Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCordy wrote:Też o tym słyszałam, ja brałam nospę tylko raz, jak miałam takie silne bóle jelitowe i mi tak dziwnie "pulsowało", ale nie zamierzam jej brać więcej.
No i ja też się rozchorowałam, od wtorku do końca tyg. siedzę w domu na zwolnieniu i się kuruję wszelkimi dostępnymi, domowymi sposobami. Katar masakryczny, kaszel gardłowy i szczekający no i ten zatokowy ból głowy. -
bisacz wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie bólu piersi, czy bolą was cały czas?, tak samo mocno?, czy czasami przestają boleć całkiem?
U mnie jest tak, że przez dwa trzy dni bolą mocno i są mocno nabrzmiałe i nagle "odpuszczają". -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/808e207567d8.jpg
Mam 6 mm, bije 108/min nie słyszałam .
Wg usg dziś 6tc 3 dzień i termin na 19.09.2016
Dostałam zaświadczenie tylko do pracy.
Na 18:30 mam przyjechac dostane l4 i recepty bo musiał ogarnąć zaległe kobitki (wyszło 40 min opóźnienie oczywiście nie przeze mnie hihi)
Na poczcie czeka na mnie awizo kurcze mam nadzieje że to nie wypowiedzenie z pracy.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:u mnie wczoraj odpuściły więc panikuję...
Ale staram się zrozumieć mamusie która mają za sobą straty. Ja widzę że znacznie bardziej lajtowo to przeżywam. Nie żebym się niczym nie przejmowała ale rozumiem że ciąży i objawów nie ma co porównywać z innymi. Bo każda inaczej znosi. -
nick nieaktualny
-
No i ja nareszcie po!
Moja Fasolka ma 2,2 mm, 5t+4d
Tętno 102
termin porodu 25 września,dokładnie jak w kalendarzu belly
Tak więc oby do września dziewczyny
Żabka gratuluję!!!!!!Magdziulla, Angela89, kamciaelcia, olza, szpilka, żabka04, Ewelina.Irl, Blair, Sabina, violett, stardust87, Gumcia, haneczka, M@linka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny