X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się witam :) mnie obudził upał :) na szczęście Borynio śpi smacznie, więc ewakuowałam się do kuchni, jem śniadanko i piję kawusie. Za wczesna ta pobudka i oczy mi się koleją ;) bez kawy ani rusz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ja kończę pić koktajl z truskawek i lecę na autobus. Nie jeździłam komunikacją miejską jakieś 6-7 lat :) a przez te kropelki u okulisty, autem nie da rady :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja też budzę się od 4-5 rano ciągle i nie mogę porządnie zasnąć. Zaraz jem śniadanko, szykuję się i jadę do Luxmedu, mam nadzieję że uda mi się zrobić to badania na toxo i cytomegalię bez skierowania.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka a będziesz miała badanie dna oka, że atropine masz zakraplana? Ja dostałam skierowanie z Wawy na badanie dna oka z rscji cukrzycy ciążowej, ale jeszcze się nie zapisałam. Może dzisiaj podejde do gabinetu. Nigdy nie miałam zakraplanej atropiny i zastanawiam się, jak to po tym widać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam z rana :) mnie też mąż szykujący się do pracy obudził, a później kocica, która za nim wszędzie rano chodzi, a jak już jej do łazienki nie wpuścił to zrobiła scenę rozpaczy :P jeszcze jakaś niestrawność mnie zaczęła męczyć, pewnie po wczorajszym obiedzie i podwieczorków u teściów, bo za dużo i wszystko na raz: zupa, borgacz, dwa desery, jeszcze do tego frytki na noc, a że prawo Murphy'ego musi zadziałać to się spłuczka zepsuła :(

agatia, alinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dna oka chyba nie, ale pewna nie jestem :) mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.

A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecą :) bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Dna oka chyba nie, ale pewna nie jestem :) mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.

A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecą :) bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
    Dobrze wiedzieć, że okulary się przydadzą ;) teraz trudno ustrzelić mniej słoneczny dzień ;) moj Młody miał atropine, ale nie widziałam, żeby coś jemu przeszkadzało i zastanawialm się właśnie, czy to tylko rozszerza źrenice, czy coś jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, wstalam, ogarne sie troche zawioze zeraz corcie do przedszkola, wroce muszewiazc prysznic umyc wlosy, szybki makeup sniadanko i na 10 do lekarza :)

Trzymajcie kciuki za wizyte , napisze jak wroce !! :)

agatia, Sabina, Malutka92, żabka04, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mobilizacja dzisiaj leży i kwiczy, nie wiem co ze sobą zrobić :(
    jechać na trening czy jechać na ciuszki niemowlęce??

wkurza mnie ta spłuczka, bo biorąc pod uwagę częstotliwość korzystania z wc odkąd jestem w ciąży to prawie jak koniec świata i pożegnanie z cywilizacją :(

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam z rana :)
    Szybki prysznic i snidanko. Do szpitala po zwolnieniem i muszę zawieść do pracy.
    Udanych wizyt i pozytywnych wyników badań :)
    Miłego dnia mamuśki :)

Sabina lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się z rana :)js miałam kiedyś atropine zakrlana, ale ja mam wadę minus więc miałam na jedno oko i lepiej widziałam na nie bo ona rozszerza tylko nie wiem co :p miałam wtedy kłopot bo soczewek nie mogłam a okulary tylko jedno oko było dobre o tak 3 dni chodziłam na pół ślepo.
    U mnie słonecznie idę dziś do pracy bo obiecałam pomoc w rozliczeniach bo zawsze ja robiłam, wróciłam do męża hehe nawet jest porządek ale biorę się za pranie pościeli bo pogoda ładna :)
    Miłego dnia :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Jeszcze tylko kilka dni będę się spieszyć. Już niedługo. Dokładnie jeszcze 7 dni w pracy... do przyszłego wtorku. Nie mogę so już doczekać...
    Już niedługo. Powatarzam sobie jak mantrę ;)
    Sarcia kciuki za wizytę :)

sarcia123, alinka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry
    powodzenia na wizytach

Lrf
    chyba dzisiaj dzień świra-kota
    mojej sie nie podoba ze za długo spię...najpierw w meble drapie (bo wie ze sie porusze) a jak to nic nie daje to stanie nad głowa i jeczy-nie miauczy, tylko jakies takie aaaaa,eeeee. Ostatecznie patataj przeze mnie. Skacze po moim ramieniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem tak śpiąca, tak podrażniona, że chyba ogarnę jakieś ciuszki zamiast iść na trening, a wieczorem zawsze mogę się wybrać na jakiś spacer ;) cały tydzień na wariata się szykuje, aż się boję jak to będzie, może w końcu łóżeczko przywiozą? poszukam na OLXie komody. Następny weekend jest na śląsku industriada i mąż się pyta czy nie pojechalibyśmy, a ja tylko Katowice? Ikea? Kupimy coś dla dziecka? ;D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co mąż odp?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli

a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli

a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać :P

rozumiem :)
    męża podstepem trzeba :D
    narazie własne mysli ;)
    plus wszelkich marketów-klimatyzacja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To.mój chłop jest jakiś inny ;) zwierzę zakupowe ;) uwielbia chodzić po sklepach i robić zakupy. I jest pierwszy do wyszukiwania ciuszkow dla córki :) zadna ladna sukienka mu nie umknie XD

kamciaelcia, alinka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeglądałam dział dziecięcy w ikea i na prawdę jest mnóstwo ładnych i niedrogich rzeczy ;)

‹‹ 1145 1146 1147 1148 1149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ