejszy pęcherzyk to pewnie dziewczynka A to Twoja pierwsza ciąża?, pewnie pisałaś, ale nie doczytałam Bo gdybym ja miała teraz bliźniaki to chyba na zawał bym padła Umówiłam się na wizytę i idę 21 stycznia, w Dzień BabciDwa skarbusie - moje synusie
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Daj spokój blair... wszystko będzie dobrze. Oni lubią straszyć, ale przecież skąd się biorą te wszystkie ciążę myślę że już najgorsze zagrożenie minęło.
czy ty się spodziewałaś bliźniaków? Pięknie wyglądające pęcherzyki!!
Btw. Według suwaczka idziemy łeb w łeb z ciążą też mam dziś piąty tydzień i piąty dzień -
nick nieaktualnyGama i na ktora masz dzisiaj wizyte?
Cukrowa mama tak pierwsza ciaza i udalo sie od razu za pierwszym razem pewnie gdyby nie to co gadala lekarka skakalabym juz z radosci a tak musze byc cierpliwa i wytrzymac jakos ten tydzien di nastepnej wizytyKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair - ależ Ty masz zmysł organizacyjny Ja ledwo ogarniam pisanie postów I gratuluję, że udało Wam się tak szybko, za pierwszym razem, a teraz się nie stresuj, wiem, ze łatwo powiedzieć, ja też lubię wszystko wiedzieć od zaraz, ale ciąża uczy cierpliwości Na pewno wszystko jest ok
Dwa skarbusie - moje synusie -
Wow, wy już po pierwszych wizytach, a ja jeszcze nawet nie umówiona. Ja to chyba umówię się za ok. miesiąc jak już będzie można coś zobaczyć i usłyszeć serduszko♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualny
-
Madii jak widze Ty nie przeżywasz tego pierszy raz, więc tak nie szalejesz:) moja kochana mamuśka mi powiedziała, że mam sie nie cieszyć jeszcze, bo to wcześnie, i na badanie krwi tez wcześnie ...... no to mnie ostudziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 15:24
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)