WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza0406 wrote:LRF ja ostatni raz sama za kółkiem pojechałam dalej niż do labu w czerwcu i prosiłam męża, żeby więcej mi nie pozwolił. Jechałam do kardiologa zrobiło mi się gorąco w pewnym momencie i ciemno przed oczami i wtedy coś walnęło w drzwi samochodu. Na szczęście to był kamień, ale serce mi stanęło, że mogłabym kogoś/coś potrącić. Dobrze, że nikomu w tyłek nie wjechałam to było pewnie kilka sekund ale jakby samochód przede mną stanął to pewnie źle by się skończyło...
Odpoczniesz nabierzesz sił i nowej energii pojedziesz i zdasz
Ja dzis jechałam 40km do lekarza i to pędem bo spóźniona ale sama się lapie na tym ze czasem nie skupiam uwagi na drodze. No i oczywiście pilam sok w czasie jazdy i sie zaksztusilam..oooo matko wszystko oplute sokiem z czarnej porzeczki
Bylam dziś na wizycie Wiktor waży 1930g i dostałam bezwzględny nakaz leżenia jesli nie chce urodzić w weekendnospa forte 3x2, luteina 3x1, magnez 4x2
skurcze mam ciągle i brzuch twardy...za twardy
-
nick nieaktualny
-
Ksosiajak cos Baby sens jest nawet na gemini jak cos. Angel care nawet malo na allegro.
-
nick nieaktualnyAjrun myślałam żeby kupić stacjonarnie... Żeby mieć pewność ze jest gwarancja i wszystko cacy....
Dziewczyny siedzę i raz płacze a raz czuje ze coś zniszczę. Mocno brzuch mi twardnieje, dość regularnie.... W dodatku boli....
Myślenie czy nie jechać na IP, ale nasz IP jest straszny!
Nienawidzę tam być.... -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kiepściutko... A orientujesz się gdzie w Szczecinie mogę kupić angel care lub babysense? Będę w środę z mężem na kontroli u lekarza i myślałam żeby kupić bo u nas na pewno nie dostanę
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Dziewczyny jak ważą dzieci na wizytach patronażowych? Wy macie jakieś wagi swoje dla takich maluchów?
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Ksosia glebokie oddechy i spróbuj sie zrelaksować jak nie pomoże dla swietego spokoju jedz na IP.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam na wizycie, całkiem ok. No oczywiście muszę poprawić hemoglobinę, chyba mam krótszą szyjkę, ale zamknięta i ok. Mam się tym nie przejmować.
Próbowałam go wypytać o terminy zwłaszcza o tą późną owulację. Wiadomo co tu można wróżyć, ale tak pogadaliśmy i powiedział, że zauważyli z.kolegami, że statystycznie jeżeli.kobieta nie ma.żadnych problemów to czesto rodzi tak do 5 dni po terminie. Wg niego powinnam urodzić między 2a30.09.
Prawo jazdy mam już 9 lat, a w chwili obecnej jeżdżę tylko jak mąż jest obok czyli zero pożytku dla mnie. Dla niego jest, bo wożę go z imprez;) kiedyś jeździłam, a później tak się uwsteczniłam. Ale mega się cieszę, że egzamin z głowy. Także LRF przykładam się do głosów dziewczyn. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam swoją wagę, bo u nas położna nigdy wagi nie miała. W ogóle nie wiem, po co przyłaziła
Ksosiu jak będziesz dalej czuła napinanie i ból jedź na IP. Nikt nie lubi tam być, ale lepiej sprawdzić, co się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 19:03
-
nick nieaktualnyChyba przeszło. Wzięłam ciepła kąpiel, polałam strumieniem po brzuchu i wydaje się być ok.
Mój maz za dużo stresów mi funduje i przestaje mi się to podobać.....
Idę zrobić sobie kakao i książkę poczytam...
Miłego wieczoru kochanemysza0406, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, mogę zrozumieć,że nie włączą w mpk klimy, ale włączać grznie?!
jak w piekarniku, masakra, aż mi nie dobrze było. Rzadko jeżdżę, a tu takie przeżycia. Muszę się przełamać do samochodu, na własne życzenie funduje sobie takie emocje.
Ksosia dobrze, że przeszło. Na szkole mówili, że w razie wątpliwych skurczy wziąć kąpiel, jeśli to nie to przejdzie jeśli to, to się nasili. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Dla mnie laktator to tak samo jak podpaski rzecz intymna i wole kipic tanszy a nowy niz uzywany po kims. Ja ogolem jestem takim dziwakiem ze brzydza mnie uzywane laktatory czh ciuchy czh to dla dzieci czh doroslych, az na sama mysl mnie trzesie moze przesadzam i nikogo moim wpisem nie chce obrazic ale ja juz tak mam
Mowie niestety, bo wolalabym zaplacic mniej za ciuszki, skoro dziecko tak szybko z nich wyrasta, ale zwyczajnie nie lubie uzywanych, sama nie kupuje dla siebie i tez wole cos tanszego.sarcia123 lubi tę wiadomość