Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCordy wrote:Też o tym słyszałam, ja brałam nospę tylko raz, jak miałam takie silne bóle jelitowe i mi tak dziwnie "pulsowało", ale nie zamierzam jej brać więcej.
No i ja też się rozchorowałam, od wtorku do końca tyg. siedzę w domu na zwolnieniu i się kuruję wszelkimi dostępnymi, domowymi sposobami. Katar masakryczny, kaszel gardłowy i szczekający no i ten zatokowy ból głowy. -
bisacz wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie bólu piersi, czy bolą was cały czas?, tak samo mocno?, czy czasami przestają boleć całkiem?
U mnie jest tak, że przez dwa trzy dni bolą mocno i są mocno nabrzmiałe i nagle "odpuszczają". -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/808e207567d8.jpg
Mam 6 mm,bije 108/min nie słyszałam .
Wg usg dziś 6tc 3 dzień i termin na 19.09.2016
Dostałam zaświadczenie tylko do pracy.
Na 18:30 mam przyjechac dostane l4 i receptybo musiał ogarnąć zaległe kobitki (wyszło 40 min opóźnienie oczywiście nie przeze mnie hihi)
Na poczcie czeka na mnie awizo kurcze mam nadzieje że to nie wypowiedzenie z pracy.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:u mnie wczoraj odpuściły więc panikuję...
Mnie też raz bolą raz nie. Dzisiaj od rana nie mam mdłości i się cieszę.
Ale staram się zrozumieć mamusie która mają za sobą straty. Ja widzę że znacznie bardziej lajtowo to przeżywam. Nie żebym się niczym nie przejmowała ale rozumiem że ciąży i objawów nie ma co porównywać z innymi. Bo każda inaczej znosi. -
nick nieaktualny
-
No i ja nareszcie po!
Moja Fasolka ma 2,2 mm, 5t+4d
Tętno 102
termin porodu 25 września,dokładnie jak w kalendarzu belly
Tak więc oby do września dziewczyny
Żabka gratuluję!!!!!!Magdziulla, Angela89, kamciaelcia, olza, szpilka, żabka04, Ewelina.Irl, Blair, Sabina, violett, stardust87, Gumcia, haneczka, M@linka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny