X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ostatnio był cały program w P na Ś. Tak dziecko się rozbiera i te mniejsze i te starsze. Niestety kombinezony i kurtki powodują ślizganie, szelki nie przylegają do ciała i w trakcie zderzenia dziecko.może wylecieć z szelek.

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie Angela przypuszczałam, że to koło 1000 zł z hakiem ten cybex. Muszę poczytać o nim, bo w sumie MC też ponad 1000 zl

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli zawsze trzeba Malucha rozebrać? Ale jak samochód nie zdąży się nagrzać to będzie mu zimno w samym ubranku, nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Czyli zawsze trzeba Malucha rozebrać? Ale jak samochód nie zdąży się nagrzać to będzie mu zimno w samym ubranku, nie?
    Są specjalne też kombinezony /kocyki do fotelika

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla my najpierw grzejemy auto, trzeba ciut więcej czasu, ale liczy się bezpieczeństwo :) co z tego, że dobry fotelik, jak dziecko źle wpiete. Ale.kurtka jest gorsza w przypadku starszych dzieci, jak jadą przodem i w pozycji siedzącej. Lepiej dmuchać na zimne.
    Ostatnio widziałam tatusia, który wiózł córeczkę ze 3 lata w super foteliku MC (staliśmy koło siebie na światłach), ale co z tego, skoro miała rozpiete szelki :/ nawet najlepszy fotelik nie zadziała, jak rodzica wyobraźnia nie działa.

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnier Angela bo ja takiego kombinezonu.nie widziałam. Jego się jakoś wpina w szelki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kolderki-posciel-kocyk-do-fotelika-bambus-gratis-nr1263911.htm

Magdziulla, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Angela :-*

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie przebije znajomych, o których wczoraj pisałam, którzy to noworodka wozili w wózku siedzącym:/ Mój mąż cały czas nie może dojść do siebie po tej rozmowie. A teraz mu się wydaje, że on taki obeznany w temacie;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pl.dawanda.com/product/77824615-zimowy-kombinezon-piworek-do-fotelika-czapeczka i są takie ale widziałam jeszcze lepszy bo całość pasow było w środku ale nie mogę znaleźć

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ten cybex około 1000 kosztuje.

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten kocyk do fotelika swietny nawet nie wiedzialam ze takie sa Angela dzieki za linka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.html

Bo ja na zime chce kupic taki, tez wpina sie dziecko w fotelik w tym spiworku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/koc-kocyk-koala-do-fotelika-samochodowego-spiworek-i6006990960.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie pomyślałam, że takie nacięcia w kocyku można bez problemu wymierzyć i zrobić w dowolnym kocyku.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.jesli ktos lubi robic takie rzeczy i umie to jak najbradziej;) Ja z tych drugich co ani nie lubi ani nie umie i wole kupic gotowe;)

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z chęcią to zrobię. Mogę sobie wybrać jakiś dowolny kocyk, zrobię dziurki i obszyje. Dzięki za podesłanie pomysłu:)

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Też za mną chodziły Cybexy, ale zainwestuje w nie dopiero później :)
    Cybex super ale wage ma swoja plus dziecko i 2 pietro przekreslilo go.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 21:54

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocy dziewczyny ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie też już problem z puchnacymi nogami?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ