WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdallena69 wrote:Ja w pierwszej ciazy robilam jakos w 32-33 tc i jestem bardzo zadowolona Mam swietna pamiatke w postaci zdjec i filmu, na ktorym widac jak maly otwiera buzke :)Na zdjeciach z kolei ma lewa stopke przy prawym oku wiec niezly akrobata Ale ja polecam W tej ciazy tez zamierzam zrobic
U mnie w rejonie taka przyjemność kosztuje 200 zł ale myślę, że się skusimy
-
mmargol wrote:O właśnie Haneczko, też myślałam, żęby w tych pozimowych promocjach kupić coś tego typu bo róźnica w cenie ogrmona, ale nie wiedziałam jaki rozmiar te 68 to tak w ciemno wziełaś? Ja bałam się, że nie będzie pasować
Niezupełnie w ciemno. Mam już doświadczenie z jednym maluszkiem i pamiętam, że jak miał 4-5 miesięcy to nosił 68. Od września do zimy jest też około 4 miesięcy, więc wolałam wziąć troszkę większy, żeby posłużył aż do lutego/marca.mmargol lubi tę wiadomość
-
Podziwiam, że tak wcześnie szalejecie z wyprawkami. Sama nie mogę wytrzymać, ale czekam do końca II trymestru i hurtem kupię, bo teraz to za duże ryzyko... Nie wiem jaki rozmiar i do kiedy donoszę. Startowo zacznę od 50 lub 52, pewnie nakupię trochę na 56 tylko ilość mnie przeraża.. Co do pieluch to wielorazowe. U młodego się sprawdziły i jaka oszczędność kasy. Co prawda na początek trzeba wydać ok 700 zł na 1 dziecko, ale zwraca się po paru miesiącach.
-
inzynierka wrote:A ja jestem w razie realizacji innego pomysłu. Do wielkiej Świnki skarbonki wrzucam każda monetę 5zł która znajdę w portfelu. Piątek nie wydaje mąż dołączył się do akcji i na miesiąc przed porodem podliczamy i robimy wielkie zakupy odkąd wiemy o dziecku to wrzucamy. Już chyba mamy jakieś 200 parę zł w 5 tyg
Idea świetna , ale miesiąc przed porodem to troszkę za późno. Lepiej skompletować podstawową wyprawkę do końca 7 miesiąca, bo w 8 będzie Ci już bardzo ciężko chodzić po sklepach, a w 9 możesz urodzić. Sporo mam rodzi już po 34 tyg, więc tak będzie bezpieczniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:35
-
Lusia_M wrote:Dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat USG 4D robicie kiedyś, czy nie?? I czy waszym zdaniem warto?
-
haneczka wrote:Niezupełnie w ciemno. Mam już doświadczenie z jednym maluszkiem i pamiętam, że jak miał 4-5 miesięcy to nosił 68. Od września do zimy jest też około 4 miesięcy, więc wolałam wziąć troszkę większy, żeby posłużył aż do lutego/marca.
-
mychakruszyna wrote:Dziewczyny ruszać się !
https://www.youtube.com/watch?v=O_oWbDKhJPk
Podjęłam wyzwanie z racji ze już największe ryzyko minęło to myślę, że lekkie ćwiczenia chyba nie zagrożą mi już -
Lusia_M wrote:U mnie w rejonie taka przyjemność kosztuje 200 zł ale myślę, że się skusimy
Ja placilam 100zl za usg i zdjecia a za film dodatkowo 50zl czyli 150zl za wszystko Ale wedlug mnie jesli ktos ma mozliwosc finansowa to warto skusic sie na taka pamiatke Ja filmik ogladalam praktycznie codziennie jak go dostalam -
nick nieaktualnyinzynierka wrote:A ja jestem w razie realizacji innego pomysłu. Do wielkiej Świnki skarbonki wrzucam każda monetę 5zł która znajdę w portfelu. Piątek nie wydaje mąż dołączył się do akcji i na miesiąc przed porodem podliczamy i robimy wielkie zakupy odkąd wiemy o dziecku to wrzucamy. Już chyba mamy jakieś 200 parę zł w 5 tyg
Ja tez pisalam o moim pudelku 10zlotowek
Zbieram od lipca i planowo mialo trwac rok i tak wypadnie ze w 7msc cos pokupuje:)
I jeszcze czekam na trzynastke, ktora tez przeznacze na malenstwo
Maz sie do akci nie dolaczyl ale czasem mu wykradam -
Gumcia wrote:Z tym rozmiarem maluszka to cięzko trafić, ja jak się urodziłam miałam 61 cm..., teraz miesiąc po miesiącu rodziły moje 3 przyjaciółki wzrost maluszków 53,57, 58
-
Dzierzba wrote:Podziwiam, że tak wcześnie szalejecie z wyprawkami. Sama nie mogę wytrzymać, ale czekam do końca II trymestru i hurtem kupię, bo teraz to za duże ryzyko... Nie wiem jaki rozmiar i do kiedy donoszę. Startowo zacznę od 50 lub 52, pewnie nakupię trochę na 56 tylko ilość mnie przeraża.. Co do pieluch to wielorazowe. U młodego się sprawdziły i jaka oszczędność kasy. Co prawda na początek trzeba wydać ok 700 zł na 1 dziecko, ale zwraca się po paru miesiącach.
-
Ja mam właśnie nagranie 3D i 4D oraz zdjęcia z badania prenatalnego. Cudne! w 20 tygodniu będzie jeszcze lepiej widać
mmargol lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tynka1990 wrote:Hej.
Wiem, że rzadko tu zaglądam z braku czasu ale widzę, że z pierwszej strony też zostałam usunięta.
Szkoda
Spokojnie, nie zostałaś usunięta, przeniosłyśmy wątek i dopisywane są kolejno mamy które chcą kontynuować swój udział na tym wątku i tu się odezwały Napisz na kiedy masz termin a Ksosia napewno Cię dopisze