WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alinka a będziesz miała badanie dna oka, że atropine masz zakraplana? Ja dostałam skierowanie z Wawy na badanie dna oka z rscji cukrzycy ciążowej, ale jeszcze się nie zapisałam. Może dzisiaj podejde do gabinetu. Nigdy nie miałam zakraplanej atropiny i zastanawiam się, jak to po tym widać
-
nick nieaktualnyWitam witam z rana
mnie też mąż szykujący się do pracy obudził, a później kocica, która za nim wszędzie rano chodzi, a jak już jej do łazienki nie wpuścił to zrobiła scenę rozpaczy
jeszcze jakaś niestrawność mnie zaczęła męczyć, pewnie po wczorajszym obiedzie i podwieczorków u teściów, bo za dużo i wszystko na raz: zupa, borgacz, dwa desery, jeszcze do tego frytki na noc, a że prawo Murphy'ego musi zadziałać to się spłuczka zepsuła
agatia, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDna oka chyba nie, ale pewna nie jestem
mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.
A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecąbez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
-
alinka wrote:Dna oka chyba nie, ale pewna nie jestem
mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.
A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecąbez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
teraz trudno ustrzelić mniej słoneczny dzień
moj Młody miał atropine, ale nie widziałam, żeby coś jemu przeszkadzało i zastanawialm się właśnie, czy to tylko rozszerza źrenice, czy coś jeszcze
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny, wstalam, ogarne sie troche zawioze zeraz corcie do przedszkola, wroce muszewiazc prysznic umyc wlosy, szybki makeup sniadanko i na 10 do lekarza
Trzymajcie kciuki za wizyte , napisze jak wroce !!agatia, Sabina, Malutka92, żabka04, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja mobilizacja dzisiaj leży i kwiczy, nie wiem co ze sobą zrobić
jechać na trening czy jechać na ciuszki niemowlęce??
wkurza mnie ta spłuczka, bo biorąc pod uwagę częstotliwość korzystania z wc odkąd jestem w ciąży to prawie jak koniec świata i pożegnanie z cywilizacją -
Hej witam się z rana :)js miałam kiedyś atropine zakrlana, ale ja mam wadę minus więc miałam na jedno oko i lepiej widziałam na nie bo ona rozszerza tylko nie wiem co :p miałam wtedy kłopot bo soczewek nie mogłam a okulary tylko jedno oko było dobre o tak 3 dni chodziłam na pół ślepo.
U mnie słonecznie idę dziś do pracy bo obiecałam pomoc w rozliczeniach bo zawsze ja robiłam, wróciłam do męża hehe nawet jest porządek ale biorę się za pranie pościeli bo pogoda ładna
Miłego dnia
-
nick nieaktualnyCześć
Jeszcze tylko kilka dni będę się spieszyć. Już niedługo. Dokładnie jeszcze 7 dni w pracy... do przyszłego wtorku. Nie mogę so już doczekać...
Już niedługo. Powatarzam sobie jak mantrę
Sarcia kciuki za wizytęsarcia123, alinka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
powodzenia na wizytach
Lrf
chyba dzisiaj dzień świra-kota
mojej sie nie podoba ze za długo spię...najpierw w meble drapie (bo wie ze sie porusze) a jak to nic nie daje to stanie nad głowa i jeczy-nie miauczy, tylko jakies takie aaaaa,eeeee. Ostatecznie patataj przeze mnie. Skacze po moim ramieniu
-
nick nieaktualnyja jestem tak śpiąca, tak podrażniona, że chyba ogarnę jakieś ciuszki zamiast iść na trening, a wieczorem zawsze mogę się wybrać na jakiś spacer
cały tydzień na wariata się szykuje, aż się boję jak to będzie, może w końcu łóżeczko przywiozą? poszukam na OLXie komody. Następny weekend jest na śląsku industriada i mąż się pyta czy nie pojechalibyśmy, a ja tylko Katowice? Ikea? Kupimy coś dla dziecka?
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli
a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać
-
Little Red Fox wrote:kamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli
a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać
rozumiem
męża podstepem trzeba
narazie własne mysli
plus wszelkich marketów-klimatyzacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny