Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dzewczyny
Syn juz spi i ogladamy zdjecia bo kolega byl w Wiedniu i Budapeszt
Gratulacje dla nowych mamus
Jabtez czuje sie spuchnieta ale sie nie wazylam.bo sie boje stawac....
Mam koszmarne wzdecia , gazy .... -
szpilka wrote:Skali wydaje mi sie, choc nie mam pewnosci, ze jezeli masz umowe o prace to ubezpieczeniem jestes objeta od 1 dnia zatrudnienia, wiec gdyby zaszla koniecznoscmoglabys isc na L4.z dzialalnoscia gospodarcza jest inaczej
właśnie problem w tym, że nie mam;/ mam zlecenie i musiałam się zgłosić do dobrowlnego ubezpieczenia chorobowego i dopiero za 90 dni nabęde prawo do L4. Teraz musze dużo zarobić bo będą brać średnią z tych 3 miesięcy. Załuję, że się wcześniej nie zgłosiłam;/ tzn chce pracowac, ale np teraz jestem chora to bym wolała być w domu a tak musze po 9h robić i jeszcze 1 na dojazd praca biurowa ale 9 h przed kompem mnie wykańcza, dziś jest przełom że nie śpie bo normlanie to 7 i już spie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie gazy też męczą, a najgorsze jest to że są nieoczkiwane czasami
w ogóle mój brzuch to wygląda już na 4 miesiąc i koleżanki w pracy chyba się już domyślają co jest na rzeczy (na razie tylko kierowniczka wie). Nawet chodzenie w luźnych ubraniach nie pomaga. Ja nie wiem co to będzie do tego września... Moja mama w ciąży ze mną przytyła z 55 kg do 90! Muszę chyba się bardziej pilnować i po jakieś marchewki iśc do sklepu, żeby przegryzać podczas burczenia w brzuchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela zaraz poprawię.
Niektóre zdjęcia mnie przerażają
http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6659/10-przepieknych-zdjec-dokumentujacych-piekno-porodu-FOTO-18.html#galleryimage?utm_source=kozaczek.pl&utm_campaign=MMP+Trafic+Flow&utm_medium=Main+Page&utm_term=Kozaczek+-+Main+Page+-+slot+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:17
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Angela zaraz poprawię.
Niektóre zdjęcia mnie przerażają
http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6659/10-przepieknych-zdjec-dokumentujacych-piekno-porodu-FOTO-18.html#galleryimage?utm_source=kozaczek.pl&utm_campaign=MMP+Trafic+Flow&utm_medium=Main+Page&utm_term=Kozaczek+-+Main+Page+-+slot+2
Dziekuje :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Dziewczyny czy Wy na wieczór też macie uczucie takiego pełnego żołądka? Masakra jakby był cały wzdety
Tak. przed momentem stanęłam przed lustrem i zwątpiłam. Czuję się pełna, nawet mąż mi powiedział, że mi "bandzioch wywaliło" hehe Wieczorem jestem pełna, ale kiedy leżę i próbuję zasnąć to jestem tak głodna, że mam wrażenie że zaraz umrę. -
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Piękny widok! Masz jednoowodniowe i jednokosnowkowe? Mówił Ci gin?