🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tej kreski nie miałam w 1 ciazy i teraz tez sie nie zapowiada. Z pokarmem tez nie szlo w 1 mysle co by tu zrobic, zeby moze tym razem bylo inaczej, zastanawiam czy by juz nie pic tych supli na pokarm przed cc. Ja bede jak cos karmic bardzo krotko ale moze miesiac, dwa moglabym. Co do Loveli to ja uzywałam plynu do prania ale kiedys kupilam dodatkowo plyn do plukania i maly dostal mega alergii. Lekarz doradzil wtedy plyn Bialy Jelen i tak to dzis stosuje do prania synka choc ma juz 5lat ale lubie ten delikatny zapach. Moj synek zostal na noc u dziadkow a my mamy rozrywke w postaci mycia okien tzn mąż glownie, ja jakies pojedyncze szoruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2024, 12:28
-
Zazuzi wrote:Dzięki za opinie. Mi się właśnie ten pierwszy bardziej też podoba a córce drugi..
Też chciałam na rzep, ale gdzieś przeczytałam, że ten wiązany łatwiej regulować. Jak będzie mnie te wiązanie denerwowako, to sobie doszyje rzep😜 o ile któryś z tych dwóch zamówię. Ciągle się waham. 130zl nie jest mało, a są też tansze w sprzedaży. Z jednej strony chce kupić taki jak mi się podoba a z drugiej moje skąpstwo mówi, żeby wybrać jakiś tańszy😉
Do jutra nam czas😜 -
Hej dziewczyny, zazdroszczę Wam udanych majówek, ja moją spędziłam w szpitalu po plamieniu i krwawieniu... Dużo stresu, ale na szczęście jest wszystko w porządku i dzisiaj wypis do domu ❤️
Mojemu małemu łobuzowi chyba spodobały się warunki szpitalne, bo zaczął kopać regularnie, i to tak, że już widać na zewnątrz, no i już mamy ponad pół kilo małego człowieka!
Co do linea negra - ja moją mam już od jakiegoś 11 tc, też początkowo myślałam że to niemożliwe że już się pojawia, teraz jest już meega wyraźna i sięga mi aż za pępekkleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Blador przypomniałaś mi o wystającym pępku 🤦🤦🤦 nie znoszę tego ale w drugiej ciąży mi się pojawił niestety i pewnie teraz też będzie 🤦 w pierwszej mnie to ominęło, tez mi się to nie podoba, zakładając spodnie z pasem na brzuch nie było go tak widać ale teraz w lecie chcąc założyć sukienkę to będzie widoczny 🫢🫢🫢 będę plastrem zaklejać 🤣
Musiałam się dzisiaj przeprosić z sukienkami bo już mi w spodenkach jakoś niewygodnie a sukienka przewiewna i tak się fajne chodzi -
Ojejku wrote:Hej dziewczyny, zazdroszczę Wam udanych majówek, ja moją spędziłam w szpitalu po plamieniu i krwawieniu... Dużo stresu, ale na szczęście jest wszystko w porządku i dzisiaj wypis do domu ❤️
Mojemu małemu łobuzowi chyba spodobały się warunki szpitalne, bo zaczął kopać regularnie, i to tak, że już widać na zewnątrz, no i już mamy ponad pół kilo małego człowieka!
Co do linea negra - ja moją mam już od jakiegoś 11 tc, też początkowo myślałam że to niemożliwe że już się pojawia, teraz jest już meega wyraźna i sięga mi aż za pępek
Całe szczęście, że wszystko ok. Odpoczywaj -
Akczi wrote:Ja krzywą będę robiła 24+ kilka dni
Właśnie siedzę dziś i przeglądam vinted Ale póki co nic fajnego
A już ktoś napisał widzę, ale w każdym razie polecam bo warto oszczędzić na wysyłce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2024, 15:24
Baby #1 Wrzesień 2024 -
Zazuzi wrote:Dzięki za opinie. Mi się właśnie ten pierwszy bardziej też podoba a córce drugi..
Też chciałam na rzep, ale gdzieś przeczytałam, że ten wiązany łatwiej regulować. Jak będzie mnie te wiązanie denerwowako, to sobie doszyje rzep😜 o ile któryś z tych dwóch zamówię. Ciągle się waham. 130zl nie jest mało, a są też tansze w sprzedaży. Z jednej strony chce kupić taki jak mi się podoba a z drugiej moje skąpstwo mówi, żeby wybrać jakiś tańszy😉
Do jutra nam czas😜
Ja z tej firmy zamówiłam kokon, śpiworek do wózka/fotelika i kocyk - jakość super, jestem bardzo zadowolona mają często promki, warto obserwować na mediach społecznościowych. Rożek mam akurat z innej firmy upatrzony, ale też rozważałam ten wzór herb dla chłopca -
Mi krecha wyszla jakoś koło 16 tyg i niestety razem z nią zaczęły mi się robić przebarwienia na twarzy, nie chcecie wiedzieć jak wygląda moje czoło....
Mleka nie ma, nic na razie nie leci
Pępek chyba mi wyjdzie bo już się pokazuje ale tak śmiesznie bo tylko w połowie wystaje, u góry gdzie nie miałam cięć do laparoskopii, dół pępka dobrze pozszywany i trzyma się na swoim miejscu 🙂
Powiem wam że już mam dość upałów oprócz tego że jest ciężko to na dodatek nie mam się w co ubrać! Sukienki niby okej ale przez brzuch wszystkie się robią mega krótkie, w kopertowych wyłażą mi cycki, spódniczki żadnej nie założę, masakra przy takiej pogodzie to ja w legginsach w pracy się ugotuje 🥵
Chyba nadszedł czas na zakup ciążowych ciuchów, macie jakieś polecajki? Gdzie warto coś zamówić?kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
marti wrote:Mi krecha wyszla jakoś koło 16 tyg i niestety razem z nią zaczęły mi się robić przebarwienia na twarzy, nie chcecie wiedzieć jak wygląda moje czoło....
Mleka nie ma, nic na razie nie leci
Pępek chyba mi wyjdzie bo już się pokazuje ale tak śmiesznie bo tylko w połowie wystaje, u góry gdzie nie miałam cięć do laparoskopii, dół pępka dobrze pozszywany i trzyma się na swoim miejscu 🙂
Powiem wam że już mam dość upałów oprócz tego że jest ciężko to na dodatek nie mam się w co ubrać! Sukienki niby okej ale przez brzuch wszystkie się robią mega krótkie, w kopertowych wyłażą mi cycki, spódniczki żadnej nie założę, masakra przy takiej pogodzie to ja w legginsach w pracy się ugotuje 🥵
Chyba nadszedł czas na zakup ciążowych ciuchów, macie jakieś polecajki? Gdzie warto coś zamówić?
Ja chodzę w spódniczkach z tamtego sezonu. Bawełniane, ołówkowe. Jest tego mnóstwo w sh. Są tak rozciągliwe, że przez całe lato można chodzić. -
Dziewczyny przywaliłam w łóżko stopą i spuchł mi środkowy palec. Jest trochę fioletowy i mega boli ;( jak mogę sobie pomóc żeby ulżyć w bólu?
👩🏼’89
AMH 9,2
Drożność jajowodów 👍
Kariotypy 👍
👱🏻♂️’84
Nasienie 👍
Kariotypy 👍
Niepłodność idiopatyczna
☀️05.2023 - 1 procedura IVF
2x🥚 - 2 zarodki, które przestały się rozwijać w 3 dobie❌
☀️09.2023 - 2 procedura IVF
17x🥚 - 6 zarodków wysokiej klasy
05.09 - 1 transfer - 9tc 👼💔
27.12 - 2 transfer blastki 4.1.2.
1.01 - dwie kreski 🙏 trzymaj się okruszku
2.01 - 20,2 beta hcg
5.01 - 105,6 beta hcg
15.01 - 5541 beta hcg 🤩
23.01 - bijące serduszko💓 28178 beta hcg
6.02 - CRL 1,9cm ❤️ FHR 150
23.02 - 4,2cm ❤️
4.03 - prenatalne - 6,3cm ❤️☺️
22.03 - 145g szczęścia 🫶
19.04 - 315g 🩷
6.05 - połówkowe - 450g
07.06 - 1.15kg
12.07 - prenatalne - 1.8kg Maja💖
-
Królowa_Śniegu wrote:Dziewczyny przywaliłam w łóżko stopą i spuchł mi środkowy palec. Jest trochę fioletowy i mega boli ;( jak mogę sobie pomóc żeby ulżyć w bólu?
Królowa_Śniegu lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Blador współczuję 😕 Ja to mam pecha. Co jakiś czas sobie przywalam, szczególnie w małego palca u nogi. A dzisiaj nie wiem jak ja wycelowałam, że środkowego sobie zbiłam na śliwkę 🫣 Wsadziłam nogę do miski z zimną wodą i lodem. Spryskałam altacetem bo miałam tylko taki w sprayu. Wzięłam paracetamol i czuję jest ciut lepiej. Już tak mocno nie rwie i nie pulsuje, ale dalej boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2024, 19:12
👩🏼’89
AMH 9,2
Drożność jajowodów 👍
Kariotypy 👍
👱🏻♂️’84
Nasienie 👍
Kariotypy 👍
Niepłodność idiopatyczna
☀️05.2023 - 1 procedura IVF
2x🥚 - 2 zarodki, które przestały się rozwijać w 3 dobie❌
☀️09.2023 - 2 procedura IVF
17x🥚 - 6 zarodków wysokiej klasy
05.09 - 1 transfer - 9tc 👼💔
27.12 - 2 transfer blastki 4.1.2.
1.01 - dwie kreski 🙏 trzymaj się okruszku
2.01 - 20,2 beta hcg
5.01 - 105,6 beta hcg
15.01 - 5541 beta hcg 🤩
23.01 - bijące serduszko💓 28178 beta hcg
6.02 - CRL 1,9cm ❤️ FHR 150
23.02 - 4,2cm ❤️
4.03 - prenatalne - 6,3cm ❤️☺️
22.03 - 145g szczęścia 🫶
19.04 - 315g 🩷
6.05 - połówkowe - 450g
07.06 - 1.15kg
12.07 - prenatalne - 1.8kg Maja💖
Czułam się dość niekomfortowo szczególnie że przeciekałam w pracy… a jedyne staniki jakie teraz akceptuję to te bez fiszbin i gąbek, kopertowe i mnie podwiewało i było mokro i zimno🧊Baby #1 Wrzesień 2024