Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami i ja Mam termin porodu na 8 września
Blair, weronika86, Cukrowa mama, martta, madiiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adora wrote:W Uk tez nie ma prywatnych lekarzy i laboratorium, niestety.
Jutro mam scan na 13:30 i dowiem sie czy dzidzia zyje. -
Blair wrote:Oooo tak pozno? Ja bym tak dlugo nie wytrzymala chyba nie dasz rady isc wczesniej?
Gama daj znać jak tam po wizycieBlair, madiiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ale żeście się rozbrykały na forum. Fajnie oby nas więcej! Kurczę tak czytam sobie wasze wpisy i myślę że dziewczyny w UK mają przegrane. Ja jakbym musiała czekać do lekarza dłużej niż 2 tygodnie chyba bym sfiksowała.
-
nick nieaktualnyMiśka*** wrote:Hej dziewczyny! Ale żeście się rozbrykały na forum. Fajnie oby nas więcej! Kurczę tak czytam sobie wasze wpisy i myślę że dziewczyny w UK mają przegrane. Ja jakbym musiała czekać do lekarza dłużej niż 2 tygodnie chyba bym sfiksowała.
-
Blair czytając opis twojej wizyty porostu ręce mi się załamują. Tak właśnie przyjmują na NFZ "Babsko" siedziało pewnie za karę, zachowywała się jak by zrobiła Ci wielką łaskę za to że Cię przyjęła. Dziewczyno nie przejmuj się jej głupim gadaniem. Sama miałam kiedyś bardzo nieprzyjemną sytuację z "PANEM ORDYNATOREM GINEKOLOGII" pojechałam na pogotowie bo bardzo bolał mnie brzuch. Po 5 godzinach przyjęła mnie pani chirurg z podejrzeniem wyrostka. Raz dwa na krew i pytanie czy wyrażam zgodę na badanie ginekologiczne. Jasne czemu nie. Pojechałam windą z pielęgniarką na oddział i pech chciał że była to już była 23 i pan doktor na dyżurze spał. No ale Ordynator jemu wolno. Warczał na pielęgniarkę a później na mnie.
-
Na dzisiejszym USG potwierdzona ciąża (na razie tylko pęcherzyk, ale ponoć bardzo ładny i prawidłowy jak na ten tydzień). Założona karta ciąży i zlecone badania. Termin kolejnej na 25 stycznia Zrobiona też cytologia.
Witam serdecznie nowe wrześniowe mamy Im nas więcej, tym lepiej
Blair, Angela89, martta, weronika86, MartunQa, Migoci lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyMiska to sa wlasnie realia polskiej sluzby zdrowia nfz Smutne to. Wszystko zeby tylko isc prywatnie
Mnie tez poboluja jajniki ale powiedziala mi dzisiaj ze to normalne
Cordy a ty bylas prywatnie czy na nfz? Widzisz ty juz masz karte ciazy nawet a mi nke stwierdzila jeszcze ciazy. Normalnie patola ale teraz sie juz z tego smieje.
A jak duzy twoj pecherzyk już jest? -
Witam Was, dołączam i ja:) mam 35 lat i jestem mamą 8 letniego Kacpra. To moja 3 ciąża. Drugą straciłam w prawie 16 tyg 3 lata temu:(( O tą ciążę starałam się 8 miesięcy i już chciałam się poddać... A tu niespodzianka! Jestem w 5 tyg. Termin mam na 10 września. Do gina idę 09.01 (sobota). Stresuje sie bardzo czy Kropka zagnieździła sie w odpowiednim miejscu... Od tygodnia męczą mnie bole podbrzusza:( Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie!
Blair lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMiska suwaczek wkleja sie w ustawienia -> spolecznosc i tam w podpisie sie wkleja .
A zeby zrobic taki suwaczek to nacis na od ktorejs z nas to przekieruje cie na stronke gdzie mozna takie zrobic jak cos to pytaj jeszcze
Link musi byc taki co sie od url zaczyna
[url=.http://lilypie.com][img]http://lbdf.lily.pie..com/M66e.png[/img][/url]
Anulka witaj :* Mam nadzieje ze teraz twoja dzidzia bedzie z toba do konca a bole w podbrzuszu czy klujace jajniki to dziewczyny tez wczesniej pisaly ze to swiadczy o rozciaganiu sie macicy. Kropek robi sobie miejsce na mieszkankoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 20:48
Anulka01, weronika86, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, doradzcie proszę, wizytę mam w piątek, ale tak mnie boli w pachwinie, że się zamartwiam - zastanawiam się czy nie podskoczyć jutro tu bliżej do zaprzyjaźnionego ginekologa. Tylko czy dwa usg w tygodniu to nie za dużo?14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze