X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie, w takim razie tez nie bede chyba prala wozka, tylko oczywiscie posciel. A dajecie przescieradelo, plaska poduszke i kolderke/kocyk (np. komplet minky)? Czy taka tradycyjna posciel?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie mam jeszcze z kosmetykow, zastanawiam sie ciagle nad marka, polozna polecala nam Ziajke, kolezanka kupila Hipp i tez poleca, a ja mysle nad Nivea i nie wiem juz nic oprocz tego, ze wszystko najlepiej z jednej firmy.

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett marynarskie kolory, ładne :) i faktycznie jak ta lala dla dziewczynki i chłopca :)
    My też mamy fotelik maxi cosi tylko isofix, a synek jeździ w Römerze. Dla mnie fotelik z testami do podstawa :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    To fajnie, w takim razie tez nie bede chyba prala wozka, tylko oczywiscie posciel. A dajecie przescieradelo, plaska poduszke i kolderke/kocyk (np. komplet minky)? Czy taka tradycyjna posciel?
    Ja prześcieradło ba materacyk, bez podusi, kocyk bawelniany, a na zimę śpiworek, ale bez minky.

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol patrzyłam w Avenie i ceny takie, jak w Gemini :)

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Obok siebie mam 6 aptek w tym 2 calodobowe i to bardzo blisko i nie drogie wiec w razie czego to i w nocy o północy mozna pojsc i kupic co trzeba.

dlatego ja leków nie kupuje-w dzisiejszych czasach sa apteki całodobowe

Malutka92 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ja do wózka mam kocyk i płaska podusię minky. Pod spód nie mam prześcieradełka.. nie będę nic dawać albo pieluszkę.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do wózka mam przescieradło i płaska poduszke, ale tez motylka . W sierpniu pewnie cieńki kocyk lub nawet flanelka, na zime gryby koc akrylowy(zwijalam jak becik), a na to jeszcze coś-i mi sie sprawdzi rozek minky (zrobi za ocieplona kołderkę)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpiworków chyba nie kupuję, bo będę mieć rożki, kocyki i jeszcze mam kombinezony zimowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:43

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A ja nic nie mam jeszcze z kosmetykow, zastanawiam sie ciagle nad marka, polozna polecala nam Ziajke, kolezanka kupila Hipp i tez poleca, a ja mysle nad Nivea i nie wiem juz nic oprocz tego, ze wszystko najlepiej z jednej firmy.
    Weź probki w aptece i zobaczysz jak dziecko reaguje :)
    Ja zawsze czytam, czy kosmetyki nie mają w składzie SLS i PEG, bardzo na to zwracała uwagę ordynator neonatologii. Dla siebie.też patrzę, zeby tego nie miały. Niestety 90% kosmetyków ma.ten szajs, bo dzięki temu się pieni. Dla dorosłych jest seria z rossman bez tego. I w gruncie rzeczy są to jedne z tańszych żeli pod prysznic :)
    Z tego co pamiętam to nawet oilatum ma niezbyt ciekawy skład.
    Ja używalam i używam bez tego z babydream lub emolium.
    Polecam Ci stronę sroka.pl super analizuje składy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:49

violett lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka
    zdolniacha z ciebie!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna podusia :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie uczyłam w szkole podstawowej...ale dawno to było :P

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ja bralam nivea baby i sie zobaczy a do mycia ollian bo akurat byl w promocji.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posiadam maszyne po babci i szczerze dobrze ze jest bo materialy juz byly kiedys z ikea polecam bo sa tanie i dobrej jakosci i maja super wzory, wiec wszystko do kupy i posciel jak ta lala.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wychodzi sporo taniej niz jak sie zamawia czy w sklepie kupuje ;-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trzeba mieć złote rączki jeszcze ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja to metoda prob i błędów poduszke stworzyłam

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale stworzyłas i to jest najważniejsze
    A za 20 lat obejrzycie wspólnie zdjęcia i pokażesz : a tę poduszeczke mamusia uszyla :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u Nas pogoda, od świtu padało, teraz chodzą chmury na zmianę z piekącym słońcem.
    Byłam na ryneczku, kupiłam sobie czereśnie i truskawki. Na obiad udko pieczone, zrobię sobie ziemniaczki i sałatę ze śmietaną i cukrem :D
    W Rossmannie kupiłam tylko opakowanie chusteczek i większych wacików dla dzieci, ale zawsze coś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 12:57

‹‹ 1265 1266 1267 1268 1269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ