X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Upiekłam ;) dzieci uwielbiają :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cecbb9b3ea18.jpg
    Lubię, a mąż uwielbia ;) robię w keksówce jednak.. a jak wychodzą Ci takie ładne zygzaki?? ;) pokaż przekrojoną :D

Sophia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam toxo zlecane na poczatku ciazy, poki co kolejny raz lekarz mimnie zlecal, ale zobaczymy po sierpniowej wizycie co za badania bede musiala miec porobione, na kazda wizyte zawsze mam obowiazkowo mocz miec badany, traz na ta wizyte bede robic morfologie, moczi i hbs, a nawet jak lekarz nie zaleci mi powtatzac toxo to i tak we wrzesniu sobie powtorze w 9 msc mkmo ze stycznosci zezwierzetami nie mam ale wiadomo lepiej przed porodem iec komplet badan w razie co

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj zjedliśmy pizzę na obiad :D uwielbiam Giuseppe :)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis na obiad zrobilam rosol z makaronem bo tata moj lubi wiec uracaylqm go domowym rosolkiem :)

Traz chlopaki spia czyyaj, tata i maz a jak wstana to chca sobie grilowac :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chrzciny też planujemy robić w lokalu, obiad z deserem i starczy :) w domu nie ma nawet warunków, zresztą kto by to przyrządzał :P to nie te czasy :) chyba, że ma się swój dom i dużo domowników do pomocy. Haha :D
    Ale my planujemy dopiero gdzieś na kwiecień wstępnie.

Sophia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pirelka! Nie rob smaka! :p

Moj zoladek dzis nic nie przyswaja... Taka mam zgage! Tylko sniadanko, a teraz tylko jakies suchary z mlekiem, a i tak pali jak zboj :(
    Ja też mam zgagę, dzieci strasznie wysoko leżą, ale zauważyłam że jedzenie jej nie pogarsza :) a wręcz przeciwnie, teraz mi przeszła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia

to najwidoczniej ja upadlam na glowe :) mimo mnie stac to jestem tradycjonalistka lubie zrobic wszystko sama, nie ufam barom i restauracjom . Zwlaszcza ze na chrzciny zapraszam nablisszych rodsicow, rodzenstwo i chrzesnych w sumie jakies 15 osob, i nie mam zamiaru latac po knajpach bo w swieta wielkanocne nie jest provlemem arobic chrzciny

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:37

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwlaszcza ze przy mokej pracy kuchnia jest dla mnie odskocznia, wycjodze z zalozenia ze jak ktos bedzie chcial zjesc kupny obiad to do knajpy zawsze moze sie wybrac sam i sobie zaplacic.

A ja uwiebiam zapach rosolu w calym domu i domowego miesa i pysznych deserow zrobionycn samemu czy tortow czy ciast. Czasy nie maja nic do tego, jedynie mentalnosc i podejscie i umiejetnosci wyniesione z domu:)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcemy chrzcić na wielkanoc i chyba w lokalu bo u nas najbliższej rodziny jest 30 osób więc przygotowanie takiej imprezy to nie lada wyczyn

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam przyjmowac i zapraszac gosci do swojego domu ,mi to sprawia przyjemnosc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzisiaj na obiad były takie kotlecieki: http://www.kwestiasmaku.com/przepis/kotlety-z-kalafiora-i-kaszy-jaglanej

teraz zjadłam kawałek ciasta i od słodkiego młody mi żyć nie daje :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na sjak liczyłam to na chrzciny wyjdzie 28 osób chwilowo na 40 metrach nie ma jak więc bedzie ze ślubem. Ale jak za rok sie przeprowadzimy to planuje roczek zrobić sama. Zbiegnie sie to z przeprowadzką wiec znowu 2 imprezy w jednym parapetówa dla rodziny plus roczek ;) Pewnie M mi pomoże troche z gorowaniem plus poprosze o cos mame i teściowa.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Lubię, a mąż uwielbia ;) robię w keksówce jednak.. a jak wychodzą Ci takie ładne zygzaki?? ;) pokaż przekrojoną :D
    Proszę :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f29b929beee5.jpg

Ps. Jeszcze ciepła, Ale.dzieci nie mogły się doczekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 17:04

AJrin, pirelka, Sophia, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    My chcemy chrzcić na wielkanoc i chyba w lokalu bo u nas najbliższej rodziny jest 30 osób więc przygotowanie takiej imprezy to nie lada wyczyn
    Oooo to jak i nas. Termin jeszcze nie wybrany. Ale chrzciny córki robiłam w domu i więcej nie chce.

bisacz, Sophia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas wychodzi na chrzciny 10 osób lub dzidziuś :)
    więc nie jest tak źle, ale nie wiem jak ogarnę gotowanie :(
    chciałam w lokalu, ale nie wiem czy znajdą się na to fundusze...

‹‹ 1672 1673 1674 1675 1676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ