WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cisnienie mam niskie dzis malo piłam no i niestety 3 godziny w aucie robi swoje nogi jak balony! Nigdy tak nie miałam. Zwalam to na pogode dziś było nieznosnie duszno plus mało wody i podróż. Ale przerażający widok i uczucie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44a222212ae1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 22:21
-
nick nieaktualnyWitam się wieczorowa pora
Sprawa z ZUS prawie załatwiona. Trochę złapałam Panią kontrolerke na ściemie. Aż nie wiedziała co ma odpowiedzieć. A czy wypłaca zasiłek - zobaczymy.
Co do puchnacych nóg. Ajrin- współczuję. Polecam na lezaco podciaganie palcow u stop do siebie i krecenie kostkami. Moje też mnie bolą, ale bardziej od łazenia. Wczoraj pieszo prawie 12km, dziś niewiele mniej bo 11,6km. Prawa łydla dość mocno daje w kość.
A wczoraj wystaraszylam się pierwszy raz nie na żarty. Złapał mnie skurcz macicy i trzymał jakąś minutę. Aż mi się "ciepło" zrobiło. Na szczęście dziś się nie powtórzyło. Muszę chyba zwolnić tempo.
Dobranoc więc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 22:51
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:A co do gondoli etc. - wiecie, zawsze też można spojrzeć inaczej - u nas jest zwyczaj kupowania wózka z gondolą, podobnie, jak w niektórych krajach, gdzie zimy są bardziej srogie. Acz w PL od kilku lat zimy są do bani
Nie mniej panowie ze sklepu, w którym ostatecznie się zaopatrywaliśmy (trzeba przyznać, że mocno zorientowani - aż miło było pogadać) powiedzieli nam, że niedawno mieli babkę, która siedzi od kilku lat w Anglii i ona powiedziała, że w ogóle nie chcą gondoli, bo tam bardzo często się jej w ogóle nie używa i szkoda im, gdyż i tak dziecko szybko wyrośnie
Fakt, że my jesteśmy rzutem jesienno-zimowym, więc trochę to inaczej mimo wszystko, ale w sumie rzecz ciekawa, jeśli się rodzi np. na wiosnę
U mnie gondole to ewenement, ale ostatnio coraz częściej się je widuje, bo lekarze trąbią o wadach kręgosłupa. Tutaj generalnie niemowlaczki się wozi w siedzonkach samochodowych doczepianych do wózków. I babki wydają na te wózki do siedzonek tysiące dolarów, żeby im różne cuda wyczyniały, kręciły się o 360 stopni, same bujały i dzieci niańczyły, a dzieci wychodzą z tego ze skoliozą. Ja tam od początku chcę gondolęagatia, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana urodzinowo
na szczęście opuchlizna zeszła nogi wygladaja normalnie
M dzis mnie zbudzil prezentem i sniadaniem do łóżka
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
miłe uzaleznienie
znalazłam ładny kocyk w liski, ciekawe czy babeczka uszyłaby mi jeszcze motylka do kompletu?
haha, a teraz chciałam do niego wrócić i wpisałam w szukajkę "kocyk liski" - wyskoczyło stanowczo za dużo wzorów, olaboga, trzeba chyba iść pod zimny prysznicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:28
-
Little Red Fox wrote:nie dziwię się, że hand made jest takie drogie, ale z drugiej strony zastanawiam się nad praktycznością niektórych rzeczy np ubranek, w których na pewno kilkutygodniowemu dziecku wygodnie, ale grunt żeby na chrzcinach wyglądało jak milion dolarów
znalazłam ładny kocyk w liski, ciekawe czy babeczka uszyłaby mi jeszcze motylka do kompletu?
jeśli szyje motylki to zawsze zapytac się można
a takie dzieciątko i tak najszczesliwsze bedzie na golaskawiec czy praktyczne czy nie to i tak bedzie przeszkadzało