🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Mami36 wrote:U mnie waga stoi w miejscu przez dietę. Przyjmuje któraś witaminę B12? Jeśli tak, to jakiej firmy dobrze się wchłania?
ct2/minimalna niedoczynność tarczycy
12.2022- 18tc 💔/05.2023 11 tc 💔
08.2023 TAC/11.2023 wznowienie starań
05.01.24- ⏸️cień cienia
07.01.24 beta 66 /09.01.24 beta 161
24.01.24 3,5 mm/ 110FHR❤️
01.02.24 1,3 cm /158 FHR❤️
21.02.24 3,61 cm /170 FHR❤️
01.03.24 Sanco- niskie ryzyka/🩷
06.03.24 badania prenatalne- 5,69 cm/FHR 156 ❤️
14.04.24 250 g
25.04.24 300 g: )
15.05.24 połówkowe, wszystko ok 443 g
05.06.24 830 g
5.07.24 III prenatalne 1456 g/ 45 percentyl ❤️ -
Ja mam 1 paczkę dady i jeszcze dokupię jedna pampersa albo lupilu
-
Dziewczyny a czy któraś kupowała takie małe wieszaki na ubranka? Jeśli tak to gdzie?😊
-
Ha ha blador z tego co pokazuje mi arkusz z listą to mam 70%🤪
To czego brakuje to pielęgnacyjne i apteczne drobnostki (nie kupuje jeszcze bo ważność będzie leciała), laktator, odblaski do wózka, wkładka do wanienki i dokończenie pokoju, czyli szafy i tapeta.
Pozostałe rzeczy jakiekolwiek można sobie wyobrazić w wyprawce to faktycznie prawdopobnie już mam😅
Tak to sobie rozplanowałam, że wychodziło mi idealnie i w budżecie każdego miesiąca. Zostały nam 4 duże wydatki na sam koniec.
Mamy do opłacenia szkołę rodzenia, położną, sesję i dokończenie tarasu przed bociankowym.Baby #1 Wrzesień 2024 -
Ojejku wrote:Kupowałam ostatnio w Sinsayu za grosze
Nowanna lubi tę wiadomość
-
U mnie na wadze było cały czas pięknie +5 kg a później przyszły upały i nagle +7 kg... Miałam w planach skończyć ciążę z +10 kg ale chyba się nie uda...
Zenka pięknie wyglądasz ✨
A z pampersy z Pampers które najbardziej polecacie ?
Akczi ja bym odesłała i wybrała inny kolor
Kleopatra chciałabym być na takim etapie wyprawkowym jak ty 🙂
Też miałam co miesiąc coś kupować i niestety co miesiąc coś wypadło, muszę się teraz spiąć i zacząć kupowaćkleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Akczi wrote:To bebetto flavio w kolorze 01 ze sklepu bobowozki. Ogólnie sam wózek super tylko coś ten kolor mi nie leży ale może się przekonam, musiałabym odesłać kurierem i jak powiem facetowi żeby go składał i pakował to nie będzie zadowolony😅
https://ibb.co/rxMhrHR
Mi się podoba ten kolor. Ale to Twoja decyzja -
Marti premium care, z synem miałam na początek te ze wskaźnikiem co było zupełnie bez sensu bo takiego malucha przebiera się co chwilę. Jakieś wpadki z przesikiwaniem doszły sporo później. U takiego noworodzia, to jak przebierałam często susiak do góry i fontanna, albo jak źle zapięłam, ułożyłam to pielucha sucha a bok dzidziona mokry
marti lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
kleopatr4 wrote:Wygląda jak mój carrello ultra
Tylko w internecie jest jego droższa wersja, czyli muuvo quick se 2 a ten jest trudno dostępny. Następny powód żeby jechać do sklepu. Patrzę jeszcze na olx i vinted.
A jak oceniasz ten carello? Zwinność, lekkość prowadzenia i amortyzację? -
Klarara ja mam inny model niż Kleopatr4 ale jest bardzo zwinny i lekki w prowadzeniu. Co do amortyzacji to ma 2 tryby. Jednak to wszystko tak na sucho, w sklepie/domu rewelacja, a jak będzie w terenie to się okaże.
kleopatr4, Klarara lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Klarara wrote:Tylko w internecie jest jego droższa wersja, czyli muuvo quick se 2 a ten jest trudno dostępny. Następny powód żeby jechać do sklepu. Patrzę jeszcze na olx i vinted.
A jak oceniasz ten carello? Zwinność, lekkość prowadzenia i amortyzację?Klarara lubi tę wiadomość
Baby #1 Wrzesień 2024 -
blador2 wrote:Marti premium care, z synem miałam na początek te ze wskaźnikiem co było zupełnie bez sensu bo takiego malucha przebiera się co chwilę. Jakieś wpadki z przesikiwaniem doszły sporo później. U takiego noworodzia, to jak przebierałam często susiak do góry i fontanna, albo jak źle zapięłam, ułożyłam to pielucha sucha a bok dzidziona mokry
Blador przeraża mnie właśnie higiena przy chłopcu. Przy dziewczynce mam wrażenie jakoś łatwiej 😅
I już widzę jak ciągle nas obsikuje 😅