Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ktoś pytał jak zrobić suwaczek trzeba nacisnąć na któryś suwaczek z naszych i was przekieruje na stronę gdzie się robi. potem na końcu dostaniecie kod (trzeba wybrać BBC code i go skopiować ) i wkleić go w belly. klikacie w prawym górnym rogu ustawienia->społeczność i wklejacie w okienko podpis na forum.
A może by... lubi tę wiadomość
-
A jak u was ze sluzem? Bo wszędzie czytam, że kobiety w ciąży ma dużo śluzu a u mnie raczej sucho...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 10:21
Izabell2016 lubi tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Cameline ja chyba bym pojechała na IP. Tam musza zrobic Ci usg a nawet jak nic nie wyjdzie to dadzą Ci leki. Powiedz że masz bardzo silne skurczowe bóle brzucha i że wczoraj miałaś plamienie. Skoro Cię to niepokoi to muszą to sprawdzić. Weź ze sobą wyniki bety i daj nam znać co postanowisz!!
Iza beta rośnie, wiec niech Cie obserwują ale jest nadzieja Bardzo mocno trzymam kciuki za Twojego maluszka!!!
Zubii gratuluję serduszka
Dziewczyny tyle chciałam jeszcze napisać ale zanim doczytam wszysttkie posty to zdąże zapomnieć.
Co do seksu- ja nawet nie mam ochoty a mój mąż obchodzi się ze mn (z nami) jak z jajkiem więc chyba na długo sobie odpuścimy. W dodatku mj krwiak nie sprzyja.
Odnośnie fryzjera- jak tylko dr da mi już wychodne to zamierzam się wybrać. Może poczekam dla bezpieczeństwa do 13 tc. Na szczęscie przy nasadzie mam kolor zblizony do naturalnego więc odrostów nie widać. Bardzej chcę zrobić ombre/sombre ale właśnie tak żebym nie musiała cołości farbować co miesiąc.
Kochane a ja z tych pozytywnych wrażeń spać w nocy nie mogłam. Tak dużo myślałam o moich maleństwach. Teraz trochę głowa mi pęką więc chyba zaraz spróbuję sie przespać.
Mam jeszcze pytanie- jakie herbaty pijecie w ciąży?Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem w domu! Lekarz wstrzymał sie z decyzją jak zobaczył ze Beta HCG wzrosło. W poniedziałek muszę powtórzyć badanie. Pęcherzyk od wczoraj urósł 2mm. Kazał sie nie nastawiać, i powiedział ze ciąża jest niepewna ale mam leżeć brać lekarstwa i zobaczymy. Kurczę ja zwariuje. Juz sobie jakoś w głowie poukładałam a tu światełko nadziei sie pojawiło.....
A może by..., Viriki, Cameline, Leonore, Ja86, Zołzimagic, baassiia, zubii, Biedronka7, Kimmy, Karolka12345, hibiskus, Gabka, Annie1981, nowamamusia, Bacardi90, MoNaKo, Saori, joaska1985, Dreamy, Kesjaa, rzepakowepole, mnk, justa., Gosiaczek, Lunka, Kasia02, stay, Brave, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
Mika -
Izabell, ja się zupełnie nie znam bo u mnie to pierwsza ciąża i jej początek, ale jeśli lekarz sam zmienił zdanie typ ja bym chwytala się tej nadziei i trzymała kurczowo! Oby się okazało że wszystko będzie dobrze. Faktycznie beta ci ładnie przyrosla więc trzymam za Was kciuki i wysyłam Ci dużo siły by przetrwać ten trudny czas!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 10:33
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
Leonore wrote:Izabell będziesz miała jeszcze jedno usg?
Tak zrobili mi usg i pęcherzyk urósł ale juz sama nie wiem ile ma. Cos koło 7mm wiec jest jeszcze mały
Lekarz powiedział ze 2 mm wzrósł w ciągu 1 dnia. Czyżby cud ? Boję się znowu nastawićLeonore lubi tę wiadomość
Mika -
Karolka12345 wrote:Ale, że w jakim celu to zaświadczenie? Ty chyba jesteś na L4 prawda? To już na nim jest literka B oznaczająca ciążę.
No wlasnie jestem na l4 i tam jest b, nie wiem o co im chodzi na razue tam nie dzwonie nie chce się denerwować, zadzwonie z nastepnym zwolnieniem i spytam o co kaman