🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Mami36 wrote:U mnie waga stoi w miejscu przez dietę. Przyjmuje któraś witaminę B12? Jeśli tak, to jakiej firmy dobrze się wchłania?
Aliness, z polecenia dietetyczki. Kleopatra, twoj sfd na kwas foliowy w złej formie jak coś w składzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 15:05
-
Mi dziś przyszła Karoca dla małej ale nie jestem zadowolona z koloru, na stronie był pokazany taki ładny kremowy a w rzeczywistości jest taki brudno brązowo-szary i nie podoba mi się
-
Akczi wrote:Mi dziś przyszła Karoca dla małej ale nie jestem zadowolona z koloru, na stronie był pokazany taki ładny kremowy a w rzeczywistości jest taki brudno brązowo-szary i nie podoba mi się
To może oddaj?
Jaki to wózek i z jakiej strony?
Jak Ci się nie podoba to po co masz się denerwować patrząc na niego. ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 15:52
kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Klarara wrote:To może oddaj?
Jak Ci się nie podoba to po co masz się denerwować patrząc na niego. ☺️
https://ibb.co/rxMhrHR -
Klarara wrote:To może oddaj?
Jak Ci się nie podoba to po co masz się denerwować patrząc na niego. ☺️
Faktycznie ten kolor zupełnie inaczej wygląda. Zapewne w świetle dziennym też inaczej, ale żaden z kolorów nie przypomina tego ze zdjęć w necie?
Ja tak miałam z moim, ale mój okazał się na żywo ładniejszy i idealnie w nasz gust.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 16:04
Akczi, Layla205 lubią tę wiadomość
Baby #1 Wrzesień 2024 -
Dzisiaj wysprzątałam całe mieszkanie i padam z nóg
Położyłam się do łóżeczka i się zorientowałam że nie ogarnęłam tej szafki w kuchni dla której zaczęłam sprzątać 🤣🤣
No cóż jutro też jest dzień
kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wysprzątałam całe mieszkanie i padam z nóg
Położyłam się do łóżeczka i się zorientowałam że nie ogarnęłam tej szafki w kuchni dla której zaczęłam sprzątać 🤣🤣
No cóż jutro też jest dzień
-
Zenka, przepięknie wyglądasz, wyglądacie ☺️. No cudne to zdjęcie!
Trzymam kciuki za szyjkę.
Co do tego koloru wózka to rzeczywiście jakiś dziwny jest, taki szarawy. Gdyby mi się nie podobał to bym odesłała, chociaż wiem że łatwo się mówi z gorzej składa 😅.
U nas dziś ukropik, a ja cały dzień na nogach… mamy teściów na cały weekend 😭. Niby spoko, ale jednak jest to męczące i fizycznie i psychicznie…
Zenka1 lubi tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Zenka, przepięknie wyglądasz, wyglądacie ☺️. No cudne to zdjęcie!
Trzymam kciuki za szyjkę.
Co do tego koloru wózka to rzeczywiście jakiś dziwny jest, taki szarawy. Gdyby mi się nie podobał to bym odesłała, chociaż wiem że łatwo się mówi z gorzej składa 😅.
U nas dziś ukropik, a ja cały dzień na nogach… mamy teściów na cały weekend 😭. Niby spoko, ale jednak jest to męczące i fizycznie i psychicznie…
Współczuję, ja się przyznaję że jestem z tych, co nie lubią gości z nocowaniem...
Jedni lubią gwar, pełny dom - ja nie.
Burzy mi to porządek i cały rytm dnia.
marti lubi tę wiadomość
-
Fomyart wrote:Dzisiaj wysprzątałam całe mieszkanie i padam z nóg
No cóż jutro też jest dzieńNowanna lubi tę wiadomość
Baby #1 Wrzesień 2024 -
Wybieracie pieluszki jednorazowe ( jakiej firmy?)
Czy wielorazowe ( jaki rodzaj? ) -
Fomyart wrote:Wybieracie pieluszki jednorazowe ( jakiej firmy?)
Czy wielorazowe ( jaki rodzaj? )
Mamy też całą wyprawkę wielopielo i to będzie nasze docelowe pieluchowanie. Na początek rozmiary do 6 miesiąca, żeby później stwierdzić co nam się najlepiej sprawdza.
Mam w tej chwili:
3 otulacze wełniane z: puppi, woolberry naturalnie i drimi
Chłonne warstwy: nie-tetra (bawełna gots) x15, pieluszki muślinowe 60x60 x15 woolberry naturalnie, wkłady wzmacniające chłonność z Tymoszku x4.
Mamy też z tej nie-terry też od woolberry preflaty czyli już złożone i obszyte w kształt zwykłego pampersa.
I właściwie to jest baza i tyle wystarczy, ale chcemy jeszcze wypróbować konopne „boostery”, które zwiększają chłonność i otulacze z pulu, które się pewnie sprawdzą jak będzie przebierać ktoś spoza tematu wielo lub na dłuższe wyjścia bo nie przepuści wilgoci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 19:23
Baby #1 Wrzesień 2024