X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ostatnio był cały program w P na Ś. Tak dziecko się rozbiera i te mniejsze i te starsze. Niestety kombinezony i kurtki powodują ślizganie, szelki nie przylegają do ciała i w trakcie zderzenia dziecko.może wylecieć z szelek.

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie Angela przypuszczałam, że to koło 1000 zł z hakiem ten cybex. Muszę poczytać o nim, bo w sumie MC też ponad 1000 zl

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli zawsze trzeba Malucha rozebrać? Ale jak samochód nie zdąży się nagrzać to będzie mu zimno w samym ubranku, nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Czyli zawsze trzeba Malucha rozebrać? Ale jak samochód nie zdąży się nagrzać to będzie mu zimno w samym ubranku, nie?
    Są specjalne też kombinezony /kocyki do fotelika

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla my najpierw grzejemy auto, trzeba ciut więcej czasu, ale liczy się bezpieczeństwo :) co z tego, że dobry fotelik, jak dziecko źle wpiete. Ale.kurtka jest gorsza w przypadku starszych dzieci, jak jadą przodem i w pozycji siedzącej. Lepiej dmuchać na zimne.
    Ostatnio widziałam tatusia, który wiózł córeczkę ze 3 lata w super foteliku MC (staliśmy koło siebie na światłach), ale co z tego, skoro miała rozpiete szelki :/ nawet najlepszy fotelik nie zadziała, jak rodzica wyobraźnia nie działa.

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnier Angela bo ja takiego kombinezonu.nie widziałam. Jego się jakoś wpina w szelki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kolderki-posciel-kocyk-do-fotelika-bambus-gratis-nr1263911.htm

Magdziulla, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Angela :-*

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie przebije znajomych, o których wczoraj pisałam, którzy to noworodka wozili w wózku siedzącym:/ Mój mąż cały czas nie może dojść do siebie po tej rozmowie. A teraz mu się wydaje, że on taki obeznany w temacie;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pl.dawanda.com/product/77824615-zimowy-kombinezon-piworek-do-fotelika-czapeczka i są takie ale widziałam jeszcze lepszy bo całość pasow było w środku ale nie mogę znaleźć

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ten cybex około 1000 kosztuje.

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten kocyk do fotelika swietny nawet nie wiedzialam ze takie sa Angela dzieki za linka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.html

Bo ja na zime chce kupic taki, tez wpina sie dziecko w fotelik w tym spiworku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/koc-kocyk-koala-do-fotelika-samochodowego-spiworek-i6006990960.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie pomyślałam, że takie nacięcia w kocyku można bez problemu wymierzyć i zrobić w dowolnym kocyku.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.jesli ktos lubi robic takie rzeczy i umie to jak najbradziej;) Ja z tych drugich co ani nie lubi ani nie umie i wole kupic gotowe;)

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z chęcią to zrobię. Mogę sobie wybrać jakiś dowolny kocyk, zrobię dziurki i obszyje. Dzięki za podesłanie pomysłu:)

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Też za mną chodziły Cybexy, ale zainwestuje w nie dopiero później :)
    Cybex super ale wage ma swoja plus dziecko i 2 pietro przekreslilo go.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 21:54

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocy dziewczyny ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie też już problem z puchnacymi nogami?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ