Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się tak marzy Szwecja ale raczej nie na stałe. Ale pojechać na jakiś czas. Kraj mojego dzieciństwa
Teraz 18lutego lecimy na parę dni do rodziny w NL. Może uda się mężowi więcej wolnego wziąć to go wyciągnę chociaż na 2dni do Szwecji...M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Ale dzisiaj aktywne jesteście... nie nadrobię Was bo nie mam siły, dopiero emocje opadły. Okazało się po usg tarczycy, że rzeczywiście są ubytki. Dostałam Letrox 50.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 17:48
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Ale dzisiaj aktywne jesteście... nie nadrobię Was bo nie mam siły, dopiero emocje opadły. Okazało się po usg tarczycy, że rzeczywiście są ubytki. Dostałam Letrox 50.
Super wieści!!!
Ale się cieszę mówiłam głowa do góry.
Coś mówił więcej?
Chyba Ci nic nie zaszkodziło prawda?? -
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Troche zejde z tematu
Moj jak chodzi z Nicola na spacer zawsze wysyla ni zdjecie a tu jedno z nich
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2c427a24b03.png
Jaka słodka ta twoja córcia
Piękna masz córeczkęEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Za miesiąc kontrola i przed wizytą mam badania powtórzyć... Leki powiedział, że nie zaszkodzą, zdecydowanie bardziej by zaszkodziło jakbym się nie zgłosiła i ich nie brała. Ogólnie miły był, powiedział, że jakbym miała jakiekolwiek wątpliwości albo jakby coś się działo lub leki by nie służyły to mogę nawet w niedziele dzwonić.
żabka04, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusia to teraz wdech wydech i cieszymy się ciąża:-)
Rozpieszczam swojego bąbelka
Ja też biorę letrox i nie mam nietolerancji laktozy.
Z tego co mi wiadomo jest to lek bezpieczny przed ciąża i w ciąży:-) razem z Eutroxem (jakoś tak się pisze).
Do zajebisty okropny mdłości doszedł bol brzucha ale delikatny.
I duszno mi w domu mam ochotę dzisiaj nocować na dworze:-( -
nick nieaktualny