WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:powiedzcie mi bo juz zglupilam
o co chodzi z wydrukami z USG? mamy wstawiac tutaj czy bedziemy jednak ufac sobie i zapomnimy o trolach?megg lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze z tym TSH to chyba srednio u mnie bo wynik mialam 4,07 a w nawiasie norma 0,27-4,2... Jak bylam z wynikami na wizycie ostatniej to zapytal tylko czy mialam kiedys problemy z tarczyca, ale nigdy nic. Nawet nie kazal mi robic ponownie, nie odsylal do endo i powiedzial, ze jest ok. Zastanawiam sie teraz czy na pewno jest ok jak piszecie o Waszych wynikach ...
Zabka, zazdraszczam lodow. Moj w niedziele kupil i byly taaaakie pyszne! Tylko sie rozsmakowalam przez to i bym jadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:06
-
nick nieaktualny
-
W ciąży tsh ma być poniżej 2,0.mmargol wrote:Powiem Wam, ze z tym TSH to chyba srednio u mnie bo wynik mialam 4,07 a w nawiasie norma 0,27-0,42... Jak bylam z wynikami na wizycie ostatniej to zapytal tylko czy mialam kiedys problemy z tarczyca, ale nigdy nic. Nawet nie kazal mi robic ponownie, nie odsylal do endo i powiedzial, ze jest ok. Zastanawiam sie teraz czy na pewno jest ok jak piszecie o Waszych wynikach ...
Zabka, zazdraszam lodow. Moj w niedziele kupil i byly taaaakie pyszne! Tylko sie rozsmakowalam przez to i bym jadla
-
właśnie nadrabiam wczorajsze zaległości i już widzę co się działo... wczoraj ogólnie miałam potrzebę pogadać, bo się tak fatalnie czułam, a w ogóle mi nasze forum chodzić nie chciało.
Żabka bardzo dziękuję za radę z nabiałem to jest ostatnia rzecz jaką przeczytałam przed tym jak już nie mogłam w ogóle wejść tutaj. Od razu na noc wypiłam mleko i dzisiaj dwa razy więcej jem nabiału niż zwykle i pierwszy dzień się dobrze czuję wiadomo nie idealnie, ale mi pasujemmargol, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Wiecie co mój endo kazał mi kontrolować tsh i ft3 a nie ft3. A Wy wszystkie mówicie o ft4... Ciekawe dlaczego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:31
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Żabcia_ wrote:Lusiu zawsze możesz brać pół tabletki akurat Letroxu nie ma w dawce 25 mg tylko Euthyrox jest w takim dawkowaniu ale to już lekarz zadecyduje. 0,55 to nie jest zły wynik spokojnie
jestem znacznie spokojniejsza niż jak miałam wysokie tsh może sama zacznę brać połówkę, a może zadzwonię do endo i zapytam wtedy będę pewniejsza
-
nick nieaktualnyJa biorę Mama Dha, moja gin poleciła i placilam ostatnio ok 70 zł starszą na miesiąc. Ale przypomnialam sobie o tej aptece Gemini i właśnie sprawdziła, że tam jest za 35 zł, więc mocno przeplacilam.
Oprócz tego biorę coś na pęcherz, bo w posiewie miałam trochę bakterii, mam to już brać cały czas, chyba zapobiegawczo. -
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które miały już USG brzuszne - głupie pytanie hihi. Ale dziecko na tym etapie jest niziutko, tzn. Jeszcze pod biodrami i linia paska, tak?
Bo właśnie tam mi się wydaje, że lekko się zaokraglilo, a martwie się czasem, bo lubię spać na brzuchu i w nocy się przewracam na brzuch i boje się czy nie przygniatam maluszka.
Też ostatnio wyglupialam się z mężem i jakoś tak mnie przygniotl, a ją na tym brzuchu i się zestresowalam, ehh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia, ja biorę Furoxin Plus x1. To mi przepisał ginekolog, jest bez recepty. U mnie były bakterie w posiewie, ale nie na tyle dużo, żeby brać antybiotyk, kazała mi pić dużo wody przy tym. Jutro właśnie muszę zrobić kontrolny posiew, bo biorę już to 2 tygodnie, to dam znać, czy przeszło