WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się witam :) mnie obudził upał :) na szczęście Borynio śpi smacznie, więc ewakuowałam się do kuchni, jem śniadanko i piję kawusie. Za wczesna ta pobudka i oczy mi się koleją ;) bez kawy ani rusz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ja kończę pić koktajl z truskawek i lecę na autobus. Nie jeździłam komunikacją miejską jakieś 6-7 lat :) a przez te kropelki u okulisty, autem nie da rady :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja też budzę się od 4-5 rano ciągle i nie mogę porządnie zasnąć. Zaraz jem śniadanko, szykuję się i jadę do Luxmedu, mam nadzieję że uda mi się zrobić to badania na toxo i cytomegalię bez skierowania.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka a będziesz miała badanie dna oka, że atropine masz zakraplana? Ja dostałam skierowanie z Wawy na badanie dna oka z rscji cukrzycy ciążowej, ale jeszcze się nie zapisałam. Może dzisiaj podejde do gabinetu. Nigdy nie miałam zakraplanej atropiny i zastanawiam się, jak to po tym widać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam z rana :) mnie też mąż szykujący się do pracy obudził, a później kocica, która za nim wszędzie rano chodzi, a jak już jej do łazienki nie wpuścił to zrobiła scenę rozpaczy :P jeszcze jakaś niestrawność mnie zaczęła męczyć, pewnie po wczorajszym obiedzie i podwieczorków u teściów, bo za dużo i wszystko na raz: zupa, borgacz, dwa desery, jeszcze do tego frytki na noc, a że prawo Murphy'ego musi zadziałać to się spłuczka zepsuła :(

agatia, alinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dna oka chyba nie, ale pewna nie jestem :) mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.

A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecą :) bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Dna oka chyba nie, ale pewna nie jestem :) mi po prostu głupoty wychodzą i niezgodności między badaniem manualnym a komputerowym jeżeli chodzi o wielkość wady. I Pani doktor stwierdziła że bez kropelek Ani rusz. Ale ostatnio mam też wrażenie paprocha w jednym oku którego się pozbyć nie można i mnie to martwi.

A po kroplach światło słoneczne jest straszne, nic dosłownie nie widać tylko łzy lecą :) bez okularów przeciwsłonecznych ani rusz
    Dobrze wiedzieć, że okulary się przydadzą ;) teraz trudno ustrzelić mniej słoneczny dzień ;) moj Młody miał atropine, ale nie widziałam, żeby coś jemu przeszkadzało i zastanawialm się właśnie, czy to tylko rozszerza źrenice, czy coś jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, wstalam, ogarne sie troche zawioze zeraz corcie do przedszkola, wroce muszewiazc prysznic umyc wlosy, szybki makeup sniadanko i na 10 do lekarza :)

Trzymajcie kciuki za wizyte , napisze jak wroce !! :)

agatia, Sabina, Malutka92, żabka04, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mobilizacja dzisiaj leży i kwiczy, nie wiem co ze sobą zrobić :(
    jechać na trening czy jechać na ciuszki niemowlęce??

wkurza mnie ta spłuczka, bo biorąc pod uwagę częstotliwość korzystania z wc odkąd jestem w ciąży to prawie jak koniec świata i pożegnanie z cywilizacją :(

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam z rana :)
    Szybki prysznic i snidanko. Do szpitala po zwolnieniem i muszę zawieść do pracy.
    Udanych wizyt i pozytywnych wyników badań :)
    Miłego dnia mamuśki :)

Sabina lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się z rana :)js miałam kiedyś atropine zakrlana, ale ja mam wadę minus więc miałam na jedno oko i lepiej widziałam na nie bo ona rozszerza tylko nie wiem co :p miałam wtedy kłopot bo soczewek nie mogłam a okulary tylko jedno oko było dobre o tak 3 dni chodziłam na pół ślepo.
    U mnie słonecznie idę dziś do pracy bo obiecałam pomoc w rozliczeniach bo zawsze ja robiłam, wróciłam do męża hehe nawet jest porządek ale biorę się za pranie pościeli bo pogoda ładna :)
    Miłego dnia :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Jeszcze tylko kilka dni będę się spieszyć. Już niedługo. Dokładnie jeszcze 7 dni w pracy... do przyszłego wtorku. Nie mogę so już doczekać...
    Już niedługo. Powatarzam sobie jak mantrę ;)
    Sarcia kciuki za wizytę :)

sarcia123, alinka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry
    powodzenia na wizytach

Lrf
    chyba dzisiaj dzień świra-kota
    mojej sie nie podoba ze za długo spię...najpierw w meble drapie (bo wie ze sie porusze) a jak to nic nie daje to stanie nad głowa i jeczy-nie miauczy, tylko jakies takie aaaaa,eeeee. Ostatecznie patataj przeze mnie. Skacze po moim ramieniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem tak śpiąca, tak podrażniona, że chyba ogarnę jakieś ciuszki zamiast iść na trening, a wieczorem zawsze mogę się wybrać na jakiś spacer ;) cały tydzień na wariata się szykuje, aż się boję jak to będzie, może w końcu łóżeczko przywiozą? poszukam na OLXie komody. Następny weekend jest na śląsku industriada i mąż się pyta czy nie pojechalibyśmy, a ja tylko Katowice? Ikea? Kupimy coś dla dziecka? ;D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co mąż odp?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli

a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia mąż o Ikea jeszcze nie wie, jak będziemy na miejscu to bym mu powiedziała. On myśli, że w Ikea jest drogo, a ja chciałam kupić jakieś pierdółki do kącika np. organizery czy coś z tekstyli

a z drugiej strony nie wiem czy chciałoby mi się na tym skwarze chodzić po tych muzeach, jak do sztolni na bank mi nie pozwolą zjechać :P

rozumiem :)
    męża podstepem trzeba :D
    narazie własne mysli ;)
    plus wszelkich marketów-klimatyzacja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To.mój chłop jest jakiś inny ;) zwierzę zakupowe ;) uwielbia chodzić po sklepach i robić zakupy. I jest pierwszy do wyszukiwania ciuszkow dla córki :) zadna ladna sukienka mu nie umknie XD

kamciaelcia, alinka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeglądałam dział dziecięcy w ikea i na prawdę jest mnóstwo ładnych i niedrogich rzeczy ;)

‹‹ 1145 1146 1147 1148 1149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ