WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia u mnie niestety wszystko trzeba swoje podkłady podpaski piżamy itp, dla dziecka chusteczki pampersy krem na odparzenia ubranka oliwka...więc ze tak powiem dla mnie rzeczy będą potrzebne od razu, dla maluszka po 2,3godz

pirelka lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co szpital to inna tradycja ;)

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinko super wieści :-D
    Pirelko ja swoją torbę też na wszelki wielki mam spakowana, ale dla Młodej jeszcze nic nie wyprane, nie przygotowane :) pełen relax ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szpitalu też trzeba wszystko swoje jak u mychy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem gdzie rodzę, to nie wiem co mam zabrać ;) Chyba powinnam się zastanowić i w końcu podjąć decyzję

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie trzeba mieć kosmetyków i mleka dla dzidziola, całą resztę trzeba zabrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mleka ja też nie zabieram, nawet nie kupuję. Ponoć dokarmiają swoimi w razie czego, a jak nie to mąż kupi i dowiezie. Zostawiam w domu siatkę z rzeczkami, które mąż ew. będzie dowozić, by nie szukał po szafkach co gdzie leży :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka Wy macie lada dzień 5-tą rocznicę :)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:03

Sabina, pirelka, bisacz, Anulka01, Pysiaczek89, Bratek, marta258, A_n_k_a_80, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po wizycie wsumie ciąża przebiega idealnie. Szyjka zamknieta mały chyba fiknol i ma głowę na dole, tak myślałam bo ostatnio wieczorem 2 dni temu dziwnie sie wiercił i zaczela syrki czuć u góry i kopniaki :)
    Zdziwiło mnie, że nastepna wizyte kazał mi przyjść za miesiąc.

Sabina, pirelka, bisacz, Anulka01, Bratek, marta258, A_n_k_a_80, Żabcia_, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pirelka Wy macie lada dzień 5-tą rocznicę :)
    Tak w sobotę :D wtedy też moja koleżanka z pracy bierze ślub :)

Sabina lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko u nas mają mleczko w jednorazowych butelkach :) nawet nie pozwalają swoim dokarmiać. Chociaż mleko za składki na nfz ;)
    Żabcia dobre wieści zatem po wizycie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:51

pirelka, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A butelki do karmienia bierzecie do szpitala?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Alinko super wieści :-D
    Pirelko ja swoją torbę też na wszelki wielki mam spakowana, ale dla Młodej jeszcze nic nie wyprane, nie przygotowane :) pełen relax ;)
    Ja też nie mam nic poprane :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ja też nie mam nic poprane :P
    Ja jakiś czas uprałam część ubranek, a teraz czekam aż dzieciaki wyjadą, bo nawet nie mam gdzie tego sobie poskładać.
    Powiem Wam, że mam serdecznie dość wakacji. Jestem co roku tak strasznie zmęczona, że jak przychodzi wrzesień, to mam ochotę tańczyć z radości. Dzieci są od niedzieli, a ja jestem już wykończona :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawet w dwie torby się nie spakuję :O mam już prawie full na poród i na po porodzie wszystko w drugiej, a nie włożyłam jeszcze nic dla dzieci z ubranek, rożków, kocyków..jedynie kosm. :O

• Sophia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    A ja nawet w dwie torby się nie spakuję :O mam już prawie full na poród i na po porodzie wszystko w drugiej, a nie włożyłam jeszcze nic dla dzieci z ubranek, rożków, kocyków..jedynie kosm. :O
    no właśnie, ja na poród nie mam nic, w sumie to poza dowodem osobistym to chyba niczego nie potrzebuje

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    no właśnie, ja na poród nie mam nic, w sumie to poza dowodem osobistym to chyba niczego nie potrzebuje
    A ja słyszałam, że trzeba właśnie spakować tam wkłady poporodowe, podpaski, koszulę, podkłady na łóżko, ubranka dla dzieci po urodzeniu itd.

Dziewczyny, a co dla dzieci zaraz po urodzeniu spakować? Na pewno skarpetki lub rękawiczki na rączki, czapeczkę, pampers..ale jakie ubranko ? Gdzie rożki ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie to zalezy:od szpitala bo u nas np.swoich ubranek sie bie:zaklada dopiero na wyjscie, rozki tez byly szpitalne , a ja jedynie dorce na wyjscie bralam spiochy,kaftanik,pampersy,czapeczke,skarpetki no i w zalaeznosci jaka bedzie:pogoda to wezme jakiegos pajaca co sie na zewnatrz ubiera malemu i maz przywiezie fotelik i kocyk na wyjscie. No i wiadomo ze rzeczy dla siebie koszule, podpaski, papier toaletowy, mydlo w plynie ja akurag bialego jelenia bede kupowac no i ciuchy dla siebie ale wiado, o ze ubiore te w ktoeych przyjade no i ewentualnie szlafrok i szampon do wlosow

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:30

‹‹ 1551 1552 1553 1554 1555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ