WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sophia u mnie niestety wszystko trzeba swoje podkłady podpaski piżamy itp, dla dziecka chusteczki pampersy krem na odparzenia ubranka oliwka...więc ze tak powiem dla mnie rzeczy będą potrzebne od razu, dla maluszka po 2,3godz
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po wizycie wsumie ciąża przebiega idealnie. Szyjka zamknieta mały chyba fiknol i ma głowę na dole, tak myślałam bo ostatnio wieczorem 2 dni temu dziwnie sie wiercił i zaczela syrki czuć u góry i kopniaki
Zdziwiło mnie, że nastepna wizyte kazał mi przyjść za miesiąc.Sabina, pirelka, bisacz, Anulka01, Bratek, marta258, A_n_k_a_80, Żabcia_, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelko u nas mają mleczko w jednorazowych butelkach
nawet nie pozwalają swoim dokarmiać. Chociaż mleko za składki na nfz
Żabcia dobre wieści zatem po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:51
pirelka, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja też nie mam nic poprane
Powiem Wam, że mam serdecznie dość wakacji. Jestem co roku tak strasznie zmęczona, że jak przychodzi wrzesień, to mam ochotę tańczyć z radości. Dzieci są od niedzieli, a ja jestem już wykończona -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:A ja nawet w dwie torby się nie spakuję
mam już prawie full na poród i na po porodzie wszystko w drugiej, a nie włożyłam jeszcze nic dla dzieci z ubranek, rożków, kocyków..jedynie kosm.
-
nick nieaktualnySophia wrote:no właśnie, ja na poród nie mam nic, w sumie to poza dowodem osobistym to chyba niczego nie potrzebuje
Dziewczyny, a co dla dzieci zaraz po urodzeniu spakować? Na pewno skarpetki lub rękawiczki na rączki, czapeczkę, pampers..ale jakie ubranko ? Gdzie rożki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:38
-
nick nieaktualnyNo wlasnie to zalezy:od szpitala bo u nas np.swoich ubranek sie bie:zaklada dopiero na wyjscie, rozki tez byly szpitalne , a ja jedynie dorce na wyjscie bralam spiochy,kaftanik,pampersy,czapeczke,skarpetki no i w zalaeznosci jaka bedzie:pogoda to wezme jakiegos pajaca co sie na zewnatrz ubiera malemu i maz przywiezie fotelik i kocyk na wyjscie. No i wiadomo ze rzeczy dla siebie koszule, podpaski, papier toaletowy, mydlo w plynie ja akurag bialego jelenia bede kupowac no i ciuchy dla siebie ale wiado, o ze ubiore te w ktoeych przyjade no i ewentualnie szlafrok i szampon do wlosow
-
nick nieaktualny