WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A jak je robisz - masz jakiś fajny przepis?, ja przyznam, że rzadko robiłam, a teraz jakoś mam chęć.
u mnie bez szalu bo ja lubie takie po prostu ugotowane, nawet bardziej w wersji bez bułki tartej
zupa krem też pycha-ale robiłam jak kilogramami dostawałam od koleżanki szparagi i to za darmo, ale lubuje sie w białych...
uwielbiam szparagi, szkoda, że ich nie było w 1.trymestrze-bo to bomba witamin, zwłaszcza kwasu foliowego
aha
robie tez szparagi w occie
uciekam do pracy, niby z l4, ale nawet nie wiem, czy biuro czynne
trzymać kciuki bym nie spotkała tych których unikam -
nick nieaktualnyJa kremów nie cierpię, a szkoda, bo tak łatwo je zrobić.
Chyba jutro kupię te szparagi i gotuję po prostu.
Kamcia mnie w pon czeka wyprawa z l4 ... chyba, że męża wyślę. Zobaczymy czy będę chciała wyjaśniać wysokość zasiłku, powinnam mieć do końca msc.
Jak piszecie o problemach z zusem to masakra, mam nadzieję, że u mnie będzie płacił pracodawca. -
nick nieaktualnyJa juz wrlcilam dl domi, corke z przedszkola odebralismy i teraz chyba leniuchowanie nam plzostall bo coz tu innego robic
zaraz moim stworkom nalesniki zrobie a sobie w koncu placki ziemniaczaneze smietana bo juz 3 tygodnie za mna chodza
a wy co dzis plrabiacie ? Jakie plany?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:A ja znow sie mecze z kolka nerkowa
okropne to jest, prawie nic nie pomaga, jedynie zastrzyk na IP, ale ile ilez mozna tam jezdzic
violett lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Angela nie dziwię się, ze masz Srusu dość
Ja śpię na boku pół nocy lewy, pół prawy, a w dzień na plecach
Ja bym nie miała na to nerwów.Angelus pewnie wyrównana na kolejną wyplate...znając ich szybkie działanie!!!!jakby to ktoś im kasę wisiał to straszyli by windykagorami...a Ty człowieku czekaj!!!żałosne to jestWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:55
-
pirelka wrote:Ja w nocy i dzień różnie, na bokach, na plecach, czasami lekko na brzuchu bokiem póki daję radę
nie wiem czy Go naciskamy na coś i mu nie pasuje.zostaje tylko leżenie na plecach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:56
-
Magdziulla wrote:Hej! Ja też na samym początku ciąży dostałam poduchę z Poofi i nie wyobrażam sobie nocy bez niej! Ja mam jakieś bóle, ale nie jest źle, postanowiłam sobie, że o ile nie będę miała nakazu chcę być w miarę aktywna do końca ciąży i póki co tfu tfu daję radę.
Teściowa kupiła truskawki! Zjadłam mniam, ale cena po 10zł. Korcicie mnie tymi szparagami.
Pokażę Wam brzucha mego, zastanawiam się ciągle czy on nie jest mały. Tradycyjnie kot gratis;)
DZIEN DOBRY KOCHANE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja przeciwienstwo, bo mam zaparcia:(
Ale to pewnie po zelazie. Wzielam dzis lactuloze i zupelnie inna praca jelit
Zamowilam w koncu wozek. Zdecydowalam sie na camarelo picasso przy okazji pogadalam z ekspedientka (pierwsza wizyta w tym sklepie - gdy byla ta pani - byla TRAGICZNA) i byc moze kupie jakies laszki dla malego od jej siostry.
U nas podobnie jak u Sarci... Rano zimno, teraz skwar. Bratowa juz na porodowce jest. Dzis urodzi. Przebili jej pecherz i czekaja do 18. Biedna musi cierpiec... Mlody dzis mnie puka na calej dlugosci brzucha
Truskawki kupione a teraz mnie podpuszczacie ze szparagami!!!:o -
nick nieaktualnypirelka wrote:No u mnie pierwsza burza w tym roku
ale czad
!
pirelka, Strazaczka1990, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny