Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:M@linka, nie ma co martwić się na zapas, u mnie też cisza i spokój póki co
Chciałam iść na spacer, ale zerwał się taki halny, że nie wiem czy wyściubię nos z domu
Nie miałaś żadnych mdłości w ogóle? Mnie nawet piersi coraz mniej bolą...
-
nick nieaktualnyMdłości mam lekkie, głównie w nocy jak się obudzę to mnie łapią i trzymają do rana, póki jakiegoś śniadania nie zjem. Inne dziewczyny opisują swoje objawy na gorsze, więc może należymy do tej grupy dziewczyn, które lekko przejdą pierwszy trymestr. Moja koleżanka z pracy też wspomina dobrze ten okres, a syna już dawno urodziła
Poza tym mniej więcej na Twoim etapie miałam też w miarę przyjemnie, pierwsze mdłości złapały mnie ok 6t+kilka dni -
oby było tak jak piszesz... we wtorek dużo u mnie się wyjaśni na pierwszej wizycie...czy moje marzenie o powiększeniu rodziny spełni się tym razem?...
A w ogóle dziewczyny to gdzie sie podziewacie??? co tak mało naprodukowałyście? nie mam co czytać
Ide spać... do później...
ps. Gumcia a co u Ciebie melduj! Jesteśmy na podobnym etapie więc ciekawa jestem
-
Witam się po wizycie.
W moim pęcherzyku ciążowym 1,69 cm (najdłuższy wymiar) po 5 dniach pojawił się pęcherzyk żółtkowy 0,35 cm i maleńki zarodeczek 0,27 cm co odpowiada 5t5d. Jeszcze za wcześnie na serduszko, ale i tak jestem cała szczęśliwa, że tyle się zmieniło w tak krótkim czasie.
Wiek ciąży pokrywa się idealnie z moimi przypuszczeniami. Idę na obiadek. Miłego dnia i samych dobrych wieści!Angela89, szpilka, żabka04, M@linka, Lusia_M, violett, bisacz, Blair, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Witam się po wizycie.
W moim pęcherzyku ciążowym 1,69 cm (najdłuższy wymiar) po 5 dniach pojawił się pęcherzyk żółtkowy 0,35 cm i maleńki zarodeczek 0,27 cm co odpowiada 5t5d. Jeszcze za wcześnie na serduszko, ale i tak jestem cała szczęśliwa, że tyle się zmieniło w tak krótkim czasie.
Wiek ciąży pokrywa się idealnie z moimi przypuszczeniami. Idę na obiadek. Miłego dnia i samych dobrych wieści!haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
haneczka rewelacyjne wieści...! Z tego co widzę idziemy podobnie - moja ciąża młodsza o 3 dni...czyli we wtorek musi być już coś widać wiecej niż pecherzyk...zwariuję do tego czasu!!! Już nie wiem czym mam się zająć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:18
haneczka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ja dzisiaj trochę pracuję... ale mi to nie wychodzi, poza tym rozleniwiłam się po 2 tygodniach wolnego i ciężko będzie mi w poniedziałek wrócić do pracy pełną parą ... A noc znowu tragiczną miałam i duszno i nie mogłam zasnąć... czasami mam wątpliwości, czy kiedyś w końcu znowu się wyśpię.
Haneczka super gratuluje ja w poniedziałek mam nadzieję, że będę mogła spokojnie z lekarzem porozmawiać, bo mnie to martwi, że na każdej wizycie był inny wiek podawany ciąży, chociaż podobno początki bywają takie.haneczka lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Janeczka gratulacje:)
Lusia ja tez zadaje sobie to pytanie kiedy sie w końcu wyspie... Ja nie mam żadnych innych dolegliwości ciążowych poza bólem brzucha i nieprzespanymi nockami...
To jest streszne, w dzień jestem zmęczona, ale nie ma szans żebym zasnęła... nawet jak próbuję to nie ma szans... i w nocy to samo, a od poniedziałku codziennie będę musiała wstawać przed 6, więc lekko nie będzie z tym problemem z zasypianiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj rozumiem dziewczyny, które pisały, że czują się jakby miały kaca.
Ja mam dziś mega kaca...........Nie mam mdłości ale jak coś zjem to mi zalega na żołądku i strasznie się odbija, na szczęście ból głowy minął bo w pracy myślałam, że nie dam rady do końca szychty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny