Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jotc gratuluję To musiał by super widok
M@linka, jeszcze będziesz ich miała dosyć.
A wiecie co? Mój lekarz idzie sobie na urlop i 04.02 mi odwołali wizytę. Napisał, żebym przyszła 06.02 w sobotę, to może mnie wciśnie...
No przecież zwariuję jeszcze 8 dni czekać. Zapisałam się na jutro do innego, może chociaż pęcherzyk żółtkowy już zobaczę i będę spokojniejsza, że coś się tam rozwija. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zobaczyłam,że znajoma z forum z podobnym przyrostem bety do mojego i wartościami miała 3. betę 280 a dzisiejszą 4.tą 370...
a miałam już na bete nie latać...teraz zastanawiam się czy nie iść na 4 bete jutro...i w dodatku ten brak objawów a ja już tak pozytywnie zaczelam myslec ze z synem imiona dla rodzenstwa wybieralismy...jeszcze nic mu nie powiedziałam na 100 % że będzie miał rodzenstwo ale tak sobie gdybalismy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Właśnie zobaczyłam,że znajoma z forum z podobnym przyrostem bety do mojego i wartościami miała 3. betę 280 a dzisiejszą 4.tą 370...
a miałam już na bete nie latać...teraz zastanawiam się czy nie iść na 4 bete jutro...i w dodatku ten brak objawów a ja już tak pozytywnie zaczelam myslec ze z synem imiona dla rodzenstwa wybieralismy...jeszcze nic mu nie powiedziałam na 100 % że będzie miał rodzenstwo ale tak sobie gdybalismy... -
Blair wrote:Ja zawsze zanim wezmę tabletkę pije ok 1l wody i czekam ok pół godziny i samo przechodzi.tak mi zalecił znajomy lekarz Staram się jak mogę unikać tabletek ale nie zawsze to wychodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Właśnie zobaczyłam,że znajoma z forum z podobnym przyrostem bety do mojego i wartościami miała 3. betę 280 a dzisiejszą 4.tą 370...
a miałam już na bete nie latać...teraz zastanawiam się czy nie iść na 4 bete jutro...i w dodatku ten brak objawów a ja już tak pozytywnie zaczelam myslec ze z synem imiona dla rodzenstwa wybieralismy...jeszcze nic mu nie powiedziałam na 100 % że będzie miał rodzenstwo ale tak sobie gdybalismy...
jesli cie to uspokoi to idz.
Ale to ze tak ona ma nie znaczy ze ty będziesz miała!!1
W takich momentach zgadzam sie z lekarzem wyłącz kompa czyt. Internet!!!
Powinnas myśleć pozytywnie a nie się nakręcać! -
nick nieaktualnyWidzę, że tutaj był poruszany temat kredytów dzisiaj więc mam jeszcze jedno pytanie. Może ktoś się orientuje.
Jak bardzo ciąża obniża zdolność kredytową?
Przed nami też w tym roku budowa domu i zastanawiam się czy teraz nie przyśpieszyć z formalnościami póki brzuszka nie widać. -
Little Red Fox wrote:Ewelina, ja się nadal boję cokolwiek brać z leków, że zaszkodzi dziecku
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Widzę, że tutaj był poruszany temat kredytów dzisiaj więc mam jeszcze jedno pytanie. Może ktoś się orientuje.
Przed nami też w tym roku budowa domu i zastanawiam się czy teraz nie przyśpieszyć z formalnościami póki brzuszka nie widać.
A ktoś jest jasnowidzem że jesteś w ciąży????????????????????????
Staraj się teraz póki brzucha nie widać i nic nie mówicie że ty w ciązy
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
M@linka wrote:Właśnie zobaczyłam,że znajoma z forum z podobnym przyrostem bety do mojego i wartościami miała 3. betę 280 a dzisiejszą 4.tą 370...
a miałam już na bete nie latać...teraz zastanawiam się czy nie iść na 4 bete jutro...i w dodatku ten brak objawów a ja już tak pozytywnie zaczelam myslec ze z synem imiona dla rodzenstwa wybieralismy...jeszcze nic mu nie powiedziałam na 100 % że będzie miał rodzenstwo ale tak sobie gdybalismy...
Ani się waż tak myśleć i porównywać! Z tego co widzę, pięknie Ci beta przyrastała trzy razy, więc nie panikuj i nie zadręczaj się kolejnym oczekiwaniem. A dolegliwości przyjdą lada dzień lub wcale. Nikt nie mówił, że każda kobieta odczuwa mdłości.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:A ktoś jest jasnowidzem że jesteś w ciąży????????????????????????
Staraj się teraz póki brzucha nie widać i nic nie mówicie że ty w ciązy
no właśnie dlatego mówię, czy nie warto formalności załatwiać póki nie widać nic ale może ktoś w widocznej ciąży temat miał już za sobą i podzieli się opinią jak to jest -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Blair, Żabka i spółka...Wy to umiecie podnieść na duchu!!! Pare linijek tekstu a człowiek znów zaczyna pozytywnie rozumować...
jak chcesz to jeszcze ci nawalimy i wypadną ci te czarne myśli hahaha
Co nie ciężarówki wrześniowe?
Spółka???? Sztame mamy podpisałaś pakt z nami to się go trzymaj i śpiewaj tak jak my!!!!
Ale mi wali od tych mdłości hahahaha
Ale na poważnie myśl pozytywnie.
Stres odczuwa twoja ciąża:-(Blair, M@linka lubią tę wiadomość
-
alinka wrote:Widzę, że tutaj był poruszany temat kredytów dzisiaj więc mam jeszcze jedno pytanie. Może ktoś się orientuje.
Przed nami też w tym roku budowa domu i zastanawiam się czy teraz nie przyśpieszyć z formalnościami póki brzuszka nie widać.
Wcale!!! Dopiero po porodzie dochód dzieli się na więcej osób. Możesz być spokojna.