Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Żabka niestety nie doradzę. Ale fajnie z ta wyplata masz hehe tez chciałabym by u mnie sie tak mylili:)
Nie ukrywam że się ciesze .
Dzwonię do męża bo chciałam rachunki popłacić a tu oczy aż zrobiłam mówie do niego że z kąd taka rozbieżność w wypłatach a on mi : a co nie cieszysz się najwidoczniej znowu ktoś babola szczelił!
Fajnie fajnie ale te mdłości ja pitole nic nie pomaga!!!!M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ja nie mam żadnych objawów haneczka-zazdroszczę Wam ich, bo kojarzą mi się z dobrym rozwojem... Za 4 dni wizyta:) czekam niecierpliwie...na moją kolejną chwilkę prawdy :)dwoje maluchów w domu to spore wyzwanie:)
Zadnych mdłości, bóli piersi czy brzucha?????
Nic???????????
Też bym tak chciała!!!
Nie martw się wszystko przed tobą albo i nie !
Ja też nie miałam na początku teraz daje mi w kość!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair nie ide jutro . Bylam wczoraj dostalam progesteron . Co za duzo to nie zdrowo . Przyslali mi dzis papiery ze szpitala zeby im uzupelnic tam gdzie rodzilam Nicole odeslalam juz . Wiec pewnie wizyta w 13 tyg z duzym scanem .
Mialam isc na poczte bo listonosz dobijal sie do drzwi o 7:50 z paczka z polski ale spalismy . Niechce mi sie kopletnie nic dzis .
Piotrek zabral Nicole na spacer to odbierze odrazu a ja ide na drzemke .
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Ja mam ochote położyć się i nic nie robić. Dzisiaj się napracowalam.skonczylam już bo lmcyfry mi się już mieszaly i zaczęła mnie głowa boleć. Chyba za mało pije
-
M@linka wrote:Ja nie mam żadnych objawów haneczka-zazdroszczę Wam ich, bo kojarzą mi się z dobrym rozwojem... Za 4 dni wizyta:) czekam niecierpliwie...na moją kolejną chwilkę prawdy :)dwoje maluchów w domu to spore wyzwanie:)
Spokojnie, ja jeszcze 4 dni temu nie miałam żadnych mdłości. A wczoraj się zaczęło i obawiam się, że tak jak z Arturkiem będzie mnie mdlić 4 miesiące.M@linka lubi tę wiadomość
-
M@linka wrote:Ja nie mam żadnych objawów haneczka-zazdroszczę Wam ich, bo kojarzą mi się z dobrym rozwojem... Za 4 dni wizyta:) czekam niecierpliwie...na moją kolejną chwilkę prawdy :)dwoje maluchów w domu to spore wyzwanie:)
Spokojnie dopiero 5 tydz masz wiec jeszcze maja czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ja 20.12...i owu w 19dc ciekawe co będzie w moim brzuszku widać we wtorek...kurcze oby bylo dobrze...
Będzie dobrze!!!!
Na pewno będzie widać pęcherzyk i najważniejsze żeby był w macicy ! tak?
Bo jakby nie było jeden problem mniej
Jak będziesz miała więcej szczęścia to i serduszko będziesz widzieć tak jak któraś wrześniówka tak wcześnie widziała. Nie pamietam która sorki
Czego ci życzę.
Reszta się już sama rozkręci
Także głowa do góry;-)M@linka lubi tę wiadomość