WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:To fajnie, w takim razie tez nie bede chyba prala wozka, tylko oczywiscie posciel. A dajecie przescieradelo, plaska poduszke i kolderke/kocyk (np. komplet minky)? Czy taka tradycyjna posciel?
-
Malutka92 wrote:Obok siebie mam 6 aptek w tym 2 calodobowe i to bardzo blisko i nie drogie wiec w razie czego to i w nocy o północy mozna pojsc i kupic co trzeba.
dlatego ja leków nie kupuje-w dzisiejszych czasach sa apteki całodoboweMalutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:To fajnie, w takim razie tez nie bede chyba prala wozka, tylko oczywiscie posciel. A dajecie przescieradelo, plaska poduszke i kolderke/kocyk (np. komplet minky)? Czy taka tradycyjna posciel?
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:A ja nic nie mam jeszcze z kosmetykow, zastanawiam sie ciagle nad marka, polozna polecala nam Ziajke, kolezanka kupila Hipp i tez poleca, a ja mysle nad Nivea i nie wiem juz nic oprocz tego, ze wszystko najlepiej z jednej firmy.
Ja zawsze czytam, czy kosmetyki nie mają w składzie SLS i PEG, bardzo na to zwracała uwagę ordynator neonatologii. Dla siebie.też patrzę, zeby tego nie miały. Niestety 90% kosmetyków ma.ten szajs, bo dzięki temu się pieni. Dla dorosłych jest seria z rossman bez tego. I w gruncie rzeczy są to jedne z tańszych żeli pod prysznic
Z tego co pamiętam to nawet oilatum ma niezbyt ciekawy skład.
Ja używalam i używam bez tego z babydream lub emolium.
Polecam Ci stronę sroka.pl super analizuje składy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:49
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:A ja nic nie mam jeszcze z kosmetykow, zastanawiam sie ciagle nad marka, polozna polecala nam Ziajke, kolezanka kupila Hipp i tez poleca, a ja mysle nad Nivea i nie wiem juz nic oprocz tego, ze wszystko najlepiej z jednej firmy.
-
nick nieaktualnyAle u Nas pogoda, od świtu padało, teraz chodzą chmury na zmianę z piekącym słońcem.
Byłam na ryneczku, kupiłam sobie czereśnie i truskawki. Na obiad udko pieczone, zrobię sobie ziemniaczki i sałatę ze śmietaną i cukrem
W Rossmannie kupiłam tylko opakowanie chusteczek i większych wacików dla dzieci, ale zawsze cośWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 12:57