Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dzewczyny

Syn juz spi i ogladamy zdjecia bo kolega byl w Wiedniu i Budapeszt
Gratulacje dla nowych mamus
Jabtez czuje sie spuchnieta ale sie nie wazylam.bo sie boje stawac....
Mam koszmarne wzdecia , gazy .... -
szpilka wrote:Skali wydaje mi sie, choc nie mam pewnosci, ze jezeli masz umowe o prace to ubezpieczeniem jestes objeta od 1 dnia zatrudnienia, wiec gdyby zaszla koniecznoscmoglabys isc na L4.z dzialalnoscia gospodarcza jest inaczej
właśnie problem w tym, że nie mam;/ mam zlecenie i musiałam się zgłosić do dobrowlnego ubezpieczenia chorobowego i dopiero za 90 dni nabęde prawo do L4. Teraz musze dużo zarobić bo będą brać średnią z tych 3 miesięcy. Załuję, że się wcześniej nie zgłosiłam;/ tzn chce pracowac, ale np teraz jestem chora to bym wolała być w domu a tak musze po 9h robić i jeszcze 1 na dojazd praca biurowa ale 9 h przed kompem mnie wykańcza, dziś jest przełom że nie śpie bo normlanie to 7 i już spie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie gazy też męczą, a najgorsze jest to że są nieoczkiwane czasami

w ogóle mój brzuch to wygląda już na 4 miesiąc i koleżanki w pracy chyba się już domyślają co jest na rzeczy (na razie tylko kierowniczka wie). Nawet chodzenie w luźnych ubraniach nie pomaga. Ja nie wiem co to będzie do tego września... Moja mama w ciąży ze mną przytyła z 55 kg do 90! Muszę chyba się bardziej pilnować i po jakieś marchewki iśc do sklepu, żeby przegryzać podczas burczenia w brzuchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinka ja teżam taki wielki brzuch hihihi mąż co chwile zwraca uwagę że mam duży brzuch.
Blair ale pewnie się ucieszą że to bliźniaki Już widzę ich miny hihi
Ja też bym chciała już gadać ale mąż mnie powstrzymuje
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela zaraz poprawię.
Niektóre zdjęcia mnie przerażają
http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6659/10-przepieknych-zdjec-dokumentujacych-piekno-porodu-FOTO-18.html#galleryimage?utm_source=kozaczek.pl&utm_campaign=MMP+Trafic+Flow&utm_medium=Main+Page&utm_term=Kozaczek+-+Main+Page+-+slot+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:17
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Angela zaraz poprawię.
Niektóre zdjęcia mnie przerażają
http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6659/10-przepieknych-zdjec-dokumentujacych-piekno-porodu-FOTO-18.html#galleryimage?utm_source=kozaczek.pl&utm_campaign=MMP+Trafic+Flow&utm_medium=Main+Page&utm_term=Kozaczek+-+Main+Page+-+slot+2
Dziekuje :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Dziewczyny czy Wy na wieczór też macie uczucie takiego pełnego żołądka? Masakra jakby był cały wzdety

Tak. przed momentem stanęłam przed lustrem i zwątpiłam. Czuję się pełna, nawet mąż mi powiedział, że mi "bandzioch wywaliło" hehe Wieczorem jestem pełna, ale kiedy leżę i próbuję zasnąć to jestem tak głodna, że mam wrażenie że zaraz umrę. -
nick nieaktualny
-
W opisie mam tylko, że są w jednym worku owodniowym, jest to chyba równoznaczne z tym, że i jednokosmówkowa. Przypadek hard... Mam nadzieje, że moja ciąża będzie spokojną i nudną ciążą zakończoną happy endem.Blair wrote:Piękny widok! Masz jednoowodniowe i jednokosnowkowe? Mówił Ci gin?