Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też się wypycha od dłuższego czasu.. Już nie jestem w stanie położyć dłoni na brzuchu tak żeby go jakby całego objąć, ostatnio położyłam dwie to główka pod jedną a dupsko pod drugą
a dzisiaj rano zmieniał pozycję, zaparł się z całej siły o ścianki brzucha z obu stron i girkami wyrzucał żeby się okręcić xD akrobata mały
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
hej dziewczyny,
Ja miałam Aventa i były ok, a też karmiłam piersią i butelką, i nawet dość długo się nam tak udało to ciągnąć, a tak straszyły mnie że tak się nie da i w ogóle
Marcia też tak miałam, że mała mi coś wypychałafajne uczucie
na szczęście ja jeszcze cellulitu nie zauważyłam, ale też staram się dość dużo pić
czy Wy też tak się obżeracie truskawkami ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 14:40
-
nick nieaktualny
-
Mamuśki oto mój "brzuszek"
Pochwalcie się swoimi!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2475226c06fc.jpgLisa85, shelby*, perfectangel85, Marcia1989, Princesska, Bacardi90, mkl, miffy, Niesia86, ⚘Kwiatuszek, smeg, Cameline, Bąbelek1980, wisienka1212, AllishiiA, Annie1981, aswalda, Lunka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie da się ukryć, brzuszek rośnie- mam już 103 cm w obwodzie!
Córy też duże bo w 26+6 ważyły 1200 i 1100 a jutro wizta i ciekawa jestem jak będzie teraz
Dodam jeszcze ze na plusie jestem 10 kg i nie przytyłam nigdzie oprócz tego że brzuszek urósł. Nawet cycki mi nie urosły z czego akurat się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 17:18
Princesska, mkl, Cameline lubią tę wiadomość
-
Monako jaki duży ! Super ❤️
https://zapodaj.net/7e3ad24611ad0.png.html A to mój !
Dziewczyny właśnie skończyłam pisać magisterkę, jeszcze tylko poprawki wizualne i wsio
Mi Aleks już od dawna się tak ,,wypycha" ale dziś to przegiął. Dwa razy mnie aż zabolało a to dopiero 25 tydzień !
Jutro mam wizytę, mam nadzieje ze szyjka w miejscu stoi..Marcia1989, mkl, miffy, ⚘Kwiatuszek, Lisa85, smeg, Cameline lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Monako, ale zgrabną masz pupę! Przepraszam, że tak walę prosto z mostu, ale taka była moja pierwsza myśl... ja mam d... jak szalupę
Podjęłam "męską" decyzję i jutro idę na test glukozowy. W poprzedniej ciąży wzrost (po dwóch godzinach) miałam bardzo nieznaczny: z 73 na 82. Ciekawe, jak będzie tym razem. Cytrynka już przygotowanaTosty na śniadanie po badaniu również.
Poppy, to się stresu najadłaś. Dobrze, że już Cię wypuścili.
Mkl, e-mail doszedł???
Was też męczy zgaga???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 17:23
poppy lubi tę wiadomość
-
Princeska Twój też taki słodki, ja już powoli zaczynam się toczyć i lekko nie jest- nawet jak się przekręcam z jednego boku na drugi to zajmuje mi to sporo czasu i jeszcze więcej wysiłku.
Co do zgagi to nawet nie wiem dokładnie jakie to uczucie i bardzo bym chciała aby tak juz zostało.
Dziewczyny robicie jeszcze TSH w ciąży? ja miałam zrobic mocz i morfologie ale zrobiłam też TSH i wyszło 3,6 więc takie sobie. Żałuję że nie zrobiłam też ft4...
Czy na tym etapie tarczyca ma jeszcze duży wpływ na dziecko?
Setti miło mi się zrobiłoAle ciekawe czy do porodu tyłek jeszcze nie urośnie bo ostatnio pozwalam sobie na wiecej choć całą ciążę nie ciągnęło mnie do słodyczy.
-
Ja robie tsh co miesiac jestem pod stala opieka endokrynologa odkad w ciazy mam podwyzszone tsh.. monako przyjmujesz jakies leki?? Bo maja 3,6 to nue jest dobry wynik jak na ciążę. Aleeee na tym etapie na dziecko juz tarczyca w zaden sposob nie wplywa;) natomiast jak to mowi moja endo: komfortowe warunki dla zycia dziecka to to nie są,.
-
nick nieaktualnyjaki macie śliczne brzuszki!!
Ja przez haschimoto muszę kontrolować co jakiś czas ale ostatnio TSH było 0,8 więc wzorowo. Jak pytałam lekarza to mówił, że przy chorobach tarczycy kluczowy jest pierwszy trymestr, potem maluszek ma już swoją która zaczyna pracować
Ja też ostatnio pozwalam sobie na więcej...duuużo więcej słodyczyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 17:47