Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Behemottka, sprobuj nieforsowne cwiczenia, szybki marsz np, mi pomogl
Widzialam jak bije, ale we wtorek mam druga wizyte i juz sie doczekac nie moge bedzie robil dokladniejsze usg? Bo ostatnio trwalo 10 s bo byl malenki ten moj bobasekBehemottka, Blair, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka !
Na mnie cola podzialala ale potem mialam paskudne wzdecia i gazy ....
Dzisian mam nadzieje ze bedzie lepszy dzien od poprzedniego ....
Gratulacje serduszkom.
Hymn ????? Hehe az sie usmiechnelam z postu hihi -
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki:D Dzisiaj moj wielki dzien :d Ostatnio nic nie bylo widac i mam nadzieje ze przez te 3 tygodnie ladnie uroslo i dzis zobaczymy co nie co Wizyta na 18.10, lekarz ostatnio powiedzial ze dzisiaj zaloza mi karte ciazy:) Nastepna wizyta1 marca.... Trzymam kciuki za wszystkiedzisiejsze wizyty! (a wy trzymajcie za moja )
żabka04, Jotc, Broszka, haneczka, Blair, mmargol, megg, bisacz lubią tę wiadomość
-
Cześć,
ja już po wizycie!
Jest dzieciątko, widziałam serduszko, ale lekarka tylko pokazała mi dziecko, nie zmierzyła jego wielkości, a w sumie chciałabym wiedzieć ile ma mm... Ale powiedziała, że wszystko jest pięknie
Za miesiąc znowu wizyta oraz badanie prenatalne... Rety, oby ten czas szybko zleciał!
Czy Wy już wszystkie powiedziałyście rodzinie o ciąży? U nas na razie nikt nie wie.. Nie chcę na razie córkom mówić, a nie chcę też mówić innym osobom, póki one nie będą wiedziały..magdallena69, martta, haneczka, Blair, mmargol, megg, slodka100 lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Możesz kupić w aptece syrop firmy Prenalen i tabletki na gardło tej samej firmy.
W smaku mi nie pasuje ale tabletki dają radę szczególnie w nocy jak mnie drapie possam i zasypiam.
Niestety ten syrop też na mnie działal więc z polecenia dziewczyn kupiłam syrop drosetux w smaku bleee ale pomaga czuje różnice już po jednym dniu.
I jeszcze ktoś tu pisał tabletki na kaszel do rozpuszczalna flavamed.żabka04 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dziękuje żabko, chyba spróbuje z tym syropem.
Jak cie drapie w gardle to kup se te tabletki. Na noc najlepszy sposób na zaśnięcie:-)
Ja wykąpana siedzę z mężem on za godz do pracy.
Mam ochotę żucic się na niego i go wykorzystać hihi ale nie moge do lekarza idę więc wieczorem się zuce jak będę miała jeszcze chęci.
Wykapalam się pachnąca od tych balsamow ciążowych hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:52
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Super, gratuluję. Tak Wam zazdroszczę tych podglądów. Generalnie nie byłoby problemu, żebym zapłaciła i poszła, ale skoro lekarz powiedział, że wszystko ok i w 13t pójść to go posłucham grzecznie. Przynajmniej miło o Was poczytać
Broszka wiele zbieżności. Akurat owu nie badałam w tym cyklu, ale ja zawsze mialam "idealne" - "Pani Magdo Pani ma idealne warunki do zajścia w ciążę, no idealne" i zawsze myślałam - to do cholery dlaczego nie zachodze. Teraz wiem, że wszystkiemu winien stres, raz odpuściłam i jest. Wystarczy kupić mieszkanie;)
zapłać i oddetchnij z ulgą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:U mnie wizyta jutro, a ja już nie mogę opanować nerwów
Znam to:) Ja ostatnia wizyte mialam 3 tygodnie temu a wtedy dowiedzialam sie jedynie ze ciaza jest na 100% ale na usg jeszvze nic nie bylo widac... Wiec tym bardziej nerwy sa Ale trzeba myslec pozytywnie i u kazdej z nas napewno bedzie wszystko dobrze!Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty
Przyszła do mnie wielka paczka bezglutenowych smakołyków (zasmówiłam przez internet), a ja nie mogę na nie patrzeć. Powiedzcie, że to się niedługo skończy...
Angela, Martynka potrzebuje okularów? A skąd się dowiedziałaś tak wcześnie? Ja też mam wrodzoną dużą wadę, a dzieci bada się z automatu dopiero w zerówce (?).
Zaplanowałam już wakacje nad morzem na ostatni tydzień czerwca. Wtedy brzusio nie powinien być jeszcze taki wielki.mmargol lubi tę wiadomość