WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Ja tez mam wizyty co 5-6 tygodni, co 3 tygodnie nie mialam jeszcze wizyty poki co , mostatnia mialam 2.05, a teraz mam 6.06, mnie nie swedzi 140 zl co 3 tygodnie haha xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Piszecie tak o tych krzywych, a mój gin mnie przedwczoraj zaskoczył, bo on twierdzi, że krzywą najlepiej zrobić w 28tc i tak mam zrobić. Wyjaśniał, że ponoć wtedy jest najbardziej wiarygodny wynik i, że już wtedy dziecko produkuję swoją insulinę. Ja wątpię, żeby mi wyszła cukrzyca, więc się dostosuję, ale słyszałyście takie teorie?
ja też krzywą będę robić dopiero w 28tc, ale wierzę też że tak będzie ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:ja też krzywą będę robić dopiero w 28tc, ale wierzę też że tak będzie ok
Dziewczyny jakie macie zdanie o fotelikach z funkcją leżenia ??
Ja najpierw wyczytałam, że tylko i wyłącznie na płasko mozna poza jazdą autem czyli np. na postoju czy tez w razie wycieczki do sklepu.
A dziś w sklepie sprzedawca powiedział mi, że ten najnowszy fotelik Kiddy nadaje się do położenia na płasko także w czasie podróży.
-
nick nieaktualny
-
Pirelka z pewnością masz racje co do tych znieczuleń. Moja nie chce mi dać wiec mówi ze jak bedzie większa dziura to mi założy jakieś coś co wytrzyma parę miesięcy i po porodzie zrobimy. Na szczęście nie wyglądają na duże, ale u mnie tak bywa ze niby mała dziurka a tu nagle wiertło wpada
Pirelka damy radę!
pirelka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Dobry wieczór:)
Ja po dzisiejszej krzywej o dziwo czułam się dobrze:) Glukoza ohydna ale szło to przeżyć, a poszłam z wielkim stresem na to badanie - i niepotrzebnie. Także dziewczyny - głowa do góry, źle nie jest wbrew pozorom!
I zamówiłam komplety minky od Milutkiej - dzięki Foxik za link bo wcześniej w czeluściach internetu nie widziałam tych aukcji a podobają mi się bardziej niż te u Makaszki:)pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Mam pytanie. W tym tygodniu idę na krzywą. Ale lekarka kazała mi zrobić tylko pomiar na czczo i po 2 godzinach. Myślałam ze krew bierze się trzy razyco na go nasze spechalistki?
I chwalę się. Dokładnie 5 lat temu, o 13.14 urodziłam corkea dziś taka z niej panna!
_izunia_, martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
moja szwagierka miała taką gluzkozę, że kazali jej ją wypić rano w domu i po 2 h przyjść na pobranie krwi, mieć ze sobą mocz na czczo. Jakoś tak dziwnie no bo będzie miała jeden wynik, aż się zdziwiałam jak zaczęła mi tłumaczyć. Nie spotkałam się z takim systemem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny